30 / 04 / 2024

Sun Turizm İş gyo ofis binası

Sun Turizm İş gyo ofis binası

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Güneşli Ofis Binasının Satışının Tamamlanması hakkında bildirim yayınlandı.

House Of Sun Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

House Of Sun Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Özlenen Güneş tarafından kuruldu.

Sun Lotus Eğitim Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sun Lotus Eğitim Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Nilda Ferhan Yetki tarafından kuruldu.

Sun Shine Gayrimenkul Turizm Otelcilik İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sun Shine Gayrimenkul Turizm Otelcilik İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Vugar Pırıyev tarafından kuruldu.

Faysun Turizm Otelcilik Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faysun Turizm Otelcilik Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Füsun Kalem tarafından kuruldu.

Sun Asıa İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Asıa İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Çekmeköy’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Ebru Karabulak ve Selin Çiçek Tarafından  kuruldu.

Rısıng Sun Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rısıng Sun Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zaheer Alam tarafından kuruldu.

Tour Ace Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tour Ace Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sun Kyung KIM tarafından kuruldu.

Sun Star Otelcilik Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Sun Star Otelcilik Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cavit  Muhtar ve Feride Muhtar ortaklığında kuruldu. 

Travel By Sun Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sağlık Ve Hizmeti Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel By Sun Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sağlık Ve Hizmeti Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Hajımohamad, Hanaa Almustafa, Souzan Hajı ve Hanadı Mohammad ortaklığında kuruldu. 

Sürmeliler Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sürmeliler Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nazan Sürmeli, Füsun Sürmeli ve Mehmet Sürmeli ortaklığında kuruldu.

Sun Gate Alternatif Turizm Ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sun Gate Alternatif Turizm Ve Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mustafa Kemal Subaşı tarafından 40 bin TL semaye ile 30 Temmuz 2015 tarihinde Bahçelievler'de kuruldu.

İŞ GYO Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm'e sattı!

İŞ GYO, Halkalı'daki Güneşli Ofis Binası'nı Sun Turizm'e sattı. KDV dahil 82 milyon 10 bin TL bedelle satılan binanın bedeli tapu devir işlemleri ile eş zamanlı olarak tahsil edildi.

İş Bankası Güneşli'deki binasını Sun Turizm'e sattı!

İş Bankası'nın iştiraki Iş Gayrimenkul'ün sahibi olduğu ve bankanın operasyon merkezi olarak kullanılan bir dönem Sabah Gazetesi ve ATV Televizyonu'nun eski merkezi olan İstanbul Küçükçekmece Güneşli'deki bina satıldı.

Sun Turizm İş gyo ofis binası Haberi

Sun Turizm İş gyo ofis binası

İş GYO açıklaması;


Şirketimiz portföyünde yer alan Güneşli Ofis Binasının, 69.500.000 TL + KDV bedel üzerinden Sun Turizm İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye satılmasına ilişkin tapu devir işlemleri tamamlanmış olup, 82.010.000 TL tutarındaki KDV dahil satış bedeli tahsil edilmiştir. Şirketimiz söz konusu taşınmazın satışından UFRS'ye göre yaklaşık 35 milyon TL tutarında satış karı elde...