06 / 05 / 2024

Sümbüllü Bulvarı son durum

Sümbüllü Bulvarı son durum

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Sümbüllü Bulvarı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş Sümbüllü Bulvarı çalışmaları son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin mega projelerinden birisi olarak nitelendirilen Sümbüllü Bulvarı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, köprü kirişlerinin montajına başlandı.

Memur, işçi ve emekliler hemen bakın! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan son dakika açıklaması geldi!

Ocak 2024'te memur ve emekli maaşları ile asgari ücrete zam gelecek. Bu zam milyonlarca vatandaş tarafından dört gözle beklenirken, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan bir son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan son dakika dolar kuru açıklaması! Hareketlilik beklemiyoruz!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, dolar kuruna yönelik tahmin ve açıklamalarda bulundu. Kurda herhangi hareketlilik beklemediklerini belirten Yılmaz, "Serbest kur rejimi var, son dönemlerde önemli hareketlilik oldu, önümüzdeki dönemde böyle yüksek ölçüde hareketlilik beklemiyoruz. '' dedi.

Buğday, arpa, mısır fiyatlarında son dakika depremi! Çiftçiler hemen borsa rakamlarına bakın! Bir bir sıralandı! 

Buğday, arpa ve mısır fiyatları için son güncellemeler yakından takip ediliyor. Çiftçiler borsa borsa son dakika buğday, arpa ve mısır fiyatlarını araştırıyor. İşte 9 Ekim 2023 fiyat listesi...

Yarısı bizden kampanyasında tarih belli oldu! Milyonların beklediği haber geldi! Yarısı bizden kampanyasında son dakika

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'den, milyonlarca kişinin beklediği kentsel dönüşümde "Yarısı Bizden" kampanyası ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

Son dakika Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan emekli maaş zammı açıklaması! O tarihi işaret etti...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, enflasyona ilişkin açıklamalarda bulundu. ayrıca Yılmaz emekli maaş zammına dair de açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan son dakika emekli maaş zammı açıklaması! O tarihi işaret etti...

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den İzmir'e son dakika uyarısı: O fay hattı zorlamaya başladı! 

Prof. Dr. Hasan Sözbilir, İzmir'de son dönemde yaşanan depremlerin 2 bin senedir kırılmadığı belirlenen Tuzla Fayı ile ilişkili olduğuna dikkat çekerek, bu fayın yakın gelecekte kırılma olasılığının olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Son depremler! İstanbul’da deprem mi oldu? İşte 29 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

29 Mayıs Pazartesi günü son deprem listesi araştırılıyor. Son deprem listesine nereden bakılır? Gün içinde pek çok deprem olmaktadır. Bu deprem listesi günü güne takip ediliyor. İşte 29 Mayıs 2023 Pazartesi Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika deprem listesi!

28 Mayıs 2023 deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

28 Mayıs Pazar günü son deprem listesi nereden öğrenilir? Şimdi deprem mi oldu? Gün içerisinde pek çok deprem olmaktadır. Bu deprem listesi de vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. İşte 28 Mayıs 2023 Pazar Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika deprem listesi!

Kentsel dönüşümde 'Yarısı Bizden' kampanyasında son 5 gün!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yürütülen Yarısı Bizden Kampanyası'nda başvuruların bitmesine son 5 gün kaldı.

Son dakika deprem nereden öğrenilir? Az önce deprem mi oldu? 25 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

25 Mayıs Perşembe günü nerede deprem oldu? Az önce deprem mi oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını sorguluyor. İşte 25 Mayıs 2023 Perşembe Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika deprem listesi!

Son dakika deprem mi oldu 19 Mayıs 2023? Bugün nerede deprem oldu? İşte 19 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son depremler

19 Mayıs Cuma son deprem listesi açıklandı mı? Az önce nerede deprem oldu? Bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 19 Mayıs 2023 Cuma Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

Son depremler! 18 Mayıs Perşembe deprem mi oldu? İşte 18 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

18 Mayıs Perşembe deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Bu soruların yanıtı merakla araştırılıyor. İşte 18 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

New York Fed'in mayıs ayı imalat endeksi son 4 ayın en düşüğünde!

Mayıs ayında ABD Merkez Bankası (Fed) New York Şubesi'nin açıkladığı imalat endeksi, beklentilerin altında kalarak eksi 31,8 değerini alarak son dört ayın en düşük seviyesine geriledi.

Sümbüllü Bulvarı son durum Haberi

Sümbüllü Bulvarı son durum


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Sümbüllü Bulvarı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.


Tamamlanarak hizmete açıldığı zaman şehir içi trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan Sümbüllü Bulvarı’nda kirişlerin konulmasının ardından üst tabliye betonu da döküldü.


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü’nce yapımı devam eden Sümbülü Bulvarı’nda sanat yapıları yönünden çok yoğun bir çalışma yapıldı. Yaklaşık 20 bin metrekare toprakarme duvar çalışması, bunun yanında betonarme ve menfez çalışmaları yapıldı. Yaklaşık 400 bin metreküp yarma, 350 bin metreküp dolgu çalışmaları şu ana kadar yapıldı.


Sümbüllü Bulvarı tamamlandığı zaman güney-kuzey istikametinde bir bulvar olup, batı-doğu istikametindeki bulvarları rahatlatacak bir bulvar olacak.



Kahramanmaraş Büyükşehir...