27 / 04 / 2024

Sultangazi Pazar Alanı ve Kat Otoparkı mimarı kim

Sultangazi Pazar Alanı ve Kat Otoparkı mimarı kim

Suyabatmaz Demirel Mimarlık, Sultangazi Pazar Alanı ve Kat Otoparkı Projesi ile “MIPIM AR Future Projects Awards 2014”te “Perakende ve Rekreasyon Projeleri” kategorisinde büyük ödülün sahibi oldu...

Sultangazi rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sultangazi İlçesi, Eski Habipler Mahallesi 6164 Parsel ve Bir Kısım Tescil Harici Alan İle Malkoçoğlu Mahallesi Muhtelif Parselleri Kapsayan Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sultangazi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre,  Sultangazi ilçesi, Cumhuriyet, 50. Yıl ve Esentepe Mahalleleri, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanının Bir Kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Sultangazi Atışalanı Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sultangazi ilçesi, Atışalanı Mahallesi, 680 ada, 1, 4 ve 5 parsellerin bir kısmı ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Sultangazi'deki millet bahçesi yapılacak alanın planları değiştirildi!

TOKİ, Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi’nde inşa edilecek Millet Bahçesi projesinin planlarını hazırladı. 290 bin metrekare büyüklüğündeki alanın 166 bin metrekaresi Millet Bahçesi, 65 bin metrekaresi ise konut olacak.

Sultangazi Atışalanı 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Sultangazi ilçesi, Atışalanı Mahallesi, 6795 ada, 6 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Alanya Belediye Meclisi'nden tesis inşası için onay çıktı!

Alanya Belediyesi'nin Aralık ayı meclis toplantısında, otopark, kapalı pazar alanı, sinema, kütüphane ile daha pek çok imkânı barındıracak tesisin inşası için onay kararı verildi.

Konya'da 6 bin 435 sosyal konut inşa ediliyor! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Harmancık Kapalı Pazar Alanı'nda düzenlenen AK Parti Meram 7. Olağan İlçe Kongresi'nde yaptığı açıklamada, Konya'da 6 bin 435 sosyal konut inşa edildiğini açıkladı.

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki inşaat çalışmalarında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir ilçesindeki Sular Vadisi'ne gitti. İmamoğlu, vadi içindeki kreş inşaatı, pazar alanı ve Bahçe Market'i dolaştı. 

Tokat Turhal'da otopark sorunu çözüldü!

Tokat Turhal'da bölgesel kapalı pazar alanının otopark sorunu çözüldü. 150 araçlık ücretsiz otopark alanı vatandaşların hizmetine sunulacak.

Kestel'e modern katlı otopark ve pazar alanı inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kestel’de inşaatı süren katlı otopark ve pazar alanında çalışmalar hızlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmaların Eylül ayında tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Bursa Kestel otoparkı Eylül’de tamamlanacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak Kestel’e kazandırılan katlı otopark ve pazar alanında inşa çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor…

İBB Beylikdüzü'ne Kültürel Tesis Alanı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin teklifi üzerine, Beylikdüzü ilçesi Kavaklı Mahallesi’nde 'pazar alanı' olarak planlanan alana 'Kültürel Tesis Alanı' yapılması gündeme geldi...

Kadıköy Gazhane Binaları'nın restorasyon süreci uzadı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hasanpaşa Kapalı Pazar Alanı, restorasyonu devam eden Kadıköy Gazhane Binaları ve Kurbağalıdere'deki ıslah çalışmalarını denetledi.

Sultangazi Pazar Alanı ve Kat Otoparkı mimarı kim Haberi

Sultangazi Pazar Alanı ve Kat Otoparkı mimarı kim


Suyabatmaz Demirel Mimarlık, Sultangazi Pazar Alanı ve Kat Otoparkı Projesi ile “MIPIM AR Future Projects Awards 2014”te “Perakende ve Rekreasyon Projeleri” kategorisinde büyük ödülün sahibi oldu.


Suyabatmaz Demirel Mimarlık, prestijli mimarlık dergisi Architectural Review (AR) ile dünyanın en kapsamlı gayrimenkul zirvesi MIPIM tarafından bu yıl 13. kez organize edilen MIPIM AR Future Projects Awards’da Türkiye’ye ödül getiren tek mimarlık ofisi oldu.


Kentsel projeler, rejenerasyon ve master plan, yüksek yapılar, karma yapılar, ofisler, konutlar, perakende ve rekreasyon, eski/yeni, retrofit, spor yapıları ve sürdürülebirliklik olmak üzere on iki ayrı kategorinin en iyilerini belirleyen uluslararası ödül programında henüz inşaatı tamamlanmamış veya proje safhasında kalmış projeler değerlendirilmeye alınıyor. Architectural Review Dergisi Yayın Direktörü Paul Finch’in başkanlık ettiği jüri heyeti yaptığı değerlendirmeyle, tüm dünyadan başvuran yüzlerce...