05 / 05 / 2024

Summa inşaaat venezuella

Summa inşaaat venezuella

Türk inşaat şirketi Summa, Venezuella'nın başkenti Caracas'ta 10 ayda bin 500 konut yaptı...

Sudan Hartum'daki havaalanını Summa İnşaat yapacak!

Sudan Başbakanı Abdullah Hamduk tarafından, Ulaştırma Bakanlığı'na Hartum yeni havalimanı projesinde daha önce sözleşmeye imza atılan Türk şirketi Summa İnşaat ile devam edilmesinin talimatını verdi.

Senegal'in en büyük stadyumunu Türk şirketi inşa edecek!

Türk şirketi Summa, Dakar'a 50 kilometre mesafedeki Diamniadiao'da, UEFA standartlarında, 50 bin seyirci kapasiteli ve ülkenin en büyük spor kompleksi olacak Senegal Stadyumu'nu inşa ediyor... 

Türk Firması Summa Senegal'de fuar merkezi açtı!

Türk Firması Summa İnşaat Senegal'in başkenti Dakar'ın Diamniadio bölgesinde yaptığı Kongre Merkezi, havalimanı, otel ve spor kompleksi gibi önemli yapıların arasına bir yenisini daha ekleyerek Fuar Merkezini hizmete açtı. 

Summa, Sudan’da havaalanı inşa edecek!

Başkent Hartum'da inşa edilecek yeni havaalanının ihalesini kazanan Türk şirketi ile Sudan arasında sözleşme imzalandı.

İnşaat sektörü 2017'yi nasıl geçirecek?

İnşaat sektörü 2017'yi nasıl geçirecek? İstanbul Ticaret Gazetesi köşe yazarı olan Can Gürlesel bugünkü yazısında inşaaat sektörünü değerlendirdi. Gürlesel, inşaat sektörünün 2017'yi nasıl geçireceği anlattı.

Limak, Senegal AİBD Havalimanı'nı tamamlayacak!

Limak Yatırım, Summa ile birlikte Senegal'de,AİBD Havalimanının inşaatının tamamlanması ve işletilmesi işini aldı. Limak ve Summa, inşaatın geri kalan bölümünü 8 ayda tamamlamayı ve havalimanını devreye almayı planlıyor.

Kepez Park Orman Projesi’nin inşaaat ihalesi yapıldı!

Kepez Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında inşaatın yaptırılması ve 25 yıl süre ile kiraya verilmesini kapsayan ihale, encümen toplantı salonunda gerçekleşti.

TAV İnşaat havalimanı projesiyle dünya birincisi seçildi!

Türkiye’nin önde gelen inşaat firmaları TAV İnşaat ve SUMMA İnşaat, uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından iki ayrı proje ile ayrı alanlarda birincilik ödülüne layık görüldü.

Summa ve TAV'ın projelerine Küresel Proje Yarışması'ndan ödül!

Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) dergisinin her yıl düzenlediği "Küresel Proje Yarışması"nda Türk firmaları Summa ve TAV da ödüle layık görüldü.

Summa ve TAV'ın yurtdışı projelerine ödül!

Uluslararası inşaat sektörü dergisi Engineering News Record (ENR) dergisinin her yıl düzenlediği "Küresel Proje Yarışmasında Türk firmaları Summa ve TAV ödüle layık görüldü. İşte ayrıntılar...

Tahir Tellioğlu: Bu gidişle inşaat sektörü batar!

İMKON'un Türkiye 3. Genişletilmiş İnşaat Sektörü Değerlendirme ve İstişare Toplantısı'nda konuşma yapan İnşaat Müteahhitler Konfederasyonu Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, "Bu gidişle inşaat sektörü batar"diyerek inşaaat sektöründeki tehlikeye işaret etti.

Türk şirketleri Soçi’de Rusya’nın Disneylandı’nı inşa ediyor!

Türk Summa Turizm Yatırımcılığı ve Yenigün İnşaat şirketleri, Rusya’nın Karadeniz kıyısındaki Soçi şehrinde dev eğlence parkı inşa ediyor. Rus basını, parkı dünyanın en büyük eğlence parkı Disneyland’a benzetiyor...

Venezuella’daki petrol için TOKİ’ye finansman modeli aranıyor!

Venezüella 75 bin konut karşılığı petrol alımı için TOKİ'nin harekete geçmesini bekliyor

Summa inşaaat venezuella Haberi

Summa inşaaat venezuella


Venezuella'nın başkenti Caracas'ta bir Türk İnşaat şirketi olan Summa İnşaat 10 ayda bin 500 konut hayata geçirdi. Summa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Bora, " Bize bin 500 konutu ne zaman bitirebilirsiniz diye sordular, biz de 11 ay dedik. Bu cevap karşısında şaşırdılar. Biz inşaatı 10 ayda tamamladık. Bir kaç hafta içinde teslimlere başlayacağız"...