28 / 04 / 2024

sunny silivri fabrikası

sunny silivri fabrikası

Atmaca Grup, Silivri'de satın aldığı 50 bin metrekarelik arazisi üzerinde yeni fabrika kuracak..

Sunny Silivri'de 50 bin dolarlık fabrika kuracak!

Atmaca Grup, Silivri'de satın aldığı 50 bin metrekarelik arazisi üzerinde yeni fabrika kuracak..

Şafak Elektrik, Silivri’deki fabrikasını faaliyete geçiriyor!

İstanbul Hadımköy’deki 5 bin metrekare tesisini taşıyarak, 1 ay sonra 11 bin metrekare olan Silivri’deki fabrikasını faaliyete geçirecek olan Şafak Elektrik, yeni bir döneme geçiş yapıyor.

Karizma Beşler'den Silivri'de fabrika kuracak!

Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Karizma Beşler’in İstanbul Silivri’de 40 milyon dolar yatırımla hizmete açtığı yeni fabrikasını ziyaret etti.

Silivri Koldaş Fabrikası 3.5 milyon TL'ye satılıyor!

Silivri 2.İcra Dairesi, İstanbul İli, Silivri ilçesinde bulunan 5.171,35 metrekare Koldaş Fabrika binasını satışa çıkardı. Koldaş Fabrika binasının bedeli 3 milyon 536 bin 37 TL olarak belirlendi.

Silivri'de Fokus Tekstil Fabrikası icradan 4.1 milyon TL'ye!

Silivri Seymen'de bulunan Fokus Tekstil Fabrikası, fabrikaya villası, 2 ev ve depo Silivri 1. İcra Dairesi tarafından 22 Haziran 2015 günü saat 10:00 ile 11:10 arası ihale ediliyor.

Hakan Kocabaş: Tarım arazisine çimento fabrikası yapılmasını kınıyoruz!

Silivri SİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kocabaş, “Bizler 7 yılı aşkın süredir, öncesinde sanayi imarlı olan arsalarımıza dahi fabrika yapamazken, tarım arazisine çimento fabrikası izni verilmesini esefle karşılıyoruz” dedi

Özcan Işıklar: Silivri'ye çimento fabrikası getirmek cinayet olur!

Silivri’de tarım arazisi üzerine yapılması planlanan çimento fabrikası hakkında açıklama yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar; “Verimli tarım arazilerinin bulunduğu bir ilçeye çimento fabrikası getirmek cinayet olur” dedi.

Silivri'de tarım arazisine çimento fabrikası kurulacak!

Silivri’nin kuzeyindeki, yaklaşık 1 milyon 200 bin metrekarelik tarım arazisi üzerine kurulacak olan çimento fabrikasının proje bedeli 300 milyon dolar. İstanbul Silivri’nin kuzeyine, kil ocağı açılması için izin verildi.

Begasan Un Fabrikası icradan 5.4 milyon TL'ye satışa çıkıyor!

Silivri Değirmenköy Mahallesi'nde yer alan Begasan Un Fabrikası, Silivri 2. İcra Müdürlüğü tarafından satışa çıkıyor. Fabrikanın ihalesi 2 Ekim 2014 saat 10.00 ile 10.10 arasında gerçekleştirilecek.

Silivri'de icradan 5 milyon 475 bin 214 TL'ye satılık un fabrikası!

İstanbul İli Silivri İlçesinde yer alan 9.842,55 metrekare yüzölçümüne sahip un fabrikası 2 Ekim 2014 tarihinde saat 10:00 ile 10:10 arasında ihaleye çıkacak..

Silivri'de Keçe Sanayi'nin fabrikası, lojmanı ve arsası 9 milyon 258 bin TL'ye!

T.C. Bakırköy İflas Müdürlüğü, İstanbul ili Silivri ilçesi Beyciler köyü T.E.M bağlantı yolundan Beyciler Köyü yönünde asfaltın sağında yer alan Keçe Sanayi Ticaret A.Ş'ye ait fabrika, lojman ve arsayı 9 milyon 258 bin 535,50 TL'den satışa çıkardı

TMSF Toprak Lice Yağ ve Yem Fabrikası'nı ihaleyle satacak

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)  Toprak Lice Yağ ve Yem Fabrikası Ticari ve İktisadi Bütünlüğü´nü, 13 Temmuz 2010  tarihinde ihaleye çıkaracak

Tokat Niksar´da un fabrikası satılıyor! 2 milyon 256 bin TL!

Tokat Niksar İsmetpaşa´da 3 bin 488 metrekare alana sahip un fabrikası satılıyor

sunny silivri fabrikası Haberi

sunny silivri fabrikası

Sunny markasıyla televizyon üretimi yapan Türkiye'nin elektronik üreticilerinden Atmaca Grup, yeni bir fabrika yatırımına hazırlanıyor. Silivri'de bir arazi satın alan şirket 50 bin metrekare üzerine kurulacak yeni fabrika için 50 milyon dolarlık yatırım yapacak.

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre, Hayrettin Atmaca'nın 1979 yılında Ağrı'da beyaz eşya mağazasıyla temellerini attığı Atmaca Grup, bugün Türkiye'nin elektronik üreticilerinden biri. Ağrı'da beyaz eşya satarken 1980'lerin ortalarında gittiği Çin'den müzik seti getirerek montajına başlayan Atmaca, 1992'de Topkapı'da ilk tesisini kurdu. 2002'ye kadar burada çeşitli elektronik eşyaların montajını yapan şirket, 2005'te Esenyurt'taki bugünkü fabrikasına taşındıktan sonra ciddi bir atılım gerçekleştirdi. Uydu alıcısı ve televizyonla üretime başlayan şirket, bugün hem kendi markası Sunny hem de dünya markaları için televizyon başta olmak üzere küçük ev aletleri, televizyon,...