07 / 07 / 2024

sunset restaurant zinciri

sunset restaurant zinciri

Türkiye'de iş ve cemiyet dünyasından bir çok konuğu ağırlayan Sunset'in sahibi Barış Tansever "Yirmi yıldır tek bir lokantam var. O tek kalacak ama Sunset Brasserie, Steakhouse, Residence ve VVelIness markalarını projelendiriyoruz" dedi.

Restoran zinciri Kırçiçeği inşaat sektörüne girdi!

Ege'nin birçok kentinde gayrimenkul sektöründe ciddi hareketlilik var. İzmir'deki restoran zinciri Kırçiçeği de onlardan biri. Firmanın, ‘Konfor Evleri’ adlı projesi 96 daireden oluşuyor. İşte ayrıntılar...

Hascevher, Türkiye'de tencere marketler zinciri kuracak!

Üretimin yüzde 70'ini 4 kıtada 50 ülkeye ihraç eden Hascevher, Türkiye'de tencere marketler zinciri kurmaya karar verdi. Zincirin ilk halkası Gaziantep'te açılıyor.

Disa Otelcilik İnşaat Turizm ve Restaurant İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Disa Otelcilik İnşaat Turizm ve Restaurant İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi, Mehmet İlhanlı tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Recep Paşa Caddesi'nde kuruldu.

EVDEMA Vitale ile mağazalar zinciri oluşturacak!

Yapı sektöründe faaliyet gösteren EVDEMA kendi markası olan Vitale ile mağazalar zinciri oluşturmaya başladı. Pazar payını hızla büyüten firma müşterilerine daha yakın olma adına ilk mağazasını Arenapark AVM'de açtı.

Elite World Oteller Zinciri 3 yılda 4 otel açacak!

Elite World Oteller Zinciri’nin Genel Müdürü Şınık, “3 yıl içerisinde dört yeni otel açmayı planlayan ve geçtiğimiz yıl Rusya St. Petersburg’da iki arazi almış olan bir zincir olarak Rusya’nın bu yatırım girdilerini gözardı edeceğini sanmıyoruz” dedi.

Gruppo Turizm'den yeni restoran zinciri!

Türk mutfağının yerel lezzetleri birbiri ardına konforlu, şık ve standart bir kaliteyi yakalamış restoran zincirleri haline dönüşüyor. Gruppo Turizm İşletmeleri de yeni bir restoran zinciri ile karşımıza çıkıyor.

Öz Önder Yapı Gıda Restaurant Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Önder Yapı Gıda Restaurant Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Özger tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Gaffar Efendi Sokak'ta kuruldu.

Baila Turizm ve Restaurant İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Baila Turizm ve Restaurant İşletmeleri Limited Şirketi, Aytekin Şahin, Berker Yıldırım, Hasan Turhan ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Beyoğlu, Şahkulu Mahallesi'nde kuruldu.

Hippstreet Turizm Restaurant Konaklama Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hippstreet Turizm Restaurant Konaklama Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ata Met Güngör, Emre Alpozan, Utku Dönmez ve Selim İnci tarafından 20 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.

Anemon Oteller Zinciri Manisa'da müze yapacak!

Anemon Oteller Zinciri Onursal Başkanı İsmail Akçura, Manisa'ya bir müze kazandıracak. İsmail Akçura Manisa'ya ve Türkiye'ye söz verdikleri 10 milyon lira bedelli müze inşaatına ağustos ayında başlayacaklarını açıkladı.

Ceviz Altı Gıda Restaurant Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceviz Altı Gıda Restaurant Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özcan Demirçi ve Resul Ayaz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Eha Sinema ve Tv Yapımları Bar Restaurant Dekorasyon Turizm Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi kuruldu!

Eha Sinema ve Tv Yapımları Bar Restaurant Dekorasyon Turizm Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi, Hasan Hamdi Yurtsever, Eşref Yurtsever ve Ahmet Sancaklı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Kadıköy'de kuruldu.

Bodrum'da X Beach Restaurant açıldı!

JÜPİTER Group ve Go Proje ortaklığında 5 milyon dolarla hayata geçirilen X Beach Restaurant, bu yaz Yalıkavak 'ta hizmet verecek.

sunset restaurant zinciri Haberi

sunset restaurant zinciri

Demet Cengiz Sözcü Gazetesi'nde ki bugünkü yazsında Sunset'in sahibi Barış Tansever'le gerçekleştirdiği röportaja yer verdi.


Türkiye'de iş dünyasından siyasete, cemiyet hayatından sanat ve spora en kaymak tabakayı ağırlayan Sunset'in sahibi Barış Tansever "Yirmi yıldır tek bir lokantam var. O tek kalacak ama Sunset Brasserie, Steakhouse, Residence ve VVelIness markalarını projelendiriyoruz" dedi.