07 / 05 / 2024

Suluovada binalar yıkılıyomu

Suluovada binalar yıkılıyomu

Suluova Belediyesi yeni yol açma ve genişletme çalışmalarım aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, belediye encümenin aldığı karar doğrultusunda Şeker Mahallesinde imar planlarında yola isabet eden iki binanın birinin yıkımı gerçekleştirdi.

Marmara Depremi'nin merkez üssü Gölcük'te riskli binalar yıkılıyor! 

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, güçlendirilmemiş olan orta hasarlı binaların yıkımı tüm hızıyla sürdürülüyor.

Lüleburgaz'da taşkında ağır hasar gören binalar yıkılıyor!

Kırklareli Lüleburgaz'da sağanak sebebiyle yaşanan taşkında ağır hasar gören 3 bina yıkılıyor. Ekipler, Yıldırım Mahallesi'ndeki yan yatmış olan iki katlı binanın yıkımını iş makinesi aracılığıyla gerçekleştirdi.

Bursa'da, Tarihi Çarşı ve Hanlar proje çevresindeki çürük binalar yıkılıyor!

Bursa'daki Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’ni çevreleyen çürük binalar teker teker ortadan kaldırılıyor. Projede bir binanın yıkımı daha tamamladı. 

İzmit'te depreme dayanıksız binalar yıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde depreme dayanıksız binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak İzmit'e bağlı Zabıtan Mahallesi’nde yer alan depreme dayanıksız binaların yıkımını gerçekleştirdi. 

İstanbul Çatalca'daki ruhsatsız yapılar yıkılıyor!

İstanbul Çatalca'daki Hallaçlı, Aydınlar ve Karamandere mahallelerinde yer alan ruhsatsız binalar yıkılıyor...

Mersin Erdemli'de metruk binalar yıkılıyor!

Mersin'in Erdemli ilçesinde çevre halkının sağlığını tehdit eden yapılar, Erdemli Belediyesi ekibi tarafından yıkılıyor. 

Avcılar'da hasarlı binalar yıkılıyor!

Avcılar'da 1999 yılında meydana gelen Gölcük depreminde hasar gören yapılar yıkılıyor. Tahliye kararı alınan binaların doğalgaz, elektrik ve suları kesildi.

Nevşehir Acıgöl'deki metruk binalar yıkılıyor!

Nevşehir İl Özel İdaresi, Acıgöl'de bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. 

Tekirdağ'da metruk binalar yıkılıyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ilçede tehlike yaratan metruk binaların yıkımına devam ediyor. İlçe genelinde bu sene 193 metruk bina yıkıldı.

Marmaris'te imara aykırı binalar yıkılıyor!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde imara aykırı ve kaçak olduğu belirlenen yapılar yıkılıyor.

Giresun Doğankent'teki riskli binalar yıkılıyor!

Giresun'da 22 Ağustos tarihinde yaşanan selden en fazla etkilenen ilçelerden Doğankent'te, riskli binalar yıkılarak TOKİ tarafından modern bina ve iş yerleri yapılacak.

Ataşehir'de riskli binalar yıkılıyor!

İstanbul Ataşehir Belediye ekipleri, ilçe genelinde riskli binaların yıkımı için çalışmalara başladı. Ekipler, dün sabah polisle birlikte geldiği mahallede 2014 yılından bu yana riskli, çürük raporu bulunan binalarda oturanların, evlerini boşaltmasını istedi.

Kırıkkale Yahşihan'da metruk binalar yıkılıyor!

Kırıkkale Yahşihan Belediyesi tarafından ilçe sınırları içerisinde yer alan emniyet ve sağlık açısından risk oluşturan metruk binaların yıkımı sürüyor. 

Suluovada binalar yıkılıyomu Haberi

Suluovada binalar yıkılıyomu

Diğer binaların yıkım işleminin ise önümüzdeki günlerde yapılacağı bildirildi. Suluova'yı daha modem bir kent kimliğine büründürmek amacıyla imarlı yolların ulaşıma açılması çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkan Fatih Üçok, "Terminal Caddesindeki imar planlarında yola isabet eden iki binanın birinin yıkımı gerçekleşti ileri günde diğerinin yıkımı gerçekleştirilecektir" dedi. 



Türkiye...