29 / 04 / 2024

Sunset Panorama Gayrimenkul adres 

Sunset Panorama Gayrimenkul adres 

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Burak Öymen tarafından kuruldu.

Mazaia Panorama Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mazaia Panorama Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 8 milyon TL sermaye bedeli ile Naseemullah Abdulkayum tarafından kuruldu.

Panorama İnvest Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama İnvest Gayrimenkul Geliştirme Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Hasan Kahraman Erturgut tarafından kuruldu.

Körfez Panorama İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Körfez Panorama İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mehmet Necip F. Gümüş tarafından kuruldu.

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Burak Öymen tarafından kuruldu.

Panorama Gayrimenkul Alımı Ve Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Gayrimenkul Alımı Ve Üretimi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Sarıca tarafından kuruldu.

Panorama Property Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Panorama Property Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Obaıda Aldbes ve Taha El Alouanı ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Göl Panorama 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Göl Panorama projesi için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Panora AVM 2019 yılı değerleme raporu!

Panorama Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, kayıtlı Panora AVM'nin 2019 yılında gerçekleşen ve aktif toplamın yüzde 2 sini aşmayan kiralamalara ilişkin bilgileri yayınladı.

Eskişehir Panorama Plus 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Eskişehir Panorama Plus Projesinin 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Emlak Konut Göl Panorama Kesin Kabul Tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden İstanbul Avcılar Kapadık Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı (Göl Panorama) İşi'nin kesin kabulü yapıldı...

Göl Panorama 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO projelerinden Göl Panorama projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Emlak Konut Göl Panorama değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Göl Panorama projesi 58 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı...

Göktürk Panorama Evleri Sitesi'nde 15 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Merkez Mahallesi'nde yer alan Panorama Evleri Sitesi'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 15 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sunset Panorama Gayrimenkul adres  Haberi

Sunset Panorama Gayrimenkul adres 

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Burak Öymen tarafından kuruldu.

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: 1.Turizm ve/veya mesken ve/veya işyeri amaçlı arazi, ev, bina, devremülk, turistik tesis, otel, motel, tatil köyü, kamping, pansiyon, lokanta, kafeterya, bar, sauna, yüzme havuzu, konaklama ve dinlenme yerleri, spor tesisleri gibi her nevi gayrimenkulü satın almak, inşa etmek, restore etmek, tadil etmek, kiralamak, satmak, kiraya vermek, işletmek, devretmek. 2.İştigal konusu gayrimenkullerin inşa, imal, tefriş ve işletilmesi ile ilgili her nevi malzemelerin imali, tasarımı, iç ve dış dekorasyonu, ithali, iç ve dış alım-satımı ve pazarlamasını yapmak, şirket konusu ile ilgili her türlü ihracat, ithalat...