30 / 04 / 2024

Sur Enerji kredi notu

Sur Enerji kredi notu

JCR-Eurasia Rating, Sur Yapı’nın ve yenilenebilir enerji alanında yatırımlarını sürdüren Sur Enerji’nin Uzun Vadeli Ulusal Notu’nu A-’ye yükseltti...

Altan Elmas: İlk evini alacaklar için uygun kredi imkanı sağlanmalı!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, inşaat sektöründe geçtiğimiz yılı değerlendirirken, 2024'e dair beklentilerini anlattı. Elmas, konuta erişimin artırılması için özellikle ilk evini alacaklara uygun kredi beklentileri olduğunu söyledi.

İhracatçılar isyan etti: TCMB baskıları kaldırsın! Kredi muslukları açılmazsa sanayici zor günler yaşayacak!

Ekonomi yönetiminin uyguladığı düşük kur-düşük faiz politikası ihracatçıları isyan ettirdi. Yüksek enflasyon ve enerji fiyatları nedeniyle maliyetlerin her geçen gün arttığından yakınan ihracatçılar, kredi muslukları açılmazsa sanayicinin zor günler yaşayacağını belirtiyor.

KONUTDER: Birinci el satışlarda kredi kısıtlamaları acil olarak kaldırılmalı!

KONUTDER Başkanı Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas birinci el konut satışlarında kredi kısıtlamalarının acil olarak kaldırılması gerektiğini söyledi.

Her haneye uygun yeni kredi paketi! Enerji Bakanı müjdeyi verdi

Vatandaş her yerde uygun faizli kredi ararken bir müjde de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez verdi. Bakan Dönmez, uygun fiyatlı kredi için sinyali yaktı. İşte detaylar…

BİS Enerji'ye 2 milyar dolarlık haciz!

Türkiye'nin en önemli enerji şirketlerinden biri olan BİS Enerji, kredi borcunu ödememesi nedeniyle icralık oldu. 2 milyar dolara ulaşan borç sebebiyle şirketin gayrimenkullerine el konuldu.

Garanti BBVA’dan, sürdürülebilir binalar için özel yeşil ticari kredi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Garanti BBVA, enerji kimlik belgesine sahip bina yapıp satanlar için yeşil ticari kredi ürününü çıkardı.

Yapı Kredi'den konutlardaki yeşil dönüşüme destek!

Yapı Kredi Bankası, binalarda enerji tasarrufunun bilincini artırmak için Doğa Dostu Mortgage ürününü hizmete sundu.

JCR: Sur Yapı sektörün üzerinde büyüdü!

JCR-Eurasia Rating, derecelendirme notlarının periyodik incelemesini tamamlayarak, Sur Yapı ve Sur Enerji’nin bu yıl da ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategoride olduğunu açıkladı.

Sur Yapı’dan yeni konut kredi paketine yüzde 20 indirimle tam destek!

Sur Yapı, kamu bankaları tarafından açıklanan yeni kredi paketine tüm projeleriyle destek oluyor. İstanbul’da teslime hazır projeler de kampanya kapsamına alındı. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, "Sur Yapı olarak tüm projelerimizde uygulamaya koyduğumuz oldukça avantajlı bir ödeme pla

Sur Yapı ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategorisinde!

Dünyanın en önemli kredi derecelendirme kuruluşları arasında yer alan JCR-Eurasia Rating, Sur Yapı ve Sur Enerji’nin ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategorisinde olduğunu duyurdu.

İnşaat ve enerji sektöründe kredi krizi!

Bankalar ve şirketler inşaat ve enerji sektöründe 20 milyar dolara yakın sorunlu kredinin yeniden yapılandırılmasında ilerleme kaydetmekte zorlanıyor.

Akfen, EBRD'den 102 milyon dolarlık kredi aldı!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Akfen Yenilenebilir Enerji’ye toplam 13 enerji santralinin yapımı için 102 milyon dolarlık kredi sağladı...

Sur Yapı yükselişini hızla sürdürüyor!

Kredi derecelendirme kuruluşu JCR-Eurasia Rating, gayrimenkul söktörünün öncü firmaları arasında yer alan Sur Yapı ve Sur Enerji’nin Uzun Vadeli Ulusal Notu’nu A-’ye yükseltti.

Sur Enerji kredi notu Haberi

Sur Enerji kredi notu

Sur Yapı, hem gayrimenkul hem de enerji sektöründe gerçekleştirdiği yatırımlarıyla yükselişini sürdürüyor. JCR-Eurasia Rating, derecelendirme notlarının periyodik gözden geçirme sürecinde Sur Yapı ve Sur Enerji’yi ulusal ve uluslararası düzeyde yatırım yapılabilir kategorisinde değerlendirdi. Sur Yapı ve Sur Enerji’nin Uzun Vadeli Ulusal Notu A-’ye yükseltildi. JCR-Eurasia Rating, (EACRA) Avrupa Kredi Derecelendirme Kuruluşları Birliği’nin kurucu üyeleri arasında yer alıyor ve Asya’daki 33 kredi derecelendirme kuruluşunun üye olduğu ACRAA üyeleri arasında yer alıyor. JCR-Eurasia Rating, BDDK tarafından 2009 yılında bağımsız denetleme kuruluşu olarak Türkiye’de faaliyet göstermek üzere yetkilendirilmişti.

JCR-Eurasia Rating’in Sur Yapı ve Sur Enerji’yi ulusal ve uluslararası düzeyde yatırım yapılabilir kategorisinde değerlendirdiği açıklamasında şu ifadeleri kullandı; "Gayrimenkul geliştirme, taahhüt ve enerji alanında faaliyet gösteren Sur Yapı Grubu, 25 yılı aşan faaliyet geçmişiyle...