06 / 05 / 2024

Sümer Teknik İnşaat İthalat İhracat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Sümer Teknik İnşaat İthalat İhracat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Sümer Teknik İnşaat İthalat İhracat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mert Aras, Mediha Yadigar Kartal, Nada Khalil Ahmad Saleh Alnajam tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miraç Sıva Yapı İnşaat Tekstil Madencilik Nakliyat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Haydar Tunç ve Öner Aydın ortaklığında kuruldu.

Sümer Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Mesken İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Abdullah Sümer tarafından kuruldu.

Arz Teknik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arz Teknik İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gerz tarafından kuruldu.

Şinasi Ömer Hafriyat İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Şinasi Ömer Hafriyat İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Şinasi tarafından kuruldu.

Emsar Yapı Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emsar Yapı Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Hızır Saral tarafından kuruldu.

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

Bircan Teknik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bircan Teknik İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'd 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Saim Bircan tarafından kuruldu.

Canpolat Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canpolat Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Canpolat Durmuş tarafından kuruldu.

Dizayn Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Cihan İpekci tarafından kuruldu.

Sürmeneli Grup İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürmeneli Grup İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Seyit Ayaydın tarafından kuruldu. 

Royal Vısıon Emlak İnşaat Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Vısıon Emlak İnşaat Dış Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kartal'da Pegah Pırhadı tarafından kuruldu.

Mer Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mer Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de NSS Group Proje ve Tesis Yön. İnş. San. ve Tc. Ltd. Şti. tarafından kuruldu.

Fin Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fin Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Arda Doğan ve Fırat Ocak ortaklığında kuruldu.

Sümer Teknik İnşaat İthalat İhracat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Sümer Teknik İnşaat İthalat İhracat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Sümer Teknik İnşaat İthalat İhracat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mert Aras, Mediha Yadigar Kartal, Nada Khalil Ahmad Saleh Alnajam tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta kuruldu. 


Sümer Teknik İnşaat İthalat İhracat Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser,...