15 / 05 / 2024

suluova park

suluova park

Daha Modern Suluova için birden fazla projeye imza atarak çalışmalarını sürdüren Suluova Belediyesi Şeker Mahallesi Özlem Sokakta (Ulu Cami Arkası) yeni park alanı oluşturmak için bugün itibariyle çalışmalarına başladı.

Amasya Suluova'da 11 park açıldı!

Amasya Suluova Belediyesi tarafından yapılan 11 parkın açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, ilçenin gelişmesi, büyümesi ve kalkınması için birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Amasya Suluova'ya yeni park!

Daha Modern Suluova için birden fazla projeye imza atarak çalışmalarını sürdüren Suluova Belediyesi Şeker Mahallesi Özlem Sokakta (Ulu Cami Arkası) yeni park alanı oluşturmak için bugün itibariyle çalışmalarına başladı.

Suluova Belediyesi park çalışmalarını sürdürüyor!

Pazar ve Girne Mahallelerindeki park yapım çalışmalarında sona gelinmesinin ardından Hacı Hayta Mahallesi’ndeki parka yönelen belediye ekipleri parkta, zemin düzenleme, peyzaj, bordür ve parke çalışması yaptı.

Suluova Belediyesi'nden Pazar mahallesine park!

Suluova Belediyesi Pazar Mahallesindeki park inşaatında çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor, ekipler, parke ve bordür taşlarının döşeme çalışmasını bitirmesinin ardından şu an için park alanında peyzaj ve perde beton çalışmalarını sürdürüyor.

Amasya Suluova'ya yeni park yapılıyor!

Suluova Belediyesi, mahallelerde park ve çocuk oyun alanı yapım çalışmalarına devam ediyor. Üçok, ekiplerin bordür, çocuk oyun alanları ve kamelya yerleştirilecek alanlarda çalışmalarına hızıyla devam ettiklerini söyledi.

1 Eylül Parkı ve Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Suluova’nın tarihinde önemli bir yere sahip olan 1 Eylül Parkı, Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, AK Parti Amasya Milletvekili Sn. Sait Yüce, Belediye Başkanı Sn. Fatih Üçok, ve çok sayıda vatandaşların katılımıyla hizmete girdi.

Suluova Bir Eylül Parkı'nda çalışmalar sürüyor!

Amasya'nın Suluova ilçesinin modern yüzü olan Bir Eylül Parkı’ndaki yenileme çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı. Parkta vatandaşların doğayla iç içe olması için peyzaj çalışmaları devam ediyor.

Sanko Park'ta 1 Haziran'a kadar kira yok!

Sanko Holding ve Rönesans Holding ortaklığıyla Gaziantep'te 20 Mart'ta açılacak olan Sanko Park Alışveriş Merkezi'nde 1 Haziran'a kadar yatırımcılardan kira alınmayacak.

Park Orman Evleri'nde 4+1 dubleks 190 bin TL'ye!

Demo İnşaat tarafından İstanbul Taşdelen'de yapılan Park Orman Evleri'nde fiyatlar 155 bin TL ile 190 bin TL arasında değişiyor.

Agena Park'ta 99 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Esenyurt'ta yapılan Agena Park Evleri'nde fiyatlar 99 bin ile 420 bin TL arasında değişiyor.

Royal Park Evleri 2. etap satışları başladı

Dinamik Group tarafından Çorlu' da inşa edilen Royal Park Evleri'nin 2. etap satışları başladı.

Aktaş Park'ın temeli atılıyor

Göztepe Aktaş Park projesinin "Temel Atma Töreni" 24 Ocak Cumartesi günü saat 12:00'de gerçekleşecek.

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

suluova park Haberi

suluova park


Daha Modern Suluova için birden fazla projeye imza atarak çalışmalarını sürdüren Suluova Belediyesi Şeker Mahallesi Özlem Sokakta (Ulu Cami Arkası) yeni park alanı oluşturmak için bugün itibariyle çalışmalarına başladı.Çalışmalar kapsamında ekipler,  park’ın kurulacağı alanda çevre düzenlemesi ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor.




Suluova...