03 / 05 / 2024

Suluova terminali

Suluova terminali

Geçtiğimiz günlerde temeli atılan Suluova Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde hummalı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Suluova Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde bugün itibariyle temel dolgusu çalışmalarına başlandı.

Düzce Terminali gün sayıyor!

Düzce Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve kısa bir süre açılışı gerçekleştirilecek olan ‘Düzce Belediyesi Şehirlerarası Terminali’nde son eksiklikler tamamlanıyor. Bunun için terminal giriş bölümünde düzenleme ve peyzaj çalışmaları yapılıyor.

Bingöl'de otobüs terminali kirası 10 bin TL düştü!

Belediye tarafından daha önce 30 bin TL'ye ihaleye çıkarılan ancak alıcı çıkmayan şehirlerarası otobüs terminali için istenen bedel 20 bin TL'ye düşürüldü.

Düzce Otobüs Terminali'nde kalan son dükkan da ihalede!

Düzce Belediyesi tarafından inşa edilen Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde çeşitli işletmelerin yer alacağı dükkanların son ihalesi yapılacak.

Suluova Fevzi Çakmak Caddesi yenileniyor!

Suluova Belediyesi, Altyapı’da son aşamaya gelinen Ata Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesinde yaya gidiş gelişlerini daha güvenli hale getirmek amacıyla Bordur ve Kaldırım çalışmalarına başladı.

Çorum Osmancık Otobüs Terminali için imzalar atıldı!

Osmancık Belediyesi'nin 4 büyük yatırımından Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali ile Beylerçelebi Cami Restorasyonu ve Çevre Düzenlemesi işinin yapım sözleşmesi imzalandı.

Düzce Terminali'nde kalan son dükkan da ihalede!

Düzce Belediyesi tarafından inşa edilen Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde çeşitli işletmelerin yer alacağı dükkanların son ihalesi yapılacak.

Suluova Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, kaba inşaatında sona gelinen kültür merkezinin çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmaların son durumu hakkında ekiplerimizden bilgiler aldı.

Suluova Nur Camii açıldı!

Suluova Belediye Fatih Üçok, Din Görevlileri ve Camiler Haftası münasebetiyle Hacı Hayta Mahallesinde yapımı tamamlanan Nur Camii’nin açılış törenine katıldı.

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali ay sonunda açılıyor!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, ay sonuna kadar açılışı yapılacak olan Şehirlerarası Otobüs Terminali’ndeki son çalışmaları inceledi.

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali 27 Ekim'de açılacak!

Düzce Belediyesi ‘Şehirlerarası Otobüs Terminali’ açılışa doğru gün saymaya başladı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş terminalin açılışı olarak 27 Ekim tarihini işaret etti.

Amasya Suluova'da zemin iyileştirme çalışmaları başladı!

Suluova Belediyesi, sıcak asfalt çalışmaları kapsamında başlattığı zemin iyileştirme ve tesviye çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Amasya Suluova Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, hızla yükselen kültür merkezinin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekiplerimiz ile bir süre sohbet edip çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Amasya Suluova'da 11 park açıldı!

Amasya Suluova Belediyesi tarafından yapılan 11 parkın açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, ilçenin gelişmesi, büyümesi ve kalkınması için birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Suluova terminali Haberi

Suluova terminali


Geçtiğimiz günlerde temeli atılan Suluova Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde hummalı çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kısa süre içerisinde kazı, hafriyat, temel iyileştirme ve demir bağlama çalışmalarını bitiren ekipler, Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok’un katıldığı programla temelin atmasının ardından bugün itibariyle temel dolgusu çalışmalarına başladı.  



Suluova...