27 / 04 / 2024

süperkent projesi 2016

süperkent projesi 2016

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay: Bakanlığın, Süperkent projesi Eskişehir için büyük bir kazanç. Projenin ne zaman başlayıp biteceğini Eskişehir’de düzenlenecek çalıştayda Bakan Sarı açıklayacak

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde! 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi! Hemen bakın!

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde... 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi... Hemen bakın...

TOKİ Muş Ovası 1. Kısım projesi inşaatı ihalesi yarın!

Muş Ovası Sulaması 1 Merhale (1 Kısım) Projesi İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Süleymaniye yenileme projesi başladı!

Süleymaniye yenileme projesi resmen başladı. Süleymaniye Projesi’nin ilk etabının ilk harcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından atıldı....

Büyükyalı Projesi 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO Büyükyalı Projesi 2016 değerleme raporu yayınlandı.

Köy Projesi 2016 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Köy Projesi 2016 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Torkam İnşaat Ispartakule projesi 2016!

Emlak Konut güvencesini taşıyan Torkam İnşaat Ispartakule projesi Torkam İnşaat, Sıtar İnşaat ve Aslan Yapı Ortaklığı'nda hayata geçiriliyor. İşte Torkam İnşaat Ispartakule projesi 2016 detayları...

Süleyman Çetinsaya 2016'yı değerlendirdi!

Artaş İnşaat ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya 2016 yılını değerlendirdi. İşte Çetinsaya'nın değerlendirmesi..

Kule 3 projesi 2016!

İş GYO imzasıyla yükselen Kule 3 projesi 26 katlı tek blok halinde tasarlandı. Kule 3 projesi 2016 detayları haberimizde yer alıyor.

Folkart Basmane Çukuru projesi 2016!

Konut, iş merkezi ve ticaret merkezinden meydana gelen Folkart Basmane Çukuru projesi 67 ve 48 katlı iki kule şeklinde yükseliyor. Folkart Basmane Çukuru projesi 2016...

Artı Tarabya projesi 2016!

Toplam 700 konuttan meydana gelen Artı Tarabya projesi Açı İş Ortaklığı'nda hayata geçiriliyor. Artı Tarabya projesi 2016'nın detayları haberimizde yer alıyor.

TOKİ Edirne Süloğlu 2016 başvurusu!

78 konutluk TOKİ Edirne Süloğlu projesinde stoklarda yer alan 2 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Edirne Süloğlu 2016 başvurusu ne zaman başlayacak?

The Mandarins Acıbadem basın toplantısı 18 Ekim'de!

Mandarins Gayrimenkul’ün ilk markalı konut projesi "The Mandarins Acıbadem" yenilikçi bir vizyonla hayata geçiriyor. The Mandarins Acıbadem basın toplantısı 18 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek.

süperkent projesi 2016 Haberi

süperkent projesi 2016

AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay: Bakanlığın, Süperkent projesi Eskişehir için büyük bir kazanç. Projenin ne zaman başlayıp biteceğini Eskişehir’de düzenlenecek çalıştayda Bakan Sarı açıklayacak


Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Ekonomi Başdanışmanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan "Süper Kent Projesi” ile ilgili, “Süper Kent, 'Sürdürülebilir Performanslı Kentleşme'nin kısaltılmışı ve Türkiye genelinde uygulanacak bir proje. Kentsel dönüşüm artık çok farklı bir yapıda. Sosyal, kültürel, çevresel, ekonomik verimliliğe dayanan bu bileşenler üzerine oluşturulmuş bir proje. İlk pilot proje de Eskişehir'den başlıyor. Bu da Eskişehirliler için, bizler için büyük bir gurur kaynağı" diye konuştu. 


TEMİZ ENERJİYLE ISINACAK

Günay, proje kapsamında ilk "Süper Kent"in Eskişehir'de Odunpazarı ilçesi Kocakır mevkisinde 838 hektar alan üzerine yapılacağını belirterek, “Bu 'Süper Kent', 4...