05 / 05 / 2024

summa ve tav uluslararası havalimanı projeleri

summa ve tav uluslararası havalimanı projeleri

Engineering News Record dergisinin her yıl düzenlediği "Küresel Proje Yarışması "nda iki Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) üyesi firma dünya birinciliği ödülü aldı.

Tavır İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tavır İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Karayiğit tarafından kuruldu.

Esenboğa Havalimanı için resmen imzalar atıldı! TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı!

Esenboğa Havalimanı için TAV ve DHMİ arasında kira sözleşmesi imzalandı. İşte Esenboğa Havalimanı ile ilgili yaşanan o son dakika gelişmesi...

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı metro hatları ne zaman açılacak?

İstanbul'un yeni metro hatlarına kavuşması için çalışmalar tam gaz devam ediyor. İstanbul Havalimanı-Gayrettepe, İstanbul Havalimanı-Halkalı ve Tavşantepe-Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Metro hatlarının en yakın zamanda hizmete sunulması planlanıyor.

TAV Havalimanları, yatırım için gözünü Orta Asya ve Afrika'ya dikti!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, yeni yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Şener, “Yolcu büyümesinin olacağı yerlerle ilgileniyoruz. Gelişmiş ülkelere değil, gelişmekte olan ülkelere bakıyoruz. Orta Asya ve Afrika’ya odaklanıyoruz” dedi.

TAV Tunus, gelecek dönem kira ödemelerini yapılandırdı!

TAV Tunus ve Tunus Cumhuriyeti arasındaki, Monastır ve Enfidha Havalimanları'nın işletme imtiyaz hakkını düzenleyen sözleşme şartlarında değişiklik yapıldı...

Bvlgarı, İstanbul Havalimanı'nda yeni butik mağaza açtı!

Unifree Duty Free ve TAV Havalimanları Holding iştiraki olan ATÜ Duty Free, Bvlgari'nin İstanbul Havalimanı'nda açılan yeni butik mağazasını işletecek.

TAV Havalimanları'ndan 2019'un ilk yarısında 61.3 milyon euro net kar!

TAV Havalimanları, yılın ilk yarısında 345 milyon euro ciro ve 61.3 milyon euro net kar açıkladı. TAV'ın küresel ayak izi 28 ülkede 90 havalimanına ulaştı...

TAV Havalimanları'ndan Bulgaristan Sofya Havalimanı'na teklif!

TAV Havalimanları Holding ve ana ortağı Groupe ADP'nin oluşturduğu konsorsiyum, Bulgaristan Sofya Havalimanı'nın işletme ve geliştirme hakkını içeren ihaleye teklif sundu.

Tavşantepe-Tuzla Metro Hattı'nın inşaatı devam ediyor!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tavşantepe-Tuzla Metro Hattı'nın yapımına devam ettiklerini söyledi..

Türk Firması Summa Senegal'de fuar merkezi açtı!

Türk Firması Summa İnşaat Senegal'in başkenti Dakar'ın Diamniadio bölgesinde yaptığı Kongre Merkezi, havalimanı, otel ve spor kompleksi gibi önemli yapıların arasına bir yenisini daha ekleyerek Fuar Merkezini hizmete açtı. 

TAV'dan Balkanlar ve Afrika'ya yatırım planı!

20 ülkede yatırımları bulunan TAV Havalimanları Holding'in İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, Balkanlar ve Afrika'da yatırıma ağırlık vereceklerini söyledi.

Limak ve Mapa İGA'daki hisselerini satmayacakmış!

Para Dergisi'nde geçtiğimiz hafta yayımlanan "TAV, 3. havalimanına ortak mı oluyor?" başlıklı haberine ilişkin bu hafta düzeltme haberi yayımlandı. Habere göre, Limak ve Mapa, İGA Havalimanları A.Ş.'deki hisseleri satmayacakmış..

Rönesans Holding ve TAV İnşaat ortaklığı Avrupa’da!

Amsterdam Schiphol Havalimanı’ndaki ek terminalin inşa ihalesini, Rönesans Holding’in grup şirketi Ballast Nedam ve TAV İnşaat ortaklığı kazandı. Ek terminalin inşası 2019'da tamamlanacak. 

summa ve tav uluslararası havalimanı projeleri Haberi

summa ve tav uluslararası havalimanı projeleri

ENGINEERING News Record dergisinin her yıl düzenlediği "Küresel Proje Yarışması "nda iki Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) üyesi firma dünya birinciliği ödülü aldı. SUMMA, Dakar Uluslararası Kongre Merkezi ve TAV Medine Prens Muhammed Bin Abdülaziz Uluslararası Havalimanı projeleriyle dünyanın en iyisi oldu.TMB Başkanı MithatYenigün, "Türk Müteahhitliği markasını daha da yukarılara taşıdığımızı düşünüyorum"...