03 / 05 / 2024

Sundance Residences projesi

Sundance Residences projesi

Doğanın mükemmel kusursuzluğunu rezidans teknolojisi ile sunan Sundance Residences’ın satış kampanyasında esnek ödeme planları sunuluyor. 5 yıldızlı konfor, yaşam boyu mutluluk için “Sıfır” faiz oranı ile yatırım zamanı...

Sundance Residences'da peşinatsız 60 ay vade fırsatı!

Turizm ve inşaat sektöründe 25 yılı geride bırakan Bozatlı International, Bodrum Turgutreis'in Kadıkalesi koyunda inşa ettiği Sundance Residences&Suites Hotel projesinde satışlara tüm hızıyla devam ediyor...

71 katlı Como Residences'daki çatı katı 136 milyon dolara satıldı!

Como Residences, Palm Jumeirah'ta bulunan Nakheel'in en son projesi olarak hayata geçiriliyor. Söz konusu projenin 2027 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Ancak henüz bitmeden  çatı katı 136 milyon dolara satıldı.

Mavi Arya Villas - Residences'ta 2 ve 4'üncü etap satışları başladı! Yeni proje! 

Mavi Arya Villas - Residences projesi Bodrum Turgutreyis'te 4 etap şeklinde hayata geçiriliyor. 4 etap şeklinde hayata geçirilen projede, tüm etaplarda konut satışları başladı. İşte ayrıntılar...

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi!

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, İstanbul’un en değerli ve prestijli projesi olarak dikkat çeken Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi...

Swissotel Residences Çeşme'nin yüzde 95'i tamam!

Çeşme Ilıca Plajı’nın ilk ve tek markalı rezidans projesi olan Swissotel Residences Çeşme, geniş yüz ölçüme sahip bağımsız villalarıyla özel bir hayat vadediyor. Swissotel Residences Çeşme projesinin inşaatının yüzde 95'i tamamlandı.

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

Swissotel Residences Çeşme'nin lansmanı 14-15 Eylül'de!

Çeşme’nin ilk ve tek markalı rezidans projesi Swissôtel Residences Çeşme'nin lansmanı 14-15 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

Bodrum Armada Praxis satışa çıktı! Yeni proje!

Armada Praxis Villa & Residences projesi satışa çıktı. Lansmana özel fırsatların devam ettiği projede fiyatlar 3 milyon TL'den başlıyor.

Swissotel Residences Bodrum Hill projesi Bodrum'u 12 ay yaşatacak!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum’un bir 'yaz ayı destinasyonu'ndan çıkıp, 12 ay yaşanabilen bir cazibe merkezine dönüştüğünü belirtti ve Swissôtel Residences Bodrum Hill projesini anlattı...

Sinpaş More Suits satışa çıktı! 397 bin TL'ye 1+1!

Sinpaş GYO tarafından inşa edilen More Suits&Residences projesi Ankara Çankaya'da yükseliyor. Projede teslimler Haziran 2021'de gerçekleştirilecek...

LUX Bodrum Resort & Residences'a A’Design Awards’tan ödül!

LUX Bodrum Resort & Residences projesi Milano’dan A’Design Awards’tan gümüş ödülüne layık görüldü.

Çeşme Private Residences ne zaman teslim?

Çeşme Private Residences projesi İzmir Çeşme'de hayata geçiriliyor. Sheraton Çeşme Otel'in yenilenmesiyle yapılacak projede tadilat çalışmaları 15 Ekim'de başlıyor. Peki Çeşme Private Residences ne zaman teslim?

Çeşme Private Residences 2020'de teslim! Yeni proje!

Çeşme Private Residences projesi Sheraton Çeşme Otel'in yenilenmesiyle hayata geçirilecek. 2020'de teslim edilecek proje 3 kanattan oluşacak.

Peska Turizm uluslararası projeler üretecek!

Barbaros Reserve- Bodrum Residences projesi Bodrum’a son zamanlarda yapılan en büyük yatırımlardan biri. İki fazdan oluşan proje 100 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor. 

Sundance Residences projesi Haberi

Sundance Residences projesi

Turizm ve inşaat sektöründe 26 yılını tamamlayan Bozatlı International, Bodrum Turgutreis’ in en güzel koylarından biri olan Kadıkalesi’nde yer alan altın projesi Sundance Residences & Suites Hotel ile rezidans ve butik otelden oluşan konforlu ve keyifli bir yaşam vaat ediyor. Doğanın mükemmel kusursuzluğunu rezidans teknolojisi ile sunan Sundance Residences’ın satış kampanyasında esnek ödeme planları sunuluyor. 


Dört mevsim deniz, 5 yıldızlı konfor, yaşam boyu mutluluk için “Sıfır” faiz oranı ile yatırım zamanı...

Denize sıfır özel konumu, 4000 metrekarelik kum plajı, çevre düzenlemesi, konforlu iç mimarisi, açık havuzları, restoranları, barları, spor tesisleri ve hayatın tüm stresinden arındıran spası ile yaşam felsefesini değiştirmek isteyenleri, bayramda hem tatil yapmaya hem de tapu sahibi olmaya davet ediyor. 

Bodrum Yarımadası’nda, 12 ay boyunca dört mevsim renkliliği sunan Sundance...