01 / 05 / 2024

sur yapı fuar

sur yapı fuar

Bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Perakende Günleri'nin co-sponsoru Sur Yapı, 2015'te yeni AVM projelerine girmeye hazırlanıyor. Altan Elmas; " 2015'te yeni AVM projeleri de gelebilir. Yeni yatırım için Anadolu'yu inceliyoruz" dedi...

Sur Yapı projeleriyle Arap Türk Gayrimenkul Fuarı’nda!

Özel sektörün en büyük gayrimenkul portföyüne sahip firması Sur Yapı, 23 – 24 Mart tarihlerinde İstanbul Hilton Convention Center’da düzenlenecek olan ‘13. Gayrimenkul Fuarı ve Arap – Türk Zirvesi’ne katılıyor.

Sur Yapı projelerine ziyaretçi akını!

Sur Yapı, 08 – 10 Şubat tarihlerinde Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenen Evim Türkiye Fuarı’na 15 projesiyle katıldı. Firma, stant alanında yaklaşık bin kişiyi ağırladı.

Sur Yapı “Evim Türkiye” diyen Avrupalı Türklerle buluşuyor!

Sur Yapı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı himayesinde, TOKİ, Emlak Konut ve İTO gibi kurumların desteğiyle, Konutder, Gyoder, İnder gibi sektör derneklerinin katkılarıyla gerçekleştirilecek ‘Evim Türkiye’ fuarıyla Avrupa çıkarmasına devam ediyor.

Sur Yapı, Azerbaycan RecExpo Fuarı'nda!

Sur Yapı, Azerbaycan'da gerçekleştirilecek RecExpo Fuarı'nda İstanbul ve Antalya'daki toplam 15 projesini tanıtacak...

Sur Yapı Katar'dan 100'ün üzerinde ön talep anlaşmasıyla döndü!

Doha'daki Expo Turkey by Qatar Fuarı'na 13 projeyle katılan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, açıklamalarda bulundu. Elmas, 100'ün üzerinde ön talep anlaşması yaptıklarını açıkladı.

Sur Yapı Cityscape Turkey'de 30 milyon TL'lik rezervasyon aldı!

Cityscape Turkey Fuarı'nda Mirage Rezidans, Exen İstanbul ile Marka Rezidans ve AVM projelerinin maketleri ile yerini alan Sur Yapı fuar boyunca 30 milyon TL'lik rezervasyon aldı.

Sur Yapı Ümraniye'de yeni proje inşa edecek!

Sur Yapı Cityscape fuarına Mirage Rezidans, Exen İstanbul ile Marka Rezidans ve AVM projelerinin maketleri ile katıldı. Ümraniye'de yeni bir arsa alan Sur Yapı sonbahara doğru konut projesini satışa sunmaya hazırlanıyor.

Sur Çelik Kapı yeni ürünlerini Yapı Fuarı'nda görücüye çıkardı!

Dünyanın en güvenli çelik kapısı unvanına sahip sektörün en fazla yeni tasarım ve model teşhir eden firması olan Sur Çelik Kapı yeni ürünlerini 21-25 Nisan'da Yapı Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Sur Çelik Kapı 36. Yapı Fuarı’nda!

Hırsızlığa karşı dünyada ilk defa garanti veren Sur Çelik Kapı, TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen 36. Yapı Fuarı kapsamında “projelere özel hırsızlığa karşı 5 yıl garanti” veriyor

Sur Yapı Exen İstanbul'da 1+1 daire 393 bin TL!

Sur Yapı tarafından ilan edilen konut bayramı, 19 Kasım- 19 Aralık tarihleri arasında geçerli olacak

Sur Yapı Metrogarden projesinde 230 bin TL'ye!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Metro garden projesinde teslimleri 2013 yılında yapılması bekleniyor

Sur Yapı'dan ayrılık: Reklam Sorumlusu Deniz Coşkun ayrıldı!

Sur Yapı Reklam Sorumlusu Deniz Coşkun görevinden ayrıldığını açıkladı

Sur Yapı, Bayrampaşa projesini 45 dönümlük arazi üzerine inşa edecek!

2011 yıl sonuna kadar yeni bir projeye imza atacak olan Sur Yapı, Bayrampaşa'daki 45 bin metrekarelik arazi üzerine yeni bir proje inşa edecek. Projede konut, ofis, alışveriş merkezi ve 5 yıldızlı bir otel olması düşünülüyor

sur yapı fuar Haberi

sur yapı fuar

Geçtiğimiz günlerde Bursa'ya konut ve alışveriş merkezi yapacağını duyuran, inşaatı devam eden Eyüp'teki Axis İstanbul projesini de sürdüren Sur Yapı, AVM işini büyütüyor. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Perakendeye yatırıma başlayalı 4.5 yıl oldu. Kağıthane Axis'i geçen yıl açtık. Bu yıl Ümraniye, Çekmeköy ve Sancaktepe'nin kesiştiği noktada Metrogarden'ı devreye soktuk. 2015'te yeni AVM projeleri de gelebilir. Yeni yatırım için Anadolu'yu inceliyoruz" dedi. Anadolu'nun birçok ilinde AVM açığı olduğunu belirten Elmas, "Gelir seviyesinin de yüksek olduğu potansiyel illeri inceliyoruz" dedi. Axis İstanbul'u ise 2016'da açacaklarının bilgisini veren Elmas, Bursa'da Sur Yapı Marka Rezidans & Alışveriş Merkezi'ni de 2016'da açacağız. Bir de İzmir'de bir projemiz var" dedi. 


SİMİT SARAYI CHAMS ELYSEESE'YE GÖZ DİKTİ

Geçtiğimiz günlerde New York mağazasını açan Simit Sarayı...