10 / 05 / 2024

Sur Yapı büyüme

Sur Yapı büyüme

JCR-Eurasia Rating, derecelendirme notlarının periyodik incelemesini tamamlayarak, Sur Yapı ve Sur Enerji’nin bu yıl da ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategoride olduğunu açıkladı.

Yıl sonu enflasyon, faiz, büyüme ne olur? Seçim sonrası beklentiler neler? İşte uzmanların tahminleri

Ekonomistlerin 2023 yılına ilişkin büyüme, enflasyon ve faiz beklentileri neler? 28 kurum ile yapılan ankete göre, küresel faiz artışları ve resesyon endişelerinin yanı sıra seçim ortamı da Türkiye ekonomisi ve piyasaların seyrinde etkili olacak

Siltaş Yapı yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor!

2022 yılında Siltaş Panorama projesinin lansmanını yapan ve yüzde 50 büyüyen Siltaş Yapı, yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor...

İtalyan ekonomisinde 2019'da sıfır büyüme tahmini!

İtalyan Sanayiciler Konfederasyonu'na (Confindustria) bağlı analiz merkezinin hazırladığı raporda, 2019 yılı için "sıfır büyüme" tahmini yapılarak, küçülme riskinin yüksek olduğu ifade edildi. 

Mahmut Asmalı: Bol para ile büyüme bitti, şimdi sahada koşma zamanı!

AK Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı "Türkiye’de artık bol para ile büyüme dönemi sona ermiştir. Tabi ki elimiz kolumuz da bağlı değil. Fırsatları ortaya çıkaracak girişimlerde bulunmak durumundayız. Bana göre şimdi oturma değil, sahada koşturma zamanıdır’’ dedi...

Ekonomik büyüme rakamları oldukça memnun edici!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı Türkiye ekonomisi büyüme rakamlarına ilişkin Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı görüşlerini paylaştı. 

Nomura, Türkiye’nin büyüme tahminini yüzde 5,5’e yükselti!

Japon finans devi Türkiye’nin büyüme tahminini yükseltti. Nomura'dan yapılan açıklamada Türkiye'nin 2017 yılına ilişkin büyüme tahmininin yüzde 4,2'den yüzde 5,5’e yükseltildiği bildirildi

Kentsel dönüşüm değil kentsel büyüme yapılıyor!

Selahattin Keten, 17 Ağustos Marmara Depremi’nin yıldönümünde Türkiye’deki kentsel dönüşümü değerlendirdi. Plansız bir kentsel dönüşüm gerçekleştiriliyor” diyen Keten: "Kentsel dönüşüm değil kentsel büyüme yapılıyor" şeklinde konuştu..

Sur Yapı'dan yüzde 25 peşinatta 48 ay vade farksız ödeme imkanı!

SUR Yapı, Mirage Rezidans ve İlkbahar projelerinde lansmana özel yüzde 7 indirim fırsatını sürdürüyor. Sur Yapı bünyesinde banka kredisiz yüzde 25 peşinatın ardından 48 ay vade farksız ödeme imkanı bulunuyor.

İdilia'da ödediğiniz peşinata Sur Yapı'dan yüzde 15 indirim!

Teslimleri 2016 yılı Aralık ayında yapılacak olan İdilia'da ödediğiniz peşinata Sur Yapı'dan yüzde 15 indirim uygulanıyor. Proje 7 konut bloğu ve 1 ticari bloktan oluşuyor.

Vitrin'de ödediğiniz peşinata Sur Yapı'dan yüzde 15 indirim!

Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen Sur Yapı Vitrin'de ödediğiniz peşinata Sur Yapı'dan yüzde 15 indirim yapılıyor. Proje 289 tane daireden oluşuyor.

Bu yıl turizmde yüzde 5.5 büyüme bekliyoruz!

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy “Çözüm süreciyle artan talebi gören uluslararası yatırımcı gözünü Doğu’ya dikti. Hedefimiz 81 vilayetimizde turistleri ağırlamak” dedi. Ulusoy, bu yıl turizmde yüzde 5.5 büyüme beklediklerini belirtti.

Sur Yapı satış uzmanları arıyor!

Sur Yapı büyük projelerinde görevlendirmek üzere pazarlama ve marka müdürleri, reklam ve pazarlama uzmanları, dijital pazarlama uzmanları ve satış temsilcileri arıyor.

Türkiye için yüzde 5 büyüme şart!

Yaşar Üniversitesi Ekonomi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Umut Halaç, Türkiye'nin, ihracatta düşüş, işsizlik, ekonomide daralma gibi sorunlara karşı yüzde 5'in üstünde bir büyüme performansı sergilemesinin şart olduğunu kaydetti.

Sur Yapı büyüme Haberi

Sur Yapı büyüme

Japonya’nın önde gelen kurumsal yatırımcı grubunun desteklediği Uluslararası derecelendirme kuruluşu JCR-Eurasia Rating, bu yılki periyodik incelemelerini tamamlayarak Sur Yapı’nın kredi derecelendirme notunu açıkladı. JCR raporunda; Sur Yapı’nın 28 yılı aşan faaliyet geçmişiyle “Sur Yapı” markası altında proje aşamasından başlayarak geliştirme, mimari, yapım üretim dahil, anahtar teslimi iş yaparak inşaat sektöründe öncü kuruluşlarından biri haline dönüştüğünden bahsetti.

Gayrimenkul sektörünün üzerine büyüdü

Sur Yapı’nın varlık büyüklüğü açısından gayrimenkul sektörünün üzerinde büyüdüğünden bahsedilen raporda, şöyle denildi: “Sur Yapı, yeni projeleri ve güçlü satış etkinliği ile büyümesini sürdürerek pazar payını ve marka değerini artırmak istemektedir. Şirket’in Antalya’da gerçekleştirdiği mega proje başta olmak üzere devam eden nakit akımı yaratma kapasitesi, finansal kurumlarla olan uzun vadeli kredi antlaşmaları, güçlü marka imajı, düzenli kira geliri üretmeye başlayan alışveriş...