06 / 05 / 2024

Suna Çimşit

Suna Çimşit

ALJ Gayrimenkul ve İnşaat Anonim Şirketi, Ali Haydar Bozkurt, Suna Çimşit tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta Beşiktaş, Maçka Residence A Blok'ta kuruldu.

Sunasu Turizm Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sunasu Turizm Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi, Suna Çimşit tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Kasım 2013 tarihinde Erenköy, Çoban Yıldızı Sokak, Adıgüzel Apartmanı'nda kuruldu

Mardin Dargeçit'te kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31561 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Mardin Dargeçit'te yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

A-S Yatırım Holding gayrimenkul yatırımlarını hızlandırıyor!

A&S Yatırım Holding, 2021 için 5 banka ve bir yatırım fonuyla anlaştı. Böylece Türkiye için 220 milyon dolarlık yatırım kredisi çıkaran Holding, bu yıl bilişim IT, sağlık, gayrimenkul-inşaat gibi üç sektöre toplamda 1 milyar 700 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

Arha İnşaat Emlak Otomobil İletişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arha İnşaat Emlak Otomobil İletişim Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Demir tarafından kuruldu. 

Daimia Bilişim ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Daimia Bilişim ve Mühendislik Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 14 Aralık 2017'de Mehmet Kaya, Abdullah Yiğit ve Eray Sevinç ortaklığında kuruldu.

Ankara Çimşit Cami Ekim sonunda açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Sincan Çimşit Mezarlığı’nda yapımını tamamlamak üzere olduğu camiyi Ekim ayı sonunda hizmete açılacak.

Ankara Çimşit Mezarlığı'na cami ve sosyal tesis!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Sincan Çimşit Mezarlığı’na yeni bir cami ve modern sosyal tesislerin yapımını sürdürüyor.

İzmir Körfez Tüp Geçit Projesi İDK toplantısında değerlendirilecek!

Başbakan Binali Yıldırım'ın 2011 genel seçim sürecinde açıkladığı "35 İzmir 35 Proje" içerisinde yer alan İzmir Körfez Tüp Geçit Projesi'nin detayları, ÇED süreci kapsamında 17 Ocak 2017 tarihinde İnceleme Değerlendirme Komisyonu (İDK) toplantısında değerlendirilecek.

Adapazarı 1. Geçit bölgesindeki dönüşümde sona gelindi!

Kısa süre önce atıl durumda bulunan geçit bekçisi eski kulübesinde dönüşüm çalışması başlatan Sakarya Büyükşehir Belediyesi, bu yapının Büyükşehir İletişim Merkezi olarak Sakaryalıların kullanımlarına sunulacağını açıklamıştı.

İYTG İnşaat Yatırım Taahhüt Girişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İYTG İnşaat Yatırım Taahhüt Girişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nihat Yiğit tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Ocak'ta Esenyurt, Üçevler Mahallesi, Pazar Yolu Caddesi'nde kuruldu.

1997 yılında Tüp Geçit yapılamazmış!

1997 yılında Karayolları uzmanlarına göre, İstanbul Boğazı'na tüp geçit yapılamazmış. Yapılamamasının iki nedeni varmış: Birincisi eğim, ikinci nedeni ise İstanbul Boğazı'nın fay hattı üzerinde olmasıymış.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece iletişim!

Toplam 187 adet villadan meydana gelen Toskana Orizzonte Büyükçekmece projesinde 8 farklı çeşit villa seçeneği bulunuyor. Toskana Orizzonte Büyükçekmece iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0 212 850 83 00 olarak belirlendi.

Sincan Yeniçimşit'te yer alan villalarda foseptik problemi yaşanıyor!

Yeniçimşit Mahallesi sakinleri altyapı nedeniyle büyük sıkıntı yaşıyor. Dere yatağından kanalizasyon suyu akıyor..

İTÜ Teknogirişim Atölyesi, lojman eksikliği nedeniyle dönüştürülüyor!

Üniversite - iş dünyası birlikteliğine örnek olan İTÜ Teknogirişim Atölyesi, lojman eksikliği nedeniyle dönüştürülüyor. Üniversite yönetimi, çok sayıda buluşa imza atan 50 girişimciye kapıyı gösterdi...

Suna Çimşit Haberi

Suna Çimşit

ALJ Gayrimenkul ve İnşaat Anonim Şirketi, Ali Haydar Bozkurt, Suna Çimşit tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu. 


ALJ Gayrimenkul ve İnşaat Anonim Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Her türlü inşaat, planlama, işletmecilik faaliyetlerinde organizasyonlar yapmak, emlak projeleri geliştirmek, bunların pazarlaması ve ticaretini yapmak. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir...