23 / 07 / 2024

Sultangazi Orhangazi Parkı açılış tarihi nedir

Sultangazi Orhangazi Parkı açılış tarihi nedir

Sultanbeyli Belediyesi çevre düzenlemeleri konusunda her geçen gün yeni bir hizmete imza atıyor. Son olarak belediye, Orhangazi Mahallesi sınırları içinde bulunan Orhangazi Parkı’nı 24 Haziran Salı günü açmaya hazırlanıyor.

Sultangazi Cebeci Park Evleri'nde peşin fiyatına 20 ay vade avantajı!

Sultangazi Cebeci Park Evleri'nde peşin fiyatına 20 ay avde anatajıyla satışlar devam ediyor. Cebeci Park Evleri ne kadar? 26 Haziran 2024 Cebeci Park Evleri konut fiyat listesi...

Sultangazi kent ormanına botanik park yapılacak!

Sultangazi’de 2010’da yapımına başlanan bin 620 dönümlük kent ormanı botanik park olacak. Yılda 2.5 milyon kişinin gittiği bölgede spor sahaları, çocuk oyun alanları ve kafeteryalar yapılacak.

Sultangazi'de 5 bin konut yenilendi!

Sultangazi'de deprem eğitim parkı hizmete açıldı. Sultangazi'de kentsel dönüşümün de çok hızlı ilerlediğini vurgulayan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, "6306 sayılı yasa çıktıktan sonra 2013 yılından bu yana depreme dayanıklı olan riskli 5 bin konutu yeniledik" dedi.

Bursa TOKİ Konutları'na oyun parkı yapıldı!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde TOKİ konutlarına belediye tarafından çocuk parkı yapıldı.

Bursa Orhangazi Parkı yenileniyor!

Bursa'da yaşam kalitesinin yükseltilmesine yönelik kentsel tasarım projesi uygulama alanlarına Orhangazi Parkı'nı da ekleyen Büyükşehir Belediyesi, adeta Bursa'nın vitrini olan parkı sil baştan yeniliyor.

Sultan Park Evleri! Akyapı İnşaat'tan yeni proje!

Akyapı İnşaat Satış ve Pazarlama Direktörü Umut Murat ERGÜN Sultangazi Bölgesinde aile oturumcusu için planladıkları ve geliştirilme aşamasında olan Sultan Park Evleri projesi için basın ile ön bilgi paylaştı.

Sultangazi Park ve Zemin Altı Otopark Projesi'nin inşaatı başladı!

Sultangazi 50. Yıl Mahallesi’nde “Park ve Zemin Altı Otopark” inşaat çalışmalarına başlandı. Toplam inşaat alanı 7 bin 283 m2 olan projede, çevre düzenleme, sosyal donatı alanları ile zemin altı otoparkı yer alıyor.

Bursaspor Taraftar Parkı açıldı!

Orhangazi'de bulunan ve daha önceki ismi Yıldız olan Bursaspor Parkı, açıldı.Parka Bursaspor simgesi olan timsah heykeli dikildi ve çeşitli değişiklikler yapıldı. Yapılan değişiklikler ve düzenlemelerin ardından yenilenen park için bir tören düzenlenerek

Sultangazi'ye yeni park!

Yeşil alan ve park sayısını artırmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren Sultangazi Belediyesi, Yayla Mahallesi’nde yer alan Şehit Jandarma Komando Er Onur Karakuş Parkı’nı hizmete açıyor.

Orhangazi Örnekköy'e şantiye ve iş makinelerinin parkı kurulacak!

Orhangazi, Gemlik ve iznik'e hizmet verecek olan şantiye ve iş makinelerinin parkını Orhangazi'ye kuruyor. Arsa tahsisi Eylül Ayı Meclis toplantısında gündeme geldi. Konu görüşülüp karara bağlanmak üzere İmar Komisyonuna havale edildi.

Bursa'da şantiye ve iş makineleri parkı Orhangazi'ye kurulacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi, Gemlik ve İznik'e hizmet verecek olan şantiye ve iş makinelerinin parkını Orhangazi'ye kuruyor. Örnekköy bölgesinde bulunan 10 bin metrekarelik arsa 10 yıl süreliğine Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis ediliyor

Bursa Orhangazi'ye iş makineleri parkı kuruluyor!

Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi, Gemlik ve İznik'te hizmet verecek olan şantiye ve iş makinelerinin parkını Orhangazi'ye kuruyor. Örnekköy bölgesinde bulunan 10 bin metrekarelik arsa 10 yıl süreliğine Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis ediliyor.

Sultangazi Serkan Başyiğit Parkı açıldı!

Sultangazi Belediyesi, park ve yeşil alan çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 50. Yıl Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Şehit Jandarma Komando Er Serkan Başyiğit Park’ının açılış törenine Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da katıldı...

Sultangazi Orhangazi Parkı açılış tarihi nedir Haberi

Sultangazi Orhangazi Parkı açılış tarihi nedir


Toplamda 4645 metrekare alan üzerine inşa edilen park, içerisinde bulundurduğu farklı aktivite alanlarıyla hem çocukların hem de mahalle sakinlerinin en uğrak yerlerinden biri olacak. 


İçinde 300 metrekare oyun alanı, 275 metrekare büyüklükte basketbol sahası, 2 bin 500 metrekare yeşil alanı ve 1550 metrekare yürüyüş ve oturma alanı, fitness aletleri bulunan Orhangazi Parkı, peyzaj düzenlemeleriyle de rengarenk görünüyor.


Orhangazi Parkı açılış programı şöyle;


Tarih: 24.06.2014 Salı

Saat: 16.00

Adres: Orhangazi Mahallesi, Alparslan Caddesi, Karataş...