30 / 04 / 2024

sultanbeyli konutları yer teslimi

sultanbeyli konutları yer teslimi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Sultanbeyli Emlak Konutları'nın yer teslimi bugün Ilgın İnşaat'a yapıldı...

Palm Selection projesinde taksitle ödeme var mı? Konutlar ne zaman teslim edilecek? 

Palm Selection Antalya projesinde 2+1 ve 4+2 dubleks konutlar yer alıyor. Peki Palm Selection projesinde taksitle ödeme var mı? Palm Selection'da konut teslimleri ne zaman? İşte merak edilenler...

Sultanbeyli'de Aydos Kalesi’nin restorasyonu tamamlandı!

Sultanbeyli'de yer alan tarihi Aydos Kalesi’nin 2010'da başlayan restorasyonu tamamlandı. ‘İstanbul’un fethinin başladığı yer olarak’ ortaya çıkan Bizans eseri tarihi kale, çevre düzenlemesi tamamlanınca halkın ziyaretine açılması planlanıyor.

TOKİ Çorum Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Çorum'da hayata geçireceği 699 konutun ihalesi dün gerçekleştirildi. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

TOKİ Yozgat Sorgun Konutları'nın hak sahipleri belirlendi!

Yozgat Sorgun TOKİ projesinde yer alan 158 adet konutun kura çekilişi dün gerçekleşti. Projede 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

Sultanbeyli İdilia’da teslimler başladı!

Sur Yapı'nın Sultanbeyli’de yer alan projesi İdilia’da teslimler başladı. 7 blok 442 konuttan oluşan İdilia projesinin satışlarını geçtiğimiz yıl tamamlayan Sur Yapı, Sultanbeyli bölgesinde yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

DKY Merkez Sultanbeyli iletişim!

DKY Merkez Sultanbeyli iletişim bilgisine göre telefonu (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. Toplam 30 dönüm alanda yükselecek olan proje İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yer alacak.

Kiptaş Çatalca Konutları satış koşulları!

Kiptaş Çatalca Evleri için 24 ay vade imkanı sunuluyor. Projede 83 metrekare ve 85 metrekare büyüklükte konutlar yer alıyor. İşte Kiptaş Çatalca Konutları satış koşulları...

Ispartakule Emlak Konutları kura çekimi!

Ispartakule Emlak Konutları kura çekimi kapsamında başvurular devam ediyor. İstanbul'un Avcılar ilçesinde inşa edilecek olan projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edilen konutlar yer alıyor.

Sur Yapı İlkbahar Sultanbeyli'de 185 bin TL'ye! Yüzde 10 indirimle!

Lansmana özel yüzde 10 indirim avantajı sunulan Sur Yapı İlkbahar Sultanbeyli projesinde yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor ve yükseliyor.

Avrupa Konutları Kale Topkapı'da 593 bin TL'ye!

Avrupa Konutları Kale projesinde daire fiyatları 593 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutlar yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları satılık daire!

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları satılık daire fiyatları minimum 244 bin TL olarak belirlendi. Projedeki dairelerin alanları 97 - 157 metrekare arasında değişiyor.

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları başvuru!

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları başvuru süreci bugün bitiyor. 7 tane dairenin kura yöntemiyle satışa sunulduğu projede fiyatlar 244 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları telefon numarası!

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları fiyatları minimum 244 bin TL, maksimum ise 348 bin TL olarak belirlendi. Emlak Konut Sultanbeyli Konutları telefon numarası 0216 579 15 15.

sultanbeyli konutları yer teslimi Haberi

sultanbeyli konutları yer teslimi


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından yapılan açıklama;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:


Şirketimiz projelerinden İstanbul Sultanbeyli Emlak Konutları Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin yer teslimi, yüklenici "Ilgın İnşaat İç ve Dış Tic. A.Ş." ne 08.03.2013 Cuma günü...