06 / 05 / 2024

Sunsetpark Caddebostan satış ofisi

Sunsetpark Caddebostan satış ofisi

Caddebostan Sunset Park satılık dairelerin alanları 70,5 metre ile 169 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Satış süreci devam eden proje 15 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Sunsetpark Caddebostan satış ofisi!

İstanbul Anadolu Yakası Caddebostan'da inşa edilen Sunset Park projesi 35 bağımsız bölümün yanı sıra 3 adet dükkandan meydana geliyor. Peki Sunsetpark Caddebostan satış ofisi nerede?

Sunsetpark Caddebostan Kentpark ve Akfen ortaklığıyla yükseliyor!

Uzun yıllar inşaat sektöründe yöneticilik yapan Sertaç Kıyıcı, kurduğu Kentpark şirketi ve Akfen ortaklığı ile kentsel yenileme işine girdi. Kentpark, Bağdat Caddesi'nde Sunsetpark Caddebostan projesine başlıyor...

Caddebostan Ulaş Apartmanı 2023 fiyat listesi!

Caddebostan Ulaş Apartmanı'ndaki dairelerde satışlar devam ediyor. Peki, Caddebostan Ulaş Apartmanı 2023 fiyatları ne kadar?

Caddebostan Ulaş Apartmanı satışta! Teslimler Temmuz 2024'te!

İbrahim Demirli İnşaat tarafından inşa edilen Caddebostan Ulaş Apartmanı'ndaki daireler satışa çıktı. Projede teslimler 2024 Temmuz ayında yapılacak.

Halk GYO Caddebostan binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Caddebostan binasının piyasa değeri 36 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. Gayrimenkulün aylık 135 bin TL bedelle kiralanabileceği kanaatine varıldı. Binanın KDV dahil toplam satış değeri 43 milyon 70 bin TL olarak belirlendi. 

Kadıköy’deki icradan satılık ‘Perili Köşk’ havadan görüntülendi!

Kadıköy Caddebostan'da yer alan 'Küçük Dolmabahçe', 'Saray Yavrusu' ve 'Perili Köşk' gibi adlarla da anılan tarihi Ragıp Paşa Köşkü, icradan satışa çıkarıldı.

Kadıköy'deki 'Perili Köşk' icradan satılık!

Kadıköy Caddebostan'da bulunan, tarihi Ragıp Paşa Köşkü diğer adıyla "Perili Köşk" olarak ta bilinen bina icradan satışa çıkarıldı...

Avcılar Caddebostan nerede?

Avcılar Caddebostan projesi 202 adet daireden meydana geliyor. 2+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede satışlar devam ediyor. Peki Avcılar Caddebostan nerede?

Caddebostan Tevhide Hanım Köşkü 80 milyon dolara satışta!

1906 yılında Ragıp Sarıca Paşa tarafından kızı Tevhide Hanım için yaptırılan Tevhide Hanım Köşkü 80 milyon dolara satışa çıkarıldı. 

Delta Yap Sat Proje Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Delta Yap Sat Proje Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, Yakup Durmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 18 Kasım'da Kadıköy, Caddebostan Mahallesi' nde kuruldu.

1944 yılında Belediye, Ragıp Paşa Köşkü'nü satın almak istiyor!

1944 yılında İstanbul Belediyesi, Caddebostan'daki Ragıp Paşa Köşkü'nü satın almak istemiş. Köşkün satın alınması için bir heyet oluşturan Belediye, 31 bin metrekare arazisi olan köşke 1.5 milyon lira teklif etmiş.

Sunsetpark Caddebostan'la yeşil kentsel dönüşüm!

Kentpark Gayrimenkul-Akfen Yapı Ortaklığı, Sunsetpark Caddebostan projesi ile gayrimenkul sektöründe bir ilke imza attı. İstanbul'da Bağdat Caddesi'nde konumlanan proje, çevre dostu yeşil bina kriterlerine göre inşa ediliyor.

Sunsetpark Caddebostan yeşil bina kriterlerine göre inşa ediliyor!

Kentpark Gayrimenkul-Akfen Yapı Ortaklığı, Sunsetpark Caddebostan projesi ile gayrimenkul sektöründe bir ilke imza attı. Sunsetpark Caddebostan Temmuz 2015'te teslim ediliyor. Fiyatlar, 652 bin 500 liradan başlıyor.

Caddebostan Sunsetpark Temmuz 2015'te teslim!

Proje, yeşil kentsel yenileme projesi olarak ön plana çıkıyor. Temmuz 2015'te kapılarını açacak olan Sunsetpark Caddebostan projesinin, çevre dostu bina özellikleri LEED sertifikası ile uluslararası alanda tescil ettiriliyor.

Sunsetpark Caddebostan çevre dostu yeşil bina olarak inşa ediliyor!

İstanbul'a yeşil kentsel yenileme projesi Kentpark Gayrimenkul-Akfen Yapı Ortaklığı'nda gerçekleştirilen Sunsetpark Caddebostan projesi çevre dostu yeşil bina kriterlerine göre inşa ediliyor. Sunsetpark Caddebostan, 2015'te kapılarını açacak

Sunsetpark Caddebostan satış ofisi Haberi

Sunsetpark Caddebostan satış ofisi

Akfen ve Kent Park ortaklığı ile hayata geçirilen Sunsetpark Caddebostan'da daire teslimlerinin 2015 yılı Temmuz ayında yapılması öngörülüyor. Proje  35 bağımsız bölümün yanı sıra 3 adet dükkandan oluşuyor.


İstanbul Anadolu Yakası Caddebostan'da inşa edilen Sunset Park Evleri 15 milyon lira yatırım bedeline sahip. Projede 1 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve çatı dubleksi gibi daire seçenekleri bulunuyor.


Caddebostan Kültür Merkezi’nin hemen arkasında yer alan Caddebostan Sunset Park satılık daire fiyatları  615 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. 


Adalar manzarasına hakim olan Sunsetpark Evleri; Acıbadem Bağdat Caddesi Tıp Merkezi'ne 450 metre, Bağdat Cadddesi'ne 100 metre, sahil yolu ve Dalyan Parkı'na ise 700 metre ve mesafede yer alıyor. 


Sunsetpark Rezidans adres: Bağdat Caddesi Erenköy...