08 / 05 / 2024

Sultanbeyli kamu projelerinde son durum

Sultanbeyli kamu projelerinde son durum

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, ilçede yapımı devam eden projeleri inceleyerek, Sultanbeyli 400 yataklı devlet hastanesi için "Hastanemizin yıl sonunda hizmete girmesini arzu ediyoruz" dedi. İşte Sultanbeyli projelerinden son kareler...

Müteahhitler kamu projelerinde fiyat farkı, tasfiye ve süre uzatımı düzenlemesi istiyor! TMB'den Ekim 2023 raporu geldi!

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin 'İnşaat Sektörü Analizi Raporu açıklandı. Raporda, “Kamu projeleri üstlenmiş firmaların, yüksek seviyelerdeki maliyet artışı nedeniyle fiyat farkı, tasfiye ve süre uzatımı düzenlemelerine gereksinimi çoğalmıştır" bilgisi verildi.

KDV düzenlemesi inşaat sektörünü sevindirdi! Gözler şimdi kamu projeleri desteğinde!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen KDV indirimi ile ilgili önemli açıklamalar yapan Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı M. Erdal Eren, konut ve arsadan sonra kamu projelerinde artık taşınamaz hale gelen maliyetleri düşürecek adımların atılmasını beklediklerini söyledi.

Türk müteahhitlere kamu ihalelerinde öncelik talebi!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, "Türk müteahhit ve müşavirlik firmalarının Irak'ın altyapı, hastane, okul, kamu binaları gibi projelerinde daha fazla yer almaları için, rekabet şartları içinde, pozitif ayrımcılık talebimizin olduğunu ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Kamu Özel İşbirliği projelerinde müteahhit kefalet veriyor!

Kamu- Özel İşbirliği projeleri son zamanlarda sık sık gündeme geliyor. Peki, bu dev projelerdeki borç üstleniminden kim sorumlu? Konuya ilişkin merak edilen soruları YAK Avukatlık ortakları yanıtladı.

Konut projelerinde sismik izolasyona ilgi arttı!

Deprem İzolasyon Derneği Başkanı Mehmet Emre Özcanlı, deprem etkilerinin azaltılmasını sağlayan sismik izolatör kullanımının kamu binaları ve karayollarının ardından konut projelerinde de yaygınlaşmaya başladığını dile getirdi.

Mustafa Gültepe: Atıl kamu binalarını istiyoruz!

Geçen yıl, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin (İHKİB) başkanlığına seçilen Talu Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Mustafa Gültepe’nin en önemli projelerinde biri Anadolu’daki atıl kamu binalarını alıp burada ileri teknoloji hazır giyim üretimi yapmak.

Mega projelerde yerli çelik kullanımı zorunlu olmalı!

DÇÜD Genel Sekreteri Veysel Yayan,büyük kamu projelerinde, Türkiye’de üretilen çeliklerin kullanılması zorunluluğunun getirilmesi gerektiğini belirtti.

Kanal İstanbul için kamu kurumları arasında işbirliği yapılacak!

2017 yılında büyük ölçekli, birden fazla kurum ve sektörü etkileyen büyük altyapı projelerinde kamu kurumları arasında işbirliğinin sağlanması için önlem alınacak.

Sultanbeyli projelerinde son durum ne?

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin 400 Yataklı Devlet Hastanesi, ağız diş sağlığı merkezi, yeni parklar ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi

Sultanbeyli projelerinde son durum ne?

Sultanbeyli projelerle yenileniyor, eksiklerini hızla geride bırakıyor. Sultanbeyli Merkez Camii, Meydan Genişlemesi, 4 Katlı Kapalı Otopark ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi projelerinin çalışmaları hızla tamamlanıyor.

Sultanbeyli Ağız Diş Sağlığı Merkezi inşaatı ne durumda?

Sultanbeyli’nin büyük projeleri hızla tamamlanıyor. Merkez Camii, Meydan Düzenlemesi, Katlı Kapalı Otopark ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi projelerinde çalışmalar devam ediyor.

Kamu inşaat projelerine BIM uygulaması gelir mi?

BIM uygulamasının kamu projelerinde kullanılması için hükümet ile görüştüklerini belirten Autodesk Türkiye Ülke Lideri Murat Tüzüm, BIM sayesinde şirketler inşaat sürecinde ciddi avantajlar elde edildiğini söyledi.

Sur Yapı'dan Vitrin ve İdilia projelerinde geçerli yeni kampanya!

Sur Yapı, Mart ayı boyunca İstanbul Sultanbeyli’de İdilia ve Sultangazi’de bulunan Vitrin projelerinde ‘’MUTLULUK EVİNİZDE, PEŞİNATI TESLİMDE’’ sloganıyla kampanya başlattı. Kampanya dahilinde yüzde 5 indirim uygulanıyor..

Sultanbeyli kamu projelerinde son durum Haberi

Sultanbeyli kamu projelerinde son durum

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, devam eden birçok projede incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı.



Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, ilçe genelinde devam eden projelerde incelemelerde bulundu. 




400 Yataklı Devlet Hastanesi, yeni yapılan spor salonları, okullar, ilçeye yeni gelen yatırımlar ve üçüncü köprünün bağlantı yollarının Sultanbeyli’den geçen kısmında incelemelerde bulunan Başkan Keskin, yetkililerden de çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 


Sultanbeyli 400 Yataklı Devlet Hastanesi projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayın!


Ardından makine ikmal şefliğine ve taziye evlerine pide imalatı yapan aşevinde personele sürpriz ziyaret yapan Başkan Keskin, çalışanlarla bir süre sohbet etti.



İlçede devam eden projelerle ilgili de bilgiler veren Başkan Keskin, “Sultanbeyli günden güne hızla kalkınıyor. Yeni projelerimizle halkımıza hizmet etme gayretindeyiz” dedi. Her yönüyle daha yaşanabilir bir Sultanbeyli oluşturmaya çalıştıklarını...