29 / 04 / 2024

Sultangazi Belediyesi arazi

Sultangazi Belediyesi arazi

Taraf Gazetesi muhabiri Hüseyin Özay'ın gazetenin bugünkü sayısındaki haberine göre; Sultangazi Belediyesi, ilçedeki dokuz camiyi devlete vermesi karşılığında TEM kenarında 50 milyon dolarlık arsa talep etti...

Sultangazi'deki 40 yıllık mülkiyet sorunu çözüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi, ilçedeki 40 yıllık mülkiyet sorununu da çözdü. Sultangazi'de riskli olduğu tespit edilmiş olan binaların yerine, depreme dayanıklı yapılar inşa edildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 900 milyonluk arazi satıyor!

Yerel seçimlere son üç ay kala Ankara Büyükşehir Belediyesi 900 milyon liralık  arazi satışı ilanı verdi.

İstanbul Arnavutköy'de 3 adet konut imarlı arsa satılıyor!

İstanbul Sultangazi Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Arnavutköy'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

Malkara Belediyesi Tekirdağ'da kafe, lokanta, düğün salonu ve 16 arazi satacak!

Tekirdağ Malkara Belediyesi, Tekirdağ ili, Malkara ilçesinde yer alan 16 adet arazi ile 1 adet kafeteryayı satıyor. Peki Malkara'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Sultangazi Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat: Yüzde 50 peşinatla 15 iş yeri satacak!

İstanbul İli Sultangazi Belediye Başkanlığı, Sultangazi 50. yıl ve Cebeci mahallelerinde yer alan 15 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 25 ve 26 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bandırma Belediyesi arazi satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma Akçapınar Mahallesi'nde yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu ihale 1 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul'da 5 adet 3+1 daire satılıyor! Ev alacaklara büyük fırsat! 

Sultangazi Belediyesi, İstanbul ili, Sultangazi ilçesi, 50. Yıl Mahallesi'nde yer alan 5 adet 3+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

Sultangazi Belediyesi arsa ve natamam yapı satacak! 

İstanbul İli Sultangazi Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan arsa ve üzerindeki natamam yapı için satış ihalesi düzenliyor. 

Sultangazi Belediyesi'nden büyük fırsat! Arsa payı karşılığı inşaat yaptıracak!

İstanbul İli Sultangazi Belediye Başkanlığı, arsa payı karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, söz konusu ihalenin muhammen bedeli 37 milyon 412 bin TL,  geçici teminat bedeli ise 1 milyon 122 bin 360 TL olarak belirlendi...

Sultangazi'de kentsel dönüşüm ile 30 aile tapularına kavuştu!

İstanbul Sultangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde tapuların teslimi gerçekleşti.

Sultangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Sultangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde ilçe genelinde yıkımlar tüm hızıyla devam ediyor. 

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Adıyaman Besni Belediyesi'ndeki arsa tahsisine mahkemeden dur!

Adıyaman Besni İlçe Belediyesi'ndeki arsa tartışması sonuçlandı. Bir derneğe Kur’an kursu ve hafızlık eğitimi binası inşa edilmesi için bedelsiz verilen arazi için mahkemeden dur kararı geldi.

Sultangazi Belediyesi arazi Haberi

Sultangazi Belediyesi arazi

Yerel seçimlere sayılı günler kala, uyanık birçok belediye “ballı arsa takası” için adeta kuyruğa girdi. Bir çok AKP’li belediye, ilçe sınırları içinde bulunan cami ve parkların arsalarını devlete vererek, yerine imara açık arsalar alınmasını içeren ballı takasın peşine düştü. Bu belediyelerin arasında ise Sultangazi belediyesi bulunuyor. Belediye, dokuz cami ve bir cami tuvaletinin arsasını Hazine’ye devrederek yerine ise TEM manzaralı rayiç bedeli 50 milyon dolar (Yaklaşık 107 milyon TL) olan devlet arsasını istedi. Belediye ile Milli Emlak arasındaki görüşmeler ise devam ediyor.


2 ADET DE PARK VAR


AKP’li Sultangazi Belediyesi, belediyelere tanınan “trampa” yetkisini ranta çevirmek için geçtiğimiz günlerde bir, trampa pateni Maliye Bakanlığı’na sundu. Halen trampa çalışmaları devam eden pakette, Sultangazi Belediyesi, belediye sınarları içinde yer alan dokuz adet cami,...