21 / 05 / 2024

sultangazi göçük son durum

sultangazi göçük son durum

Sultangazi'de bulunan bir taş ocağında meydana gelen göçükte 2 işçi öldü, 1 işçi de yaralandı. Göçük üzerine, olay yerine itfaiye ekibi çağrıldı. Ayrıca AFAD ekibi de göçükten sonra taş ocağında arama-kurtarma çalışmalarına başladı.

Tapusu olan herkes hemen baksın! Artık son 4 güne girildi, bunu yapmayanlar resmen yandı! 

Tapusu olan herkes hemen baksın... Artık son 4 güne girildi, bunu yapmayanlar resmen yandı... 

İslam Memiş'ten altın ve dolar tahmini! '31 Aralık son gün' uyarısı dikkat çekti

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, aralık ayına ilişkin gram altın, dolar, gram gümüş, ons altın ve ons gümüş tahminlerinde bulundu. Memiş'in '31 Aralık son gün' uyarısı ise dikkatleri çekti.

Fiat Egea Cross'a 10 bin liralık son dakika indirimi geldi! Egea Cross 20 Kasım 2022 fiyat listesi! Hemen bir göz atın!

Otomotiv devi Fiat'ın en çok satan modelleri arasında yer alan Egea Cross'a tam 10 bin liralık son dakika indirimi geldi. Peki Egea Cross'un Kasım ayı fiyatları ne kadar? İşte Egea Cross 20 Kasım 2022 fiyat listesi! Hemen bir göz atın...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinde şok gelişme! Resmen tarih verildi! 2023'te tamamlanacak! 

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin 2023'te tamamlanacağı Cumhurbaşkanlığı Programı'nda ilk defa yer aldı. Pist, rakip konumdaki, İstanbul Havalimanı'nı (İGA) işleten müteahhitler tarafından inşa ediliyor ancak 14 senedir bitirilemedi. İşte son dakika gelişmesi...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti için yeni bir ihale mi yapıldı? 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist projesini kaleme aldı. Toker, son haftalarda Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin iptal olan ihalesine ilişkin yeni gelişmeler olduğu iddialarını gündeme taşıdı.

Gökçeada Yıldızköy Koyu için alınan imar revizyonu kararının yürütmesi durduruldu!

Yaşanan gelişmelere göre, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Yıldızköy Koyu için alınan imar revizyonu kararının yürütmesi durduruldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pisti iptal mi oldu?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistindeki son durumu kaleme aldı. İşte Çiğdem Toker'in o yazısı...

Gökçe Gökçen'den fahiş kira yorumu!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, son zamanlarda gündem olan kira fiyatlarındaki fahiş artışa yönelik açıklamalarda bulundu.

Sabiha Gökçen Havalimanı 2'nci pistinin 2. etabı için yer teslimi yapıldı mı?

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pistinde son durum ne? Sabiha Gökçen Havalimanı 2. pistin ikinci etabına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.

TOKİ Zonguldak Gökçebey 298 konut başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Gökçebey projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2'nci pistinde son durum ne?

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist 7 senedir tartışılıyor. Pistin açılışında sürekli ertelemeler yapılıyor Bu Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti, iki bölüm şeklinde iki defa ihale edildi. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist inşaatında son durum!

7 yıldır bitirilemeyen Sabiha Gökçen Havalimanı ikinci pist inşaatının altındaki tünellerde ikinci çatlak yaşandığı iddia edildi. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist çalışmalarında son durum ne?

Adil Karaismailoğlu, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pistinde koronavirüs salgını süreci sebebiyle bir aksamanın yaşandığını söyledi. Karaismailoğlu, "Çalışmalarda bir sıkıntı yok, devam ediyorlar. İnşallah en kısa zamanda bitireceğiz" dedi...

sultangazi göçük son durum Haberi

sultangazi göçük son durum


Cebeci Mahallesi'ndeki taş ocağındaki çalışmalar sırasında göçük meydana geldi. Toprak kayması sonucu, zeminde bulunan bir iş makinesi ile kepçe çalışanı toprak altında kaldı. 1 kişi de hafif şekilde yaralandı.


Göçük üzerine, olay yerine itfaiye ekibi çağrıldı. Ayrıca AFAD ekibi de göçükten sonra taş ocağında arama-kurtarma çalışmalarına başladı.


Yoğun çalışma sonucu, Erdem Çelikmen ve Süleyman Akay'ın cesedine ulaşıldı.


Hayatını kaybeden işçilerin cesetleri Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma...