25 / 07 / 2024

Suluova halkevi projesi

Suluova halkevi projesi

Kentte sıradanlıga son verecek çalışmalara imza attıklarını kaydeden Suluova Belediye Başkanı Fatih Ücok, "2015 yılı içerisinde eri az iki mahallemizde bilgi ve kültür evimizi yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Amasya Suluova’ya TOKİ’den 251 ucuz konut!

TOKİ'nin Amasya Suluova projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Amasya Suluova projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Amasya Suluova 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Amasya Suluova 2019 projesi detayları!

TOKİ Amasya Suluova 2019 projesi detayları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 309 adet konut bulunuyor.

TOKİ Amasya Suluova 2019 projesi!

TOKİ Amasya Suluova 2019 projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 309 konut bulunuyor.

Suluova 2. Etap kura sonucu isim listesi!

TOKİ Amasya Suluova 2. Etap projesi toplamda 81 konuttan meydana geliyor. Başvuruların 15–23 Kasım 2017 tarihleri arasında T. Halk Bankası A.Ş Suluova Şubesi tarafından kabul edildiği projede kuralar 27 Kasım'da çekilecek. 

Amasya Suluova Kent Meydanı için düğmeye basıldı!

Kent Meydanı ve Camii Projesi kapsamında Suluova Belediyesi, Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan elektrik trafosunu yıkmak için düğmeye bastı.

Amasya'da Suluova Kent Meydanı ve Cami Projesi çalışmaları başladı!

Amasya'nın Suluova İlçesine yeni bir kimlik kazandıracak olan ve yarım asırdır özlemle beklenilen Kent Meydanı ve Cami Projesi için çalışmalar başladı.

Amasya Suluova kent meydanı ve cami projesinde çalışmalar başladı!

Amasya'nın Suluova İlçesine yeni bir kimlik kazandıracak olan ve yarım asırdır özlemle beklenilen Kent Meydanı ve Cami Projesi için çalışmalar başladı. Suluova Belediye Başkanı Üçok konuyla ilgili açıklama yaptı.

Suluova Otogar projesi için çalışmalar başlıyor!

Suluova'ya yakışır nitelikte, modern bir görünüme sahip olacak yeni otogar için çalışmalar başlıyor. İşte otogar çalışmalarının başladığı alan da incelemelerde bulunan Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok'un açıklamaları...

Amasya Suluova Sosyal Konutları'nda başvurular başladı!

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ile TOKİ işbirliğinde yürütülen Sosyal Konut Projesi kapsamında Amasya Suluova Belediyesi itfaiye Müdürlüğü arkasında yapılan toplam 127 adet konutlar için başvuru alımları başladı.

Suluova Sosyal Konut Projesi'nin başvuruları başladı!

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ile TOKİ işbirliğinde yürütülen Sosyal Konut Projesi kapsamında Suluova Belediyesi itfaiye Müdürlüğü arkasında yapılan toplam 127 adet konutlar için başvuru alımları başladı.

Suluova Kent Meydanı için imzalar atıldı!

Suluova'ya yeni bir kimlik kazandıracak olan ve halkımızın yarım asırdır özlemle hayalini kurduğu Kent Meydanı ve Cami projesi için Şeker Fabrikası yemekhanesinde düzenlenen törenle Suluova Belediyesi ile Şeker Fabrikası arasında protokol imzaları atıldı.

Suluova'ya otogar inşa edilecek!

Şehirler arası Otobüs Terminali için başlatılan hazırlık çalışmalarını yerinde inceleyen Suluova Belediye Başkanı Fatih ÜÇOK; “ İlçemizi değişime sürükleyecek projelerden biri olan otogar projesi tamamlandı" dedi

Samsun Towers Projesi´nde 55 bin TL´ye 110 m² 3+1!

Samsun Towers Projesi´nde alanları 110 metrekare 3+1 konutlar 55 bin TL´ye satılıyor

Suluova halkevi projesi Haberi

Suluova halkevi projesi

Toki  ile sokaklarımız daha güvenli olacak "2015 yılı içerisinde yapmayı düşündüğümüz projelerimizin içinde hayvan barınağı da yer alıyor. Yabani hayvanlar dediğimiz sokak hayvanları vatandaşlarımız için risk taşıyor. Aynı zamanda bu hayvanların balama ve beslenmeye ihtiyacı var. Bununla ilgili bir proje çalışması yaptık ve projemizi tamamladık. Orman ve Su İşleri Bakanlığı'mızdan proje ile ilgili destek talep ettik ve olumlu dönüş aldık. İnşallah 2015 yılı içerisinde güzel bir hayvan barınağı yapmak istiyoruz." Yasam kalitesi yükseliyor "Bir başka önemli konu Suluova'mız için, tüm Suluovalılan ilgüendiren Şehrin boylu boyunca içerisinden geçen Atatürk bulvarımız var. Bulvarda yenilenme ve dönüştürme çalışması başlattık. Yaklaşık beş ay gibi bir süre içerisinde bitirdik. Sadece orta refüj bordürlerinin yenilenmesi kaldı ve bununla ilgili çalışmalara başladık. Kaldırımları tamamladık ve kaldırımların...