05 / 05 / 2024

Sunay Akın söyleşisi

Sunay Akın söyleşisi

Usta Şair,Yazar,Gazeteci, Araştırmacı,Tiyatro oyuncusu Sunay Akın eski zamanların Ramazan öykülerini M1 Merkez Adana AVM ziyaretçilerine 14 Temmuz akşamı saat 21.30’da anlatacak...

Konut yatırımcısı Dubai'ye akın etti ve ilk sıralara yerleşti! Niçin Dubai tercih ediliyor?

Türk yatırımcılar Dubai'ye akın etti. İlk kez Türkler Dubai'de konut yatırımında ilk sıralara yerleşti. Niçin Dubai tercih ediliyor?

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

Altın bilezik fiyatları düştü! Yatırımcılar kuyumculara akın etti! 29 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları seçimin hemen ardından düşmeye başladı. Gram altın 1364 TL olurken altın bilezik fiyatları da düştü. Yatırımcılar ise kuyumculara akın etti. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 29 Mayıs altın bilezik fiyatları.

İstanbul Havalimanı’nda bayram yoğunluğu! Tatili kapan havalimanına akın etti! Günlük yolcu sayısı 200 bini geçti!

Ramazan Bayramı tatilini memleketinde veya tatil merkezinde geçirmek isteyenler İstanbul Havalimanı’na akın etti. Günlük yolcu sayısı 200 bini geçerken, bayram trafiğinin arife günü olan 20 Nisan Perşembe günü daha da artması bekleniyor.

Depremden kaçanlar akın akın o şehre göçtü, belediye başkanı yardım çağrısı yaptı!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından bölgeden büyük bir göç dalgası başladı. Büyük afetin ardından yaşadıkları kenti terk edenlerin büyük bölümü ise o şehre adeta akın etti.

Üç büyük ilden göç trafiği hızlandı! İstanbullular hangi şehre akın ediyor? Ankaralı, İzmirli nereye göç etti?

Hem hayat şartları hem de daha sakin ve gürültüsüz yaşama özlem nedeniyle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde yaşayanlar akın akın daha düşük nüfuslu şehirlere ve beldelere göç ediyor.

ESK indirimlerini gören koşuyor! Bu kez burger ve kasap köfteye akın var! İşte 25 Ocak 2023 fiyat listesi…

Et ve Süt Kurumu (ESK) indirimlerini gören koşuyor! Birçok üründe indirimlerini koruyan kurum bu kez burger ve kasap köftede indirim yapınca vatandaş akın etti. İşte ESK 25 Ocak 2023 fiyat listesi…

Çayınızı kahvenizi 1 TL’ye alın! Böyle indirim görülmedi! Yetişen kapıyor!

Enflasyonun artması gıda sektörünü fena vurdu. Vatandaşlar artık nerede indirim görse oraya akın ediyor. Öyle bir indirim haberi yapıldı ki! Yetişen alıyor! İşte detaylar!

Kritik dolar yorumu! FED üyesi öyle bir açıklama yaptı ki herkesin ağzı açık kaldı! Doların sırrı resmen çözüldü

St Louis Fed Başkanı Bullard'tan kritik dolar yorumu geldi. FED üyesi dolar ile ilgili öyle bir açıklama yaptı herkesin ağzı açık kaldı. Doların sırrı resmen çözüldü.  

Ucuz ayçiçek yağı akını başladı! Bidon bidon alıp eve koşuyorlar!

Türk Lirası ulusal bazda değer kaybına devam ederken yabancı uyruklu vatandaşlar durumu fırsata çevirdi. Gürcüler, Türk Lirası, Gürcistan larisi karşısında değer kaybedince alışveriş için akın etmeye başladı.

Süleyman Kamil Akın'dan binalara vize önerisi!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Süleyman Kamil Akın trafiğe çıkan araçlarda geçerli olan muayene sisteminin konutlarda da uygulanması gerektiğini belirtti.

Ahmet Akın: Afyonkarahisar'ın kentsel dönüşüme ihtiyacı var!

Afyonkarahisar'da Yaşanabilir Kentsel Dönüşüm toplantısına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın kentteki dönüşüm projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Pandemide İstanbullular yazlıklarına, yabancılar İstanbul'a akın etti!

Kovid-19 salgınında birçok ülke sınırlarını kapattı. Sözcü'den Taylan Büyükşahin'in haberine göre; pandeminin kendini iyice gösterdiği 2020 yılında yabancılar akın akın İstanbul'a geldi. 

Sunay Akın söyleşisi Haberi

Sunay Akın söyleşisi

Usta Şair,Yazar,Gazeteci, Araştırmacı,Tiyatro oyuncusu  Sunay Akın  eski zamanların Ramazan öykülerini M1 Merkez Adana AVM ziyaretçilerine  14 Temmuz akşamı  saat 21.30’da anlatacak.


14 Temmuz akşamı iftar sonrasında bu keyifli sohbet çerçevesinde M1 Merkez Adana AVM ziyaretçileri Sunay Akın’ın ağzından usta anlatımıyla birlikte eski zamanların Ramazan öykülerini dinleyecekler..


Mahya Işıkları Söyleşisi Hayatın Merkezi’nde…

                                                         ...