21 / 05 / 2024

sümerbank abdullah gül üniversitesi

sümerbank abdullah gül üniversitesi

Sümerbank Kayseri Bez Fabrikası, kullanım hakkını 49 yıllığına devralan Abdullah Gül Üniversitesi tarafından ana kampüse dönüştürülecek

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika uyarısı geldi: Daha güçlüleri geliyor!

Prof. Dr. Naci Görür, daha güçlü afetlerin kapıda olduğunu aktararak, deprem dirençli kentlerin inşa edilmesi gerektiğini vurguladı. İşte Görür'ün o açıklamaları... 

Euro, güçlü duruşunu sürdürüyor! 30 liraya gidiyor...

Döviz kurunun yükselişi sürerken, euro güçlü duruşunu devam ettiriyor. Geçtiğimiz haftalarda ilk kez 29 TL sınırını aşan euro/TL ise bugüne yükselişle açtı.

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

Abdullah Gül'den dikkat çeken ekonomik kriz çıkışı: Hayret verici gelişmeyi ilk kez açıkladı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 25. Avrasya Ekonomi Zirvesi'ne katılarak konuşma yaptı. Ekonomik krize ilişkin değerlendirmeler de yapan Gül, yüksek enflasyonun herkes tarafından hissedilen rahatsız edici bir boyuta ulaştığını söyledi. Gül, ekonomideki "Hayret verici" gelişmeyi de açıkladı

Beyşehir Gölü'nde tarihi yapılar keşfedildi!

Beyşehir Gölü’nün batı kıyısında bulunan Anadolu Selçuklulara ait Kubadabad Saray Külliyesi kazılarında drone ile yapılan belgeleme çalışmaları sırasında, göl kıyısından yaklaşık 100 metre açıkta ve 2 metre derinlikte bina kalıntıları ortaya çıktı. 

Bazı alanlar Abdullah Gül Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi oldu!

Bazı alanlar Abdullah Gül Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak ilan edildi...

Abdullah Gül'den 'imar' göndermeli deprem açıklaması!

Elazığ depreminin ardından hayatını kaybedenler ve yaralananlar için bir mesaj yayınlayan 11. Cumhurbaşkanı Gül, ‘çevre ve imar’ konularında göndermede bulundu.

Gülşen İstanbul'da butik açacak!

Müzikteki başarısı kadar giyim tarzıyla adından sıkça söz ettiren Gülşen, moda sektörüne giriyor. Ünlü popçu, İstanbul'da butik için yer arıyor.

Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi" açılışında, Türkiye'de siyasi tarih müze geleneğinin yavaş yavaş oluşmaya başladığını belirtti.

Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi’nin açılış törenine katıldı.

Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açılışa hazır!

Gül, Abdullah Gül Üniversitesi Sümer Yerleşkesi içinde yapımı tamamlanan ve yarın resmi açılışı gerçekleştirilecek olan müze ve kütüphanede Kayseri'deki gazetecilerle bir araya geldi.

Gül Proje Basın Ekspres'te faizler sıfırlandı!

Ekspres'te faizi yıl sonuna kadar sıfırladı Gül Proje, Basın Ekspres Yolu'nda hayata geçirdiği Gül Proje Express'te yeni bir kampanya başlattı.

Kayseri Abdullah Gül Müzesi 24 Temmuz'da açılacak!

Türkiye'nin 11. Cumhurbaşkanı ve AK Parti hükümetlerinin ilk başbakanı Abdullah Gül'ün hayatının anlatılacağı ve kişisel eşyalarının sergileneceği müzenin açılışı 24 Temmuz'da Gül'ün memleketi Kayseri'de yapılacak.

sümerbank abdullah gül üniversitesi Haberi

sümerbank abdullah gül üniversitesi
Sümerbank Kayseri Bez Fabrikası Abdullah Gül Üniversitesi'nin ana fabrikası olacak, Abdullah Gül Üniversitesi tarafından 49 yıllığına kiralanan Sümerbank Fabrikası Mimar Emre Arolat tarafından kampüse dönüştürelecek. Abdullah Gül Üniversitesi ana kampüsünde ilk ders 2013-2014 yılında...