18 / 05 / 2024

Sümerbank arazisine rezidans mı yapılacak

Sümerbank arazisine rezidans mı yapılacak

Türkiye'nin tekstil ve hazır giyim sanayinin gelişiminde Sümerbank'ın büyük bir önemi vardır. Ülkenin dört bir tarafında fabrikaları ve değerli gayrimenkulleri olan Sümerbank'ın 2000'li yılların başında özelleştirmesi tamamlandı...

1952'de çimento dağıtımını Sanayi odası yapacak iddiası! 

1952 yılında Ankara Sümerbank Umum Müdürlüğü'nde Karabük'teki demir işlerinin görülmesi için toplantı yapılmış. Toplantıda çimento dağıtımı işi de görüşülmüş.

1939 yılında çimento ihtiyacı Sümerbank tarafından karşılanmış!

1939 yılında fabrikaların çimento ihtiyacını karşılayamamasından dolayı 1934 yılında çimento imalat ve ihracat işleri Sümerbank'a verilmiş.

1946 yılında devlet fabrikalarını satın almak isteyenler olmuş!

1946 yılında bazı sanayiciler devlet fabrikalarını özellikle de Sümerbank fabrikalarını satın almak istemiş.

1941'de Sümerbank fabrikalarını daha verimli hale getirmek için tedbirler almış!

Ankara Sümerbank umum müdürlüğü 1942 senesi imalat programlarını hazırlamaya başlamış.  Sümerbank fabrikalarının önümüzdeki sene daha verimli hale gelebilmesi için tedbirler almaya başlamış.

Eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin olduğu arsaya yapılacak konut projesine ipotek engeli!

Çanakkale merkezde bulunan eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin bulunduğu alanda yapılacak konut projesi, yıllardır yapılamıyor. Nedeni ise söz konusu arsanın ipotekli olduğunun anlaşılması.

Çanakkale'deki 57 bin metrekarelik Sümerbank arazisi rezerv yapı alanı ilan edildi!

Çanakkale’deki 57 bin metrekarelik Sümerbank arazisi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından rezerv yapı alanı ilan edildi.

Sümer Holding derin batakta: Son arazilerin de satışı yapıldı!

Mustafa Kemal Atatürk tarafından 1933'te ekonomiyi kalkındırmak amacıyla 'Sümerbank' adıyla kurulan daha sonra özelleştirme kapsamında holdingleşen Sümer Holding büyük batak verdi.

TOKİ, Koru Florya'daki 14 rezidans ile Sütlüce'deki 20 konutu satıyor! 120 ay vadeyle 2+1, 3+1 ev fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Koru Florya projesindeki 14 rezidans ile Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'nde yer alan 20 adet konutu satıyor. İşte satışa sunulan konutların fiyatları ve tüm merak edilenler...

TOKİ, Koru Florya'da 12 rezidansı ve Sütlüce'de 33 konutu bugün satıyor! 120 ay vadeyle 1+1, 2+1, 3+1, 4+2 ev fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Koru Florya projesinde yer alan 12 rezidans ile Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'ndeki 33 adet konutu bugün satışa çıkarıyor. İşte ödeme seçenekleri, fiyatlar ve bütün detaylar...

TOKİ, Koru Florya'da 12 rezidans ile Sütlüce'de 33 konutu 120 ay vadeyle yarın satıyor! 1+1, 2+1, 3+1, 4+2 ev fırsatı! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Koru Florya projesinde yer alan 12 rezidans ile Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'ndeki 33 adet konutu yarın satışa sunuyor. İşte ödeme seçenekleri, fiyatlar ve tüm merak edilenler...

 TOKİ, Koru Florya'daki 12 rezidans ile Sütlüce'deki 33 konutu satıyor! 120 ay vadeyle 1+1, 2+1, 3+1, 4+2 konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Koru Florya projesindeki 12 rezidans ile Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'nde yer alan 33 adet konutu satıyor. İşte fiyatlar ve ödeme seçenekleri...

Tarihi Nazilli Sümerbank Fabrikası’nın balo salonu restore edilecek!

Aydın'ın Nazilli ilçesinde 1937' de inşa edilen, Türkiye'nin ilk Basma Fabrikası özelliğinin yanında Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün açılışını yaptığı fabrikalardan biri olan Nazilli Sümerbank Fabrikası’nın çok amaçlı balo salonu restore edilecek.

Manisa Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açıldı!

Uzun yıllardır atıl durumda olan Manisa Sümerbank arazisi üzerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirerek hayata geçirdiği Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Sümerbank arazisine rezidans mı yapılacak Haberi

Sümerbank arazisine rezidans mı yapılacak

Türkiye'nin tekstil ve hazır giyim sanayinin gelişiminde Sümerbank'ın büyük bir önemi vardır. Ülkenin dört bir tarafında fabrikaları ve değerli gayrimenkulleri olan Sümerbank'ın 2000'li yılların başında özelleştirmesi tamamlandı. 


Zeytinburnu-Bakırköy hattındaki en değerli arazilerden biri de Sümerbank'a aitti. Veliefendi Hipodromu'nun önünde, sahil yolu üzerindeki 87 dönümlük arazi 2004 yılında alıcısını buldu. Kemal Ayvacı ve Nevzat Inan'ın sahibi olduğu Doğa Madencilik, Sümerbank'ın bu değerli arazisini 10 yıl önce özelleştirmeden 44 milyon dolara aldı. Arazi uzun yıllar boş durdu. Ancak geçenlerde arazide bir hareket başladığı dikkatimizi çekti. 


Araziyi alan işadamlarının bir başka şirketi olan Doğa Şehircilik, buraya önemli bir proje yapmak üzere harekete geçmiş. Henüz projenin lansmanı yapılmadı ama öğrendiğimize göre proje haziran ayından sonra kamuoyuna açıklanacak. Proje şimdilik Doğa Bakırköy olarak adlandırılıyor. Lansmana çıktığında...