01 / 05 / 2024

sümer park fiyatlar

sümer park fiyatlar

Pera GYO tarafından hayata geçirilen, Denizli’nin en büyük yaşam projesi olan Sümerpark Evleri’nden, hayalleri süsleyen evlere ulaşmak için büyük kolaylık...

Kısıklı Park görücüye çıktı! Lansmana özel yüzde 10 indirim!

Summa’nın Yıldızı Kısıklı Park görücüye çıktı. Fiyatların 16 milyon 500 bin TL’den başladığı projede lansmana özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. 

ÖİB Sümer Holding'in Batman'daki 6 gayrimenkulünü sattı!

ÖİB, Sümer Holding A.Ş.'ye ait Batman'ın Sason, Kozluk ve Merkez İlçesi'ndeki 6 gayrimenkulün satışını onayladı...

Sümer Holding'in Diyarbakır'daki fabrika binası yıkılıyor!

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğüne ait Diyarbakır'da yer alan fabrika binası yıkılıyor. Yıkımda çıkacak hurdalar ise ihale ile satılıyor..

Sümer Holding'in Kayseri'deki arazisinin imar planı onaylandı!

Sümer Holding adına kayıtlı Kayseri ili Kocasinen ilçesi Sümer Mahallesi sınırları içerisindeki alanın imar planı değişikliği onaylandı..

Zeytinburnu Sümer Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Zeytinburnu'nağ bağlı Sümer Mahallesi'ndeki iki alana ilişkin iki ayrı imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

İşte Apple’ın yeni kampüsü Apple Park!

Sabah Gazetesi yazarlarından Timur SIRT, uçan daireye benzeyen tasarımı ve dünyanın en büyük güneş panelleriyle Apple’ın yeni kampüsü Apple Park'ı anlattı.

Sümer Mes İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Mes İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Sağdıç, Mehmet Sümer ve Barış Sümer ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sümer Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Avrupa Yakası Şubesi açıldı!

Sümer Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Avrupa Yakası Şubesi 450 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Seha Yapı Kanyon Park fiyatlar!

Toplam 98 adet daireden meydana gelen Seha Yapı Kanyon Park fiyatlar 280 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimleri Temmuz 2019'da yapılacak.

Sümer Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

Sümer Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi 450 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Sümer Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

Sümer Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi 450 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Altındağ Yıldız Park fiyatları!

Peşinde yüzde 10 indirim sağlanan Altındağ Yıldız Park Evleri Yıldız Park İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 181 daire 7 ticaret alanından oluşuyor. işte Altındağ Yıldız Park fiyatları...

Sümer Holding 14 ildeki 21 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Sümer Holding, 14 ildeki 21 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştiriyor. İhaleler 24 Mayıs'ta gerçekleşecek.

sümer park fiyatlar Haberi

sümer park fiyatlar

Pera GYO’nun başlattığı yeni kampanya ile birikimi olmayanlar da Sümerpark Evleri’nden ev sahibi olabilecek. Sadece yüzde 1 peşinat ile Sümerpark Evleri’nden ev sahibi olmayı sağlayan kampanyadan yararlananlar Haziran ayı içinde yeni evlerindeki yaşama başlayabilecekler. 2011 yılında başlanan ilk iki blok inşaatının tamamlandığı Sümerpark Evleri’nde üçüncü bloğun inşaatına da 2012 yılı içinde başlanacak.


Sümerpark Evleri projesinde 1+1 dairelerin tamamı satıldı. 2+1 daireler 137 bin TL ile 183 bin TL, 3+1 daireler 170 bin TL ile 210 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. 2+1 dubleksler 146 bin 700 TL'ye, 3+1 dubleksler 228 bin 800 TL'ye, 4+1 dubleksler 250 bin 600 TL'ye satılıyor.


Evlilik hazırlığında olan çifter için hazırlanan ve evlilik tarihi itibari ile üç taksitin Pera GYO tarafından ödendiği Evlilik Kampanya’sının da devam...