24 / 07 / 2024

sur 8 bin ev kentsel dönüşüm

sur 8 bin ev kentsel dönüşüm

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde dönüşüm başlıyor. 9 bin binadan tarihi olanlar koruma altına alınacak. 4 milyar lira yatırımla Sur yeniden cennet olacak. Terör nedeniyle mağdur olan vatandaşlara ise ev fiyatları konusunda destek verilecek.

Sur Tatil Evleri'nde 88 bin TL peşinat ve 8 bin TL taksitle!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'dan full eşyalı tapulu devre mülkler için yaz kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında 88 peşinat TL peşinat ve 8 bin TL taksitle devre mülk sahibi olunabiliyor. 

Sur Tatil Evleri Antalya'da 8 bin TL taksitle! 

Sur Tatil Evleri Antalya projesinde başlatılan yeni kampanya kapsamında 8 bin TL taksitle devremülk fırsatı sunuluyor.  İşte Sur Tatil Evler kampanya detayları...

TOKİ Hatay'da 8 bin konut inşa etti!

Hatay'a yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, TOKİ ile Hatay'da 16 yılda 8 bin konut projesini hayata geçirdiklerini belirtti...

Sea Pearl Ataköy'de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor!

İstanbul Ataköy No:1'de Kuzu Grup imzası ile yükselen Sea Pearl Ataköy'de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor..

Sea Pearl'de metrekaresi 8 bin dolara hemen teslim daireler!

Ataköy No:1'de yükselen Sea Pearl Ataköy'de metrekaresi 8 bin dolardan başlayan fiyatlarla hemen teslim dairelere sahip olunabiliyor..

Ataköy Sea Pearl'de metrekaresi 8 bin dolara!

Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen Ataköy Sea Pearl'de metrekaresi 8 bin dolara satışlar yapılıyor. Ataköy No:1'de hayata geçirilen proje 20 katlı 4 bloktan oluşuyor. 

Dumankaya'da 8 bin kişinin mağduriyeti çözülüyor!

Boydak Holding'in faaliyetlerine yönelik basın toplantısında konuşma yapan TMSF Başkanı Muhiddin Gülal, "Dumankaya'da 8 bin kişinin mağduriyetini çözüyoruz. Alman firma ile anlaşmak üzereyiz. Mağduriyetler 10 gün içinde bitecek" dedi..

Sea Pearl'de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor!

Denizin kıyısında hayatın zirvesinde bir yaşamın sunulduğu Sea Pearl'de metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor..

Sea Pearl Ataköy'de metrekaresi 8 bin dolara!

Ataköy No:1'de yükselen Sea Pearl Ataköy'de satış süreci devam eden dairelerin metrekare fiyatları ortalama 8 bin dolardan başlıyor..

Sea Pearl Ataköy'de hemen teslim daireler! 8 bin dolara!

Sea Pearl Ataköy 127 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.  Ataköy No:1'de yükselen Sea Pearl, 20 katlı 4 bloktan meydana geliyor. Projede fiyatlar 8 bin dolardan başlıyor. 

Sea Pearl'de metrekaresi 8 bin dolara!

Ataköy No:1'de yükselen Sea Pearl'de dairelerin metrekare fiyatları ortalama 8 bin dolardan başlıyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor..

TOKİ Kayaşehir'e bir haftada 8 bin başvuru geldi!

TOKİ tarafından İstanbul Kayaşehir'de satışa sunulan 605 konuta bir haftada 8 bin başvuru geldi. Projede başvurular 11 Nisan'da sona eriyor.Konutların kura çekimi ise 25 Nisan'da yapılacak...

Malatya'ya 8 bin metrekarelik meydan!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir'e 8 bin metrekare büyüklüğünde bir meydan inşa ediyor.

sur 8 bin ev kentsel dönüşüm Haberi

sur 8 bin ev kentsel dönüşüm

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde dönüşüm başlıyor. 9 bin binadan tarihi olanlar koruma altına alınacak. 4 milyar lira yatırımla Sur yeniden cennet olacak. Terör nedeniyle mağdur olan vatandaşlara ise ev fiyatları konusunda destek verilecek.


Diyarbakır’ın Sur ilçesine yönelik kentsel dönüşüm projesinin detayları belli oldu. 9 bin binadan tarihi ve kültürel öneme sahip bin tanesi koruma altına alınacak. Sahabe mezarlarının da olduğu yerler tarih, din ve kültür turizmine kazandırılacak. 1 milyon 870 bin metrekare alanda dönüşüm gerçekleşecek. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ile Toplu konut İdaresi’nin (TOKİ) koordinasyonunda yürütülen çalışmalarda projenin ana unsuru ‘az konut, çok ticaret’ olarak belirlendi. Koruma amaçlı imar planının hazır olduğu projenin tüm unsurlarıyla hayata geçmesi için uzmanlar, 4 milyar Türk Lirası’na yakın bir rakama ihtiyaç olduğunu belirtirken...