27 / 04 / 2024

Sur Yapı projelerinde teslimler tam gaz!

Sur Yapı projelerinde teslimler tam gaz!

Özel sektörün en geniş portföyüne sahip inşaat firmaları arasında yer alan Sur Yapı konut teslimlerine de hız kesmeden devam ediyor. 



Özel sektörün en geniş portföyüne sahip inşaat firmaları arasında yer alan Sur Yapı konut teslimlerine de hız kesmeden devam ediyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Sur Yapı, Tempo City, Sur Yapı Antalya ve Yeşil Mavi projelerinde yer alan daireleri sahipleriyle buluşturmaya devam ediyor. 

Verilen detaylara göre, son 4 senede, 3 bin 600’ü 2018 yılında temeli atılan Sur Yapı Antalya projelerinde olmak üzere 5 bin konutu sahipleriyle buluşturduklarını kaydeden Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Altan Elmas teslimlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada başta Antalya ve yanı sıra İstanbul’daki projelerinde teslimlere hız kesmeden devam ettiklerini söyleyerek, teslim ettikleri konutlarda doluluk oranının İstanbul projelerinde yüzde 90’lara, Antalya projemizde yüzde 100’e ulaştığını kaydetti.

Sur Yapı projelerinde teslimler tam gaz!

Ayrıca Altan Elmas açıklamasında Sur Yapı olarak mevcut projelerindeki daireleri hızla teslim ettiklerini ve konutlarıda sahipleriyle buluşturduklarını dile getirdi.

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas yaptığı açıklamada son 4 senede pandemi, kur şoku, yükselen döviz kurları ve Rusya-Ukrayna savaşı gibi, Türkiye ve dünya ekonomisini olumsuz etkileyen gelişmelere rağmen Sur Yapı’nın son 4 yıldır kesintisiz bir teslim performansı gerçekleştirdiğini dile getirdi.

Altan Elmas, İstanbul’da teslimlerine hızla devam ettikleri konutlarda doluluk oranının yüzde 90’lara, Sur Yapı Antalya projesinde ise yüzde 100’e ulaştığını dile getirdi.


Geri Dön