02 / 05 / 2024

sultan\'s residence projesi

sultan\'s residence projesi

İstanbul'un Bayrampaşa bölgesinde yer alan Innovation Gayrimenkul Sultan's Residence fiyat listesi ile ilgili bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz...

Beykoz'da Kanuni Sultan Süleyman Kent Ormanı projesi başlıyor!

Beykoz, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından hazırlanan Kanuni Sultan Süleyman Kent Ormanı Projesi ile 8 milyon metrekarelik devasa bir park alanı kazanacak.

Kartal Mai Residence projesi'nde daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Mai Residence projesi Kartal'da inşaa ediliyor. Satış sürecinin devam ettiği Kartal Mai Residence'da daire fiyatları 326 bin TL'den başlıyor...

Armonia Concept Residence projesi nerede?

Alpak ve Neva Prestij Yapı imzasıyla hayata geçen Armonia Concept Residence projesi 21 dönümlük arazi üzerinde yer alıyor. Proje 10 bloktan oluşuyor. "Armonia Concept Residence projesi nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Kağıthane Premier Kampüs Ofis projesi!

Kağıthane Premier Kampüs Ofis projesi fiyatları 113 bin dolardan başlıyor. Projede yer alan ofislerin teslimleri 2015 yılında gerçekleşecek. Projede küçük - orta - büyük boy ofisler bulunuyor.

Premier Kampüs Ofis projesi iletişim!

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de hayata geçirilen Premier Kampüs Ofis projesinde fiyatlar 113 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Premier Kampüs Ofis projesi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kartal Eagle Residence projesi!

Dairelerin stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Kartal Eagle Residence projesi toplam 134 daireden meydana geliyor...

Yatağan'daki Kanuni Sultan Süleyman eserleri restore edilecek!

Yatağan'da yaklaşık 500 yıl önce Kanuni Sultan Süleyman tarafından yaptırılan ve defineciler tarafından talan edilen cami, han ve köprünün ihalesi yapıldı. Aslına uygun olarak restore edilecek olan eserler yeniden turizme kazandırılacak.

Kanuni Sultan Süleyman'ın Bozüyük'te yaptırdığı han ve köprü turizme kazandırılacak!

Kanuni Sultan Süleyman’ın Rodos seferi sırasında ordunun dinlenmesi ve ibadetini yapması için yaptırılan yaklaşık 500 yıllık tarihi dokularda Vali Amir çiçek, incelemelerde bulundu. Kanuni'nin mirası cam, han ve köprü turizme kazandırılacak.

Marka Residence projesi!

Marka Residence projesi satışlar başladı. 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin yer aldığı projede fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor.

Karşıyaka Residence projesi!

22 ay sonra teslimleri gerçekleşecek olan Karşıyaka Residence projesi, Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. Atakent Karşıyaka Residence projesinde Sinpaş'ın 40. yılına özel olarak 80 ay vade imkanı sağlanıyor.

Dap Yapı S Ofis projesi!

Dap Yapı S Ofis projesi bedava ofis sitemiyle lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. Dap Vadisi'nin içinde yer alan projede 184 tane ofis ve 19 tane dükkan yer alıyor.

Next Level Residence projesi satılık!

Pasifik İnşaat imzası taşıyan Next Level Residence projesi satılık daire tipleri; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi...

Next Level Residence projesi!

Toplam 19 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edişen Next Level Residence projesi, Ankara Söğütözü bölgesinde hayata geçiriliyor. Projede yer alan daireler hemen teslim ediliyor...

sultan\'s residence projesi Haberi

sultan\'s residence projesi


Residence projesi Innovation Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirildi.Konut seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlanan Sultan's Residence İstanbul'un Avrupa yakasında Bayrampaşa bölgesinde yer alıyor. Innovation Gayrimenkul Sultan's Residence fiyat listesi bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. 




Innovation Gayrimenkul Sultan's Residence projesindeki 1+1'ler 87-95- 101 metrekare, 2+1'ler 136-155-151-160 metrekare, 3+1'ler 166-181-183- 170-207 metrekare ve 4+1 dubleksler ise 274-279 metrekare alan büyüklüğüne sahip. Innovation Gayrimenkul Sultan's Residence fiyat listesi bilgileri...