29 / 04 / 2024

Sultangazi Vitrin Mart kampanyası

Sultangazi Vitrin Mart kampanyası

Sur Yapı, İstanbul Sultanbeyli İdilia ve Sultangazi Vitrin projelerinde 'Mutluluk Evinizde, Peşinatı Teslimde' sloganıyla kampanya başlattı.

Sultangazi Cebeci Mahallesi parselasyon planı askıda!

Sultangazi İlçesi, Cebeci Mahallesi, 194, 195, 196, 201, 846, 909, 912, 913, 914, 915, 916, 917, 918, 2890 ada, 1 parsel, 2891 ada, 1 parsel sayılı taşınmazlara ait parselasyon planı 18 Mart'ta askıya çıkarıldı....

Sultangazi Sima İstanbul daire fiyatları!

Sultangazi Sima İstanbul daire fiyatları 2+1'lerde 400 bin TL'den başlıyor. 24 ay sıfır faiz ödeme imkanının sunulduğu Sima İstanbul Evleri, Mart 2018 yılında tamamlanacak...

Adıyaman Sultangazi'de kültür merkezi inşa edilecek!

ADIFED’nun Mart ayı Yönetim Kurulu toplantısına konuşmacı olarak katılan Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi Ömer Özkartal, Adıyaman Dernekler Federasyonu’nun öncelikli hedefinin Sultangazi ilçesinde bir kültür merkezini inşa etmek olduğunu söyledi.

Sultangazi Vitrin ödeme planı!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Vitrin projesi toplam 120 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Sultangazi Vitrin ödeme planı kapsamında teslimata kadar ara ödemesiz ve peşinatsız yüzde 75 kredi kullanarak sadece taksit ödenebiliyor.

Sur Yapı'dan Mart kampanyası!

Sur Yapı, İstanbul Sultanbeyli İdilia ve Sultangazi Vitrin projelerinde 'Mutluluk Evinizde, Peşinatı Teslimde' sloganıyla kampanya başlattı.

Sur Yapı'da peşinat teslimde kampanyası!

SUR Yapı, mart boyunca Sultanbeyli'de İdilia ve Sultangazi'deki Vitrin projelerinde 'Mutluluk evinizde, peşinat teslimde' sloganıyla kampanya başlattı.

Sur Yapı'dan Vitrin ve İdilia projelerinde geçerli yeni kampanya!

Sur Yapı, Mart ayı boyunca İstanbul Sultanbeyli’de İdilia ve Sultangazi’de bulunan Vitrin projelerinde ‘’MUTLULUK EVİNİZDE, PEŞİNATI TESLİMDE’’ sloganıyla kampanya başlattı. Kampanya dahilinde yüzde 5 indirim uygulanıyor..

Sur Yapı'dan peşinatı erteleyen kampanya!

Sur Yapı, mart ayında İstanbul Sultanbeyli'deki İdilia ve Sultangazi'de bulunan Vitrin projelerinde yeni bir kampanya başlattı: Teslimata kadar ara ödemesiz ve peşinatsız yüzde 75 kredi

Sur Yapı'dan mutluluk evinizde, peşinatı teslimde kampanyası!

Sur Yapı, Mart ayı boyunca Sultanbeyl İdilia ve Sultangazi Vitrin projelerinde ‘’MUTLULUK EVİNİZDE, PEŞİNATI TESLİMDE’’ sloganıyla kampanya başlattı. Kampanya kapsamında toplam konut bedeli üzerinden %5 indirim imkanı sağlıyor.

İhtiyacınız olan her şey Vitrin'de, peşinat teslimde!

Satış süreci devam eden Sultangazi Vitrin Konutları Sur Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Proje "İhtiyacınız olan her şey Vitrin'de, peşinat teslimde" sloganıyla hayata geçiriliyor.

Sultangazi Sur Yapı Vitrin fiyat listesi!

Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen Vitrin Evleri 'nde 1 od 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. İşte Sultangazi Sur Yapı Vitrin fiyat listesi...

Sur Yapı Vitrin Sultangazi!

İstanbul Avrupa Yakası Sultangazi 'de yükselen Sur Yapı Vitrin 4 bloktan oluşuyor. Sur Yapı Vitrin Sultangazi projesinde toplam 239 adet daire bulunuyor.Sur Yapı Vitrin Sultangazi 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek.

Sur Yapı Vitrin daire fiyatları!

4 blok olmak üzere toplam 239 daireden meydana gelen Sur Yapı Vitrin İstanbul Sultangazi'de Sur Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Sur Yapı Vitrin daire fiyatları 287 bin TL'den başlıyor.

Sultangazi Vitrin Mart kampanyası Haberi

Sultangazi Vitrin Mart kampanyası

Mart ayı boyunca devam edecek olan kampanya ile toplam konut fiyatından yüzde 5 indirim, kalan tutar için teslimata kadar ara ödemesiz ve peşinatsız yüzde 75 banka kredisini sabit taksit ödeme fırsatı sunuluyor. Kalan yüzde 25 peşinat ise konut tesliminde...