05 / 05 / 2024

Sultanbeyli İlkbahar 2. Etap fiyatları

Sultanbeyli İlkbahar 2. Etap fiyatları

Sultanbeyli İlkbahar 2. Etap fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. 3. Köprü gişelerine komşu konumda yer alan projenin 2017 yılında tamamlanması öngörülüyor.

Özen Tabela Reklam Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Özen Tabela Reklam Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Tolak tarafından kuruldu.

Ziraat GYO, İstanbul'da konut imarlı 2 adet arsayı 360 milyon TL'ye satın aldı!

Ziraat GYO'nun, İstanbul Sultanbeyli'de 2 adet arsa aldığı belirtildi. Battalgazi Mahallesi'ndeki arsanın bedeli 263 milyon TL, Mimar Sinan Mahallesi'ndeki arsanın bedeli ise 97 milyon TL.

Awas Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Awas Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulalim Erdoğan, Orçun Abak ve Ufuk Samed Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Atak Danışmanlık İnşaat Turizm Bilgisayar Gıda Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aksoy, Hasan Taşçı, Kamil Kürşad Şahin ve Muhammed Remzi Yıldız ortaklığında kuruldu.

Öz Kamer Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Kamer Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Kamer tarafından kuruldu.

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Gündüz tarafından kuruldu.

Güvendir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvendir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Güvendir, Mehmet Güvendir ve Yunus Güvendir ortaklığında kuruldu.

Dolu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Dolu Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 bin TL srmaye bedeli ile Muhammed İkbal Eminoğlu tarafından kuruldu.

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda 2. TBM kazısı başladı!

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda 2. tünel açma makinesinin (TBM) kazısı başladı. 

Çekmeköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nda 2. TBM kazısı başlıyor!

Euroband ihracı ile yapımına hız verilen Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu’nda, 2. TBM kazısı başlatılıyor. Hattın Sancaktepe İstasyonu’nda 15 Ocak Cuma günü yapılacak tören, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla düzenlenecek.

Elvira İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elvira İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Yücer tarafından kuruldu.

Çizmeciler Otelcilik Turizm Taşımacılık Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!  

Çizmeciler Otelcilik Turizm Taşımacılık Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Çizmeci tarafından kuruldu. 

Anda Park Sultanbeyli nerede?

3 blokta toplam 140 daireden meydana gelen Anda Park Sultanbeyli projesinde 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Peki, Anda Park Sultanbeyli nerede?

Sultanbeyli İlkbahar 2. Etap fiyatları Haberi

Sultanbeyli İlkbahar 2. Etap fiyatları

Sultanbeyli İlkbahar 2. Etap fiyatları üzerinden peşin veya peşin + banka kredili alımlarda yüzde 10 ile lansmana özel yüzde 5 indirim uygulanıyor. Proje Sur Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. 


İlkbahar Residence'de konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de inşa edilen proje 2017 yılı içerisinde teslim edilecek. 


Sur Yapı İlkbahar Konutları'nın sosyal donatı alanları arasında; dinlenme alanları, uzun yürüyüş parkurları, hobi bahçeleri, kitap okuma alanları ve su göletleri bulunuyor. 


İlkbahar Rezidans'ta dairelerin alanları 51 metrekare ile 292 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede toplam 304 adet konut yer alıyor. 


Sultanbeyli İlkbahar 2. Etap fiyatları!

3. Köprü gişelerine komşu lokasyonda olan Sur Yapı İlkbahar Evleri'nde 2+1 daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor.


Sultanbeyli İlkbahar iletişim

Telefon: 444 5 787 

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr

Özge...