17 / 06 / 2024

Suluova havza eylem planı

Suluova havza eylem planı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürü Cumali Kınacı, Amasya'nın Suluova ilçesinde incelemelerde bulundu.

Sapanca Gölü Koruma Eylem Planı'nda sona gelindi!

Kocaeli İSU ve Sakarya SASKİ genel müdürlükleri tarafından yapılan Sapanca Gölü Eylem Planı son aşamaya geldi. Göl havza koruma eylem planı ve özel hüküm belirleme projesi kapanış toplantısı yapıldı.

İzmit Körfezi Havza Koruma Eylem Planı hazırlanıyor!

Körfez’in havza ölçeğinde bir bütün olarak değerlendirilerek “İzmit Körfezi Havzası Koruma Eylem Planı” hazırlık çalışmaları başlatıldı.

Havza koruma eylem planı nasıl hazırlanır?

Su kaynakları potansiyelinin her türlü kullanım maksadıyla korunması, kullanımının sağlanması, kirlenmesinin önlenmesi için hazırlanan plana havza koruma eylem planı deniyor. Peki, havza koruma eylem planı nasıl hazırlanır?

Havza Yönetim Heyeti teşkili ve görevleri!

Havza koruma eylem ve yönetim planları ile taşkın ve kuraklık yönetim planlarının hazırlanması, uygulamaların izlenmesi ve değerlendirmesiyle alakalı çalışmalarını yürüten Havza Yönetim Heyeti teşkili ve görevleri nelerdir?

GAP Eylem Planı'nda neler yer alıyor?

Açıklanan yeni GAP Eylem Planı, bölge işadamlarında ve sivil toplum kuruluşlarında olumlu etki yaratırken, bazı beklentiler de dile getirildi. Bunlar arasında teşviklerin gözden geçirilmesi ve sınırlı hibe de var...

Güneydoğu Anadolu Projesi Eylem Planı açıklandı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Mardin’de düzenlenen programda Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP) Eylem Planı’nı açıkladı. Eylem planına göre sulama, ulaşım ve sanayi altyapısını daha da iyileştirecek program ve uygulamalara ağırlık verilecek.

GAP Eylem Planı Güneydoğu'yu sevindirdi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Mardin'de açıklanan ve bölgede sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimin hızlandırılmasını ön gören yeni GAP Eylem Planı, sivil toplum kuruluşlarınca olumlu karşılandı.

Başbakan Davutoğlu GAP Eylem Planı'nı anlattı!

Başbakan Davutoğlu, yeni GAP Eylem Planı'nı açıkladı. Davutoğlu, "İkinci eylem döneminde yaklaşık 26,7 milyar lira kamu yatırımı yapacağız" dedi.

İnşaat mağdurları Taksim'de eylem yaptı!

İstanbul'daki inşaat mağdurları dün saat 16:00 'da Taksim'de eylem yaptı. "Evimizi istiyoruz" sloganı ile yürüyüş yapan mağdurlar eylemlerin ses getirmemesi halinde savcılığa suç duyurusunda bulunacak..

GAP Eylem Planı 8 Mart'ta açıklanacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 8 Mart’ta Mardin’de açıklayacağı yeni eylem planıyla Güneydoğu Anadolu Projesi'nde önemli bir aşamaya geçilecek.Son yıllarda Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne yapılan kamu yatırımlarının payı arttı

Başbakan Davutoğlu, GAP Eylem Planı'nı ne zaman açıklayacak?

Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni GAP Eylem Planı'nı açıklamaya hazırlanıyor.Bu kapsamda 5 bin işletmeye 60 milyon TL destek verilecek. Yeni iş imkanları, dağdan inişi de kolaylaştıracak.

Ukracity mağdurları Esenyurt'ta eylem yaptı!

Ukracity mağdurları bugün Esenyurt'ta eylem yaptı. İnşaat başlayana kadar eylemlere devam edecek olan mağdurlar 7 Mart 2015 tarihinde Taksim'de yapılacak toplu eyleme de katılma kararı aldı.

Esenyurt'ta yarın eylem var!

Ukracity mağdurları haklarını aramak için yarın Esenyurt Ukracity satış ofisi önünde eylem yapacak. Gelişmeleri yakından takip eden mağdurlar eylemlerini projenin inşaatı başlayana kadar sürdürmeyi planlıyor...

Suluova havza eylem planı Haberi

Suluova havza eylem planı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürü Cumali Kınacı, Amasya'nın Suluova ilçesinde incelemelerde bulundu.


Yeşilırmak ve Tersakan Havzası Eylem Planı kapsamında yapılması planlanan rehabilitasyon çalışmaları için Suluova'ya gelen Kınacı'ya incelemeleri sırasında, Suluova Kaymakamı Hayatı Taşdan, DSİ 7. Bölge Müdürü Ahmet Kanık ile DSİ 73. Şube Müdürü Turgut Yorulmaz eşlik etti.


Tersakan çayı ve Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesinde incemelerde bulunan Kınacı, Yeşilırmak'ın suyunu kirleten bütün kaynakların kontrol altına alınması gerektiğini söyledi.


Çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini de belirten Kınacı, şöyle konuştu:


"Yeşilırmak ve Tersakan Havzası Eylem Planıyla ilgili yapılacak eylemlerin belirlenmesi ve bunun uygulamaya geçirilmesi için yürütülen eylem planı kapsamında Suluova ilçesindeki Tersakan çayı bölgesinde incelemelerde bulunduk. Bu konu ile ilgili İl Valimiz ve ilgili kurumlarımız ile Yeşilırmak ve...