28 / 04 / 2024

sur yapı projelerinde son durum

sur yapı projelerinde son durum

SUR YAPI, yatırımlarıyla 3 milyar liralık değer oluşturdu. Sur Yapı'nın Patronu Altan Elmas ve ekibi, tüm gelir gruplarına hitap eden konut ve ofis seçenekleri sunuyor. Elmas, "Cebinde nakiti olmayanları da ev sahibi yapıyoruz" diyor.

Sur Yapı projelerinde teslimler tam gaz!

Özel sektörün en geniş portföyüne sahip inşaat firmaları arasında yer alan Sur Yapı konut teslimlerine de hız kesmeden devam ediyor. 

Sur Yapı Almanya ve Azerbaycan projeleri için düğmeye bastı! 

Sur Yapı Azerbaycan projelerinde düğmeye bastı. Şirket Almanya ve Azerbaycan'da yeni projelere imza atacak. İşte ayrıntılar...

Sur Yapı'dan Türkiye’nin ilk yeşil kampanyası: Mis Gibi Hayat!

Hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Sur Yapı Türkiye'de bir ilke imza atıyor. 'Mis Gibi Hayat’ adında yepyeni bir kampanyayı hayata geçiren Sur Yapı, projelerinde yeşili korumaya önem veriyor.

Sur Yapı Antalya'ya Türkiye’nin En İyi Kentsel Dönüşüm Projesi ödülü!

Sur Yapı’nın Antalya’da inşa ettiği örnek akıllı dönüşüm projesi Sign of the City Awards'ta devam eden kentsel dönüşüm projelerinde “En İyi Kentsel Dönüşüm” projesi seçildi...

Sur Yapı'dan Nesiller Boyu Yatırım kampanyası!

Sur Yapı;  Koşuyolu, Topkapı, Kağıthane, Maltepe, Ümraniye, Sancaktepe, Ispartakule, Bahçekent, Sultanbeyli ve Bursa Nilüfer’de bulunan konut projelerinde geçerli olmak üzere Nesiller Boyu Yatırım Kampanyası başlattı. 

Sur Yapı İlkbahar ve Gölbahçe Evleri'nde dev kampanya!

Sur Yapı Mayıs ayı sonuna kadar İlkbahar’ın yeni etabı ve Gölbahçe Evleri projelerinde geçerli olacak “Yüzde 1 Peşinat, Yüzde 100 Mutluluk” sloganıyla kampanya başlattı.

Sur Yapı'dan Mirage ve İlkbahar projelerinde kampanya!

Gayrimenkul sektöründe önemli projeler geliştiren Sur Yapı, ekim ayı boyunca geçerli olan 'Peşinatsız Küçük Taksitlerle Büyük Yatırım' kampanyası başlattı. Kampanyada yüzde 5 indirim imkanı sunuluyor.

Sur Yapı'nın yaz kampanyası 31 Ağustos'ta bitecek!

Sur Yapı, yazın en sıcak kampanyasını başlattı. "Vade Farkı Yok, İndirim Var" adlı kampanya Güneşli 'de yer alan Mirage Rezidans ve Sultanbeyli'de bulunan Sur Yapı İlkbahar projelerinde geçerli olacak.

Sur Yapı’da 0 faiz indirim fırsatı!

Sur Yapı, yazın en sıcak kampanyasını başlattı. "Vade Farkı Yok, İndirim Var" adlı kampanya Güneşli 'de yer alan Mirage Rezidans ve Sultanbeyli'de bulunan Sur Yapı İlkbahar projelerinde geçerli olacak.

Sur Yapı'dan yüzde 25 peşinatta 48 ay vade farksız ödeme imkanı!

SUR Yapı, Mirage Rezidans ve İlkbahar projelerinde lansmana özel yüzde 7 indirim fırsatını sürdürüyor. Sur Yapı bünyesinde banka kredisiz yüzde 25 peşinatın ardından 48 ay vade farksız ödeme imkanı bulunuyor.

Sur Yapı'dan vade farksız indirim fırsatı!

Ramazan ayına özel kampanya başlatan Sur Yapı, Avrupa Yakası'nda yer alan Mirage Rezidans ve Anadolu Yakası'ında yer alan İlkbahar projelerinde lansmana özel yüzde 7 indirim fırsatı sunuyor.

Sur Yapı'dan Mirage Rezidans ve İlkbahar'a yüzde 7 indirim!

Sur Yapı, Mirage Rezidans ve İlkbahar projelerinde Ramazan Kampanyası kapsamında yüzde 7 indirim, ve 48 ay vade farksız ödeme gibi cazip seçenekler sunuyor..

Sur Yapı'dan lansmana özel 48 ay vade farksız ödeme imkanı!

Ramazan ayına özel kampanya başlatan Sur Yapı, Avrupa yakasında yer alan Mirage Rezidans ' ve Anadolu yakasında yer alan İlkbahar projelerinde lansmana özel yüzde 7 indirim fırsatı sunuyor.

sur yapı projelerinde son durum Haberi

sur yapı projelerinde son durum

SUR YAPI Projelerinde son durum 

GÜNEŞLİ CORRİDOR: Satışlar tamamlandı, hayat başladı. 

GÜNEŞLİ MİRAGE REZİDANS: Lansman kampanyası devam ediyor. İnşaatı bu yıl. 

SULTANBEYLİ - İLKBAHAR: Lansman kampanyası devam ediyor. İnşaatı bu yıl. 

VİTRİN: Satışları tamamlandı, inşaatı sürüyor. 

MARKA (BURSA): Satışları tamamlandı, inşaatı sürüyor 

İDİLİA: Satışlar tamamlandı. 

AXİS İSTANBUL (EYÜP): Satışlar ve inşaatı devam devam ediyor. 

EXEN İSTANBUL 30 adet konut kaldı, hayat başladı. 



ÖNCE inşaat sonra satış modeliyle ilerlemediklerini kaydeden Altan Elmas, "Toplumun tüm kesimlerine hitap ediyoruz. Konutlarımızın metrekaresi 3.500 17.000 lira arasında değişiyor. Bu yıl bin konut satış hedefimiz var. 4.5 ayda 350 konutun satışını tamamladık. Projelerimiz hızla değerleniyor. Örneğin yüzde 100 primlenen 826 dairelik Adapark projemizde ikinci el daire bulmak çok zor. Konut stoğumuz yok diyebilirim. Primlenmede tiiın projelerimiz birbiriyle yanşıyor. İnsarııara sunduğumuz fırsatları onlaı ın görmesini...