05 / 05 / 2024

sur yapı Dolarını boz indirimi kap kampanyası

sur yapı Dolarını boz indirimi kap kampanyası

Bozdurulan her 30 bin dolar için 10 bin liralık indirimin uygulanacağı kampanya 18 Aralık'ta sona erecek. TL'ye destek olmak için "Dolarını boz, indirimi kap" kampanyası başlatan Sur Yapı, dolar bozdurarak peşinatını ödeyen müşterilerine indirim yapacak.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'nın değeri 16 milyar 378 milyon TL oldu: 6 ayda 3.7 milyar TL değerlendi!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'nın 6 ayda 3 milyar 790 milyon 483 bin TL değerlendi. İşte Sur Tatil Evleri ile ilgili detaylar ve projenin piyasa değeri...

Sağlık turizminde 200 milyon doların üstünde anlaşma yapıldı!

İstanbul’da bu yıl ilk defa “1’nci Turabexpo Sağlık Turizmi Fuarı”, düzenlendi. Türk sağlık sektörüyle beraber Arap ve Türk Cumhuriyetleri’ndeki sağlık sektörü öncülerini buluşturan fuarda, 15 bine yakın ikili görüşme yapılırken, 200 milyon doların üzerinde anlaşmanın yapıldı.

Dolarda dananın kuyruğu kopuyor! Elinde dolar olanlar o günü bekliyor! 1 dolarınız bile varsa planınızı şimdiden yapın

25 Ocak Çarşamba günü dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Dolar yatırımcıları dolar ne olur? sorusuna yanı aramaya devam ediyor. İşte dolarda dananın kuyruğu kopuyor! Elinde dolar olanlar o günü bekliyor! 1 dolarınız bile varsa planınızı şimdiden yapın...

Doların yerle bir olacağı tarih belli oldu! Uzman isim bir çırpıda açıkladı! Önceden bakın planınızı yapın

Son dakika dolar yorumları uzmanlar tarafından gelmeye devam ediyor. Piyasa uzmanı İslam Memiş, doların yerle bir olacağı tarihi açıkladı. Dolar yatırımcıları önceden bakın ve planınızı yapın!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da ikinci etap satışlarını kaçırmayın! Bu fırsat kaçmaz!

Sur Yapı imzalı 'yeni nesil tatil' anlayışıyla geliştirilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya,doğa ve tatil cenneti olan Antalya’da sizleri bekliyor. İster ailenizle harika bir tatil yaşayın, isterseniz de yatırım olarak devre mülk sahibi olun. Sur Yapı Tatil Evleri Antalya 29 Ağustos 2022 fiyat listesi

Antalya’nın en yeni caddesi Sur Cadde’de teslimler başladı! Sur Yapı 2 senede 4 bin bağımsız bölüm teslim etti!

Sadece son iki senede 4 bin konutu sahipleriyle buluşturan Sur Yapı, şimdide Antalya projesindeki 7 bloktaki 485 home ofis ile 68 dükkanı sahiplerine teslim etmek için gün sayıyor...

Sur Yapı Sancaktepe ön satışta! 

Yeni konut projeleri için harekete geçen Sur Yapı'nın Sancaktepe'deki yeni projesi ön satışa çıktı. 

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri ön satışta! 

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen ve ön talep toplama sürecinde olan Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesinde 20 bin TL'ye devremülk sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya ön talep topluyor! Yeni proje!

Sur Yapı tarafından taticilerin gözde şehri Antalya'da hayata geçirilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesinde ön talep süreci başladı.

Sur Yapı İstanbul'da iki projesi için ön talep topluyor!

İstanbul'da yeni konut projelerini hayata geçiren Sur Yapı, Sancaktepe ve Ümraniye Projeleri için ön talep toplamaya başladı.

Sur Yapı Sancaktepe projesi için ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Sur Yapı, Sancaktepe projesi için ön talep topluyor.

Sur Yapı Ümraniye projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Sur Yapı İstanbul Ümraniye'de yeni bir proje hayata geçiriyor. Ön talep toplanan projede yer alan 2+1 konutların fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor...

JCR: Sur Yapı sektörün üzerinde büyüdü!

JCR-Eurasia Rating, derecelendirme notlarının periyodik incelemesini tamamlayarak, Sur Yapı ve Sur Enerji’nin bu yıl da ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategoride olduğunu açıkladı.

sur yapı Dolarını boz indirimi kap kampanyası Haberi

sur yapı Dolarını boz indirimi kap kampanyası


Bozdurulan her 30 bin dolar için 10 bin liralık indirimin uygulanacağı kampanya 18 Aralık'ta sona erecek


TL'ye destek olmak için "Dolarını boz, indirimi kap" kampanyası başlatan Sur Yapı, dolar bozdurarak peşinatını ödeyen müşterilerine indirim yapacak. Şirket, bozdurulan her 30 bin dolar karşılığında 10 bin liralık indirim fırsatı sunacak.


Sur Yapı'dan yapılan açıklamaya göre, kampanya, şirketin Gölbahçe Evleri, İlkbahar, Lavender, Bahçeyaka, Şehir Konakları, Axis İstanbul, Mirage Rezidans ve Marka Rezidans projelerinde geçerli olacak.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, fedakarlık yapmaları gereken bir dönemden geçtiklerini belirterek, "Biliyoruz ki kişilere, kurumlara ve tüm halkımıza düşen bir görev var bu konuda. Biz de Sur Yapı olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için TL'nin değerinin korunması hareketine yönelik bir kampanya hazırladık....