23 / 07 / 2024

Sunnyvale Kasabası ev fiyatları

Sunnyvale Kasabası ev fiyatları

Apple, Facebook ve bir çok teknoloji devinin yer aldığı Palo Alto'ya komşu olan Sunnyvale Kasabası'ndaki evlerin fiyatları dudak uçuklatıyor.

Fransa'da 1 Euro'ya satılık ev! Sadece iki şart aranıyor!

Fransa’nın Saint-Amand-Montrond kasabasında yer alan iki katlı bir ev 1 sadece 1 Euro'ya satılıyor. Fakat söz konusu evi satın alan kişinin 136 bin dolarlık tadilat masrafının yanı sıra kasabada yaşamayı da kabul etmesi gerekiyor.

360 derece dönebilen ev yaklaşık 19 milyon TL'ye satılıyor!

Mühendis Don Dunick tarafından tasarlanan 'Fener' isminde olan ve Kuzey Adası'ndaki Auckland şehrine bağlı sahil kasabası Maraetai'de bulunan 360 derece dönen ev satılıyor. İşte ayrıntılar...

Yeşil altın kasabasına taşınanlara ev ve üste para veriliyor

İtalya'da bir zamanlar yer altı şehirlerinde üretilen zeytinyağlarıyla ünlü "yeşil altın" kasabasına yerleşenlere 30 bin euro ödeniyor. Kasabada satılan evlerin metrekaresi 500 euro civarında.

İtalya Biccari kasabasındaki 100 ev 1 euroya satışa çıktı!

İtalyan'ın Biccari kasabasında bulunan 100 adet ev 1 eurodan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Mülklerin fotoğrafları ve haritaları yakında belediye binasının web sitesinde çevrimiçi olarak yayınlanacak.

İtalyan kasabası çocuğuyla gelenin kirasını ödeyecek!

İtalya'da birçok küçük köy ve kasabanın uyguladığı '1 Avro'ya ev' projesi devam ediyor. Bölgeyi yazlıkçılardan korumak isteyen Teora kasabası, çocuğu olan ve üç yıl ikamet sözü veren ailelerin kirasını karşılayacak...

Bu kasabaya taşınana ev bedava!

İtalya'nın güneyinde bulunan Cammarata kasabası bölgedeki diğer pek çok yerleşim gibi azalan nüfus sorunuyla karşı karşıya. Kasabanın yok olmasını önlemek için Cammarata'ya taşınacak herkese bedelsiz bir şekilde ev verilecek....

İtalya'da bir kasaba daha 1 euroya ev satıyor!

İtalya'da "1 euroya ev" kervanı olan yerleşim yeri sayısı güç geçtikçe yükseliyor. Sicilya adasında bulunan Bivona kasabası terk edilen evler 1 euroya satılıyor.

Belçika'daki müstakil ev 1 Euro'ya satılıyor!

Belçika'nın başkenti Brüksel yakınlarındaki Braine - l'Alleud kasabasında bulunan bir müstakil ev, 1 Euro'dan daha az bir fiyata bile alıcı bulamıyor.

Bu kasabadaki evlerin metrekaresi tam 25 bin dolar!

Apple, Facebook ve bir çok teknoloji devinin yer aldığı Palo Alto'ya komşu olan Sunnyvale Kasabası'ndaki evlerin fiyatları dudak uçuklatıyor.

ABD'deki Tiller kasabası 3,8 milyon dolara satılıyor!

ABD'deki Tiller kasabasının tamamı 3,8 milyon dolara satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan mülkler arasında altı ev, bir daire, bir benzin istasyonu ve bir de dükkan bulunuyor.

İtalya'da 20 ev, 1 euroya satışa çıkarıldı!

İtalya'nın Sicilya Adası'nda bulunan Gangi kasabasında nüfusun azalmasıyla boşalan evlere turist çekmek için yeni bir karar alındı. Karara göre kasabada 20 ev, 1 euroya satışa çıkarıldı.

Farallön'da halk, ev sahibi olmak isteyen yabancıların akınına hazırlanıyor!

Bir zamanlar Panama 'nın eski diktatörü Manuel Antonio Noriega'nın bir villaya sahip olduğu sessiz kıyı kasabası Farallön'da halk, ev sahibi olmak isteyen yabancıların akınına hazırlanıyor.

Çılgın Ev, turistik cazibe merkezi oldu!

Almanya'nın Bispingen kasabasında yapılan bu ilginç evi görmek için gelenler, bölge ekonomisine katkıda bulunuyor. 26 Mart'ta açılan ve baştan aşağı ters olan olan ev, başta turistler olmak üzere çocuk büyük çok sayıda ziyaretçiyi ağırlıyor

Sunnyvale Kasabası ev fiyatları Haberi

Sunnyvale Kasabası ev fiyatları


ABD'nin Kaliforniya Eyaleti'nde bulunan Sunnyvale Kasabası'ndaki evlerin fiyatları dudak uçuklatıyor.

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Apple, Facebook ve bir çok teknoloji devinin yer aldığı Palo Alto'ya komşu olan bu kasabada satışa çıkarılan 80 metrekarelik bir ev 2 milyon dolara alıcı buldu.

Bu şekilde evin metrekare fiyatı tam 25 bin dolar olarak hesaplandı. Rekor fiyata satılan ev 1 mutfak, 1 banyo, 2 yatak odası ve 1 salondan...