29 / 04 / 2024

Sur Vakıf Genel Müdürlüğü

Sur Vakıf Genel Müdürlüğü

Veysi Kaynak, Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne ait dükkanların kira bedellerine ilişkin, "Kasım ayında alınan bir kararla altı ay kiraların alınmamasına karar verilmişti. Biz bu altı aylık süreyi, bir altı ay daha uzatıyoruz. Kasım sonuna kadar kira almayacağız dedi.

Vakıf GYO Tablo Adalar'da erken teslim müjdesi!

Vakıf GYO Genel Müdürü Onur İncehasan, 2021'de inşaat faaliyetlerine başlanan Tablo Adalar projesinin planlanan tarihten önce teslim edileceğini açıkladı. 

14 bin hektarlık Vakıf Zeytinlikleri arazisi Meclis gündeminde! 1,5 ay önce üretim durmuştu! Araziye ne olacak? 

Edremit'teki 14 bin hektarlık Vakıf Zeytinlikleri arazisi Meclis gündemine taşındı. Vakıf Zeytinleri Genel Müdürlüğüne ait işletmede üretim 1,5 ay önce durdurulurken, buradaki arazinin ne olacağı merak ediliyor. 

Osman Çelik açıkladı! Vakıf Katılım, 2023’te 600 yeni yeni istihdam sağlayacak!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik, Vakıf Katılım olarak 2023 yılı itibarıyla 1 milyonu aşkın müşteriye hizmet vermeyi ve 600 yeni istihdam sağlamayı hedeflediklerini bildirdi.

İstanbul ve Kocaeli'deki 81 adet vakıf gayrimenkulü kiraya veriliyor! Arsa, dükkan ve daireleri kaçırmayın!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli illerinde yer alan 81 adet vakıf gayrimenkulünü "Vakıf Taşınmazları Kira Genel Şartnamesi" kapsamında kiraya verecek. İşte ayrıntılar...

Vakıf GYO, İUFM'deki 25 bin 718 metrekarelik alanı 930 milyon TL'ye VakıfBank'a satıyor!

Vakıf GYO, İUFM projesindeki T.A.O. Genel Müdürlük Hizmet Binası ve Tesisleri Projesi'ndeki ofis üniteleri içerisinden toplam 25 bin 718 metrekarelik alanı 930 milyon TL+KDV bedelle Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O.'ya satıyor...

Vakıf GYO esas sözleşme değişikliği için SPK'ya başvurdu!

Yönetim Kurulu tarafından, Vakıf GYO'nun esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 7. Maddesinin yeni şekline uygun görüş alınması amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvurulması hususunda Genel Müdürlüğü yetkili kılınmış olup, söz konusu uygunluk için SPK'ya başvuru yapıldı.

Vakıf GYO 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

Vakıf GYO'nun 2021 yılı bağımsız denetim hizmetleri için, Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik AŞ (E&Y)'nin 2 Nisan 2021 tarihli Genel Kurulda seçilmesi hususu tescillendi. 

Vakıf GYO'nun 2020 yılı genel kurul toplantısı kararları tescillendi!

Vakıf GYO'nun 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında alınan kararları İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından 14 Nisan 2021 tarihinde tescillendi. 

Vakıf GYO'nun kar dağıtım tablosu onaylandı!

Vakıf GYO'nun 2 Nisan 2021 tarihli şirketin 2020 yılı olağan genel kurul toplantısında ekte yer alan kar dağıtım tablosu onaylandı. 

Vakıf GYO 2020 yılı olağan genel kurul toplantı sonucu!

Vakıf GYO'nun 2020 yılı olağan genel kurul toplantısına ilişkin toplantı tutanağı ve hazır bulunanlar listesi yayınlandı. 

Eyüpsultan'daki vakıf arsasına akaryakıt istasyonu mu yapılacak?

Gezi Parkı'nı 100 yıl sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin elinden alan Vakıflar Genel Müdürlüğü dikkat çeken bir ihaleye çıkıyor. İhale kapsamında Eyüpsultan'daki vakıf arsasına akaryakıt istasyonu yapılacak...

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Vakıf İnşaat Restorasyon A.Ş.'yi ihalelere çağırmadı iddiası!

Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün, milyon liralık işleri kendisine ait olan inşaat şirketi yerine dışarıya yaptırdığı ileri sürüldü. 

13 bin 500 vakıf kiracısı için yapılandırma başvuruları 28 Şubat'ta sona eriyor!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, 13 bin 500 vakıf kiracısı için başvuru sürecinin 28 Şubat'ta sona erdiğini hatırlattı. 

Sur Vakıf Genel Müdürlüğü Haberi

Sur Vakıf Genel Müdürlüğü

Kaynak, TBMM'de gazetecilerin Diyarbakır'ın Sur İlçesinde Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne ait işyerlerinin kira ödemelerinin ertelenmesine ilişkin sorusunu yanıtladı.


Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün Sur İlçesinde kiraya verilmiş 584 adet taşınmazı bulunduğunu aktaran Kaynak, bunların 531'inin işyeri, diğerlerinin mesken olduğunu belirtti. 


Kaynak, şunları söyledi:


"Geçen yıl, terörle mücadele başlayınca sokağa çıkma yasağı ve benzer sebeplerle esnafın ticaretini yapamaması sebebiyle Kasım ayında alınan bir kararla altı ay kiraların alınmamasına karar verilmişti. Ayrıca 2016 yılında da kira bedellerine herhangi bir zam yapılmadı. Sayın Başbakanımızdan talepleri olmuş Diyarbakır ziyaretinde, biz bu altı aylık süreyi, bir altı ay daha uzatıyoruz. Kasım sonuna kadar kira...