29 / 04 / 2024

Sunay Akın meydan merter

Sunay Akın meydan merter

Usta Şair,Yazar,Gazeteci, Araştırmacı,Tiyatro oyuncusu Sunay Akın; 06 Temmuz Pazar akşamı eşsiz anlatımıyla eski zamanların Ramazan öykülerini Meydan Merter AVM ziyaretçileri ile paylaştı.

Sunay Akın 'dan Altınok Öz'e ziyaret!

Şair Sunay Akın, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Altınok Öz, Akın'a, Kartal’da hayata geçirilen projeleri ve kültür-sanata verdiği önemi anlattı.

Orhangazi Çakırlı Meydanı genişletilecek!

Orhangazi Belediyesi, Çakırlı'da hayata geçirmeyi planladığı meydan düzenlemesi için kolları sıvadı. Önceki gün yapılan meclis toplantısında meydan projesi imar komisyonuna havale edildi. Kamulaştırmanın ardından Çakırlı Meydanı genişletilecek.

İzmit Akçakoca Meydan Projesine onay çıktı!

İzmit Belediyesi tarafından hazırlanan Akçakoca Meydan Projesi’ne, Koruma Kurulu’ndan onay çıktı. İzmit Belediyesi yetkilileri, yaklaşık 4 bin 500 metrekarelik alanı kapsayan projenin ayrıntılarını şöyle açıkladı...

Başakşehir Meydan Dükkanları başvuruları!

Makro-Akyapı Ortak Girişimi imzası ile yükselen Başakşehir Meydan Dükkanları başvuruları bugün sona eriyor. Projede yer alan dükkan ve mağazalar 15 Mart Pazar günü açık artırmayla satışa sunulacak.

Başakşehir Meydan Dükkanları son başvuru tarihi yarın!

Başakşehir'de inşa edilen Meydan Dükkanları projesinde yer alan dükkanlar için yarın son başvuru günü olarak belirlendi. Başakşehir Meydan Dükkanları'nın ihalesi ise 15 Mart günü yapılacak.

Başakşehir Meydan Dükkanları ulaşım!

Başakşehir Meydan Dükkanları ulaşım bilgisi kapsamında proje İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'ne yakın bir bölgede bulunuyor. Projede yer alan dükkanlar 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Başakşehir Meydan Dükkanları projesi!

Başakşehir Meydan Dükkanları projesi 65 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Başvuruları devam eden projenin açık artırma ihalesi 15 Mart Pazar günü gerçekleşecek.

Başakşehir Meydan Dükkanları iletişim!

Açık artırma ihalesi için ön talep toplayan Başakşehir Meydan Dükkanları iletişim için 444 61 71 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projede başvurular için son gün 13 Mart olarak belirlendi.

Başakşehir Meydan Dükkanları son başvuru günü!

Konum olarak 3. Çevreyolu Bağlantı aksı üzerinde bulunan Meydan Dükkanları 15 Mart'ta gerçekleşecek açık artırma için ön talep topluyor. İşte Başakşehir Meydan Dükkanları son başvuru günü...

Başakşehir Meydan Dükkanları ne zaman teslim?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile hayata geçirilen Meydan Dükkanları'nın ön talep süreci devam ediyor. Peki Başakşehir Meydan Dükkanları ne zaman teslim edilecek?

Emlak Konut Başakşehir Meydan Dükkanları!

Emlak Konut Başakşehir Meydan Dükkanları 15 Mart'ta gerçekleştirilecek olan açık artırma için ön talep toplamaya devam ediyor. Projede dükkan fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Başakşehir Meydan Dükkanları fiyat listesi!

Başvurular için herhangi bir ön şart aranmayan Meydan Dükkanları projesi cadde ve teras dükkanları ile cadde ve teras mağazalarından oluşuyor. İşte Başakşehir Meydan Dükkanları fiyat listesi...

Başakşehir Meydan Dükkanları ödeme planı!

Alanları 50 metrekare ile 1.000 metrekare arasında değişen dükkanların yer aldığı Meydan Dükkanları projesinde fiyatlar 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Başakşehir Meydan Dükkanları ödeme planı...

Sunay Akın meydan merter Haberi

Sunay Akın meydan merter

Oldukça yoğun ilgi ve katılımın olduğu “Sunay Akın  ile Mahya Işıkları Söyleşisi” çerçevesinde Akın; dinleyicileriyle buluşarak eski ramazanları anlattı. Ayrıca söyleşi sonrasında Akın; sevenleriyle sohbet ederek kitaplarını imzaladı.


Bunun yanında keyifli ve aydınlatıcı Ramazan sohbetlerinin çok değerli konuğu Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’da 07 Temmuz Pazartesi akşamı Meydan Merter AVM ziyaretçileriyle buluştu. İftar sonrasında son derece keyifli ve güzel bir söyleşi gerçekleşti.


Meydan Merter AVM’de önümüzdeki haftasonu da etkinlikler devam edecek.


* Orta Oyunu ve Renkli Çocuk Etkinlikleri: 

19 Temmuz saat: 15.00’te Çocuk Yarışmaları, Sosis, Yüz Boyama etkinlikleri ile Orta Oyunu Ramazan’da Meydan Merter AVM ziyaretçilerine  hoş saatler geçirtecek.


* Süheyl ve Behzat Uygur ile Yarışma Etkinliği:

TV ve Show dünyasının sevilen ve bağenilen ikilisi Süheyl ve Behzat Uygur Kardeşler

19 - 26 Temmuz akşamı...