08 / 05 / 2024

Sur Yapı projelerinde teslimler tam gaz!

Sur Yapı projelerinde teslimler tam gaz!

Özel sektörün en geniş portföyüne sahip inşaat firmaları arasında yer alan Sur Yapı konut teslimlerine de hız kesmeden devam ediyor. 



Sur Yapı Antalya projesinde 3 bin 600 aile evlerine kavuştu  

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, son 4 senede 3 bin 600’ü Sur Yapı Antalya’da olmak üzere 5 bin konutu sahipleriyle buluşturduklarını belirten Altan Elmas, 2018'de inşaatına başladıkları Sur Yapı Antalya projesiyle Antalya’da yeni bir şehir inşa ettiklerini söyledi.

Teslimine uzun süredir devam ettikleri Park etabında yaşamın başladığını ve 9 bin kişinin yaşadağını kaydeden Altan Elmas, geçtiğimiz ay F parsel ile beraber 1.032 konutun daha teslimine başladıklarını söyledi.

B ve C parselleri ile beraber 2023 yılının haziran ayında hak sahiplerinin konutlarını teslim etmek üzere çalışmaların devam ettiğini kaydeden Altan Elmas, konut teslimlerinin geçtiğimiz ağustos ayında başladığı Turkuaz Sitesi’nde de sona yaklaştıklarını söyledi. Turkuaz sitemizin teslimlerini 2023 yılının son çeyreğine kadar tamamlayacaklarını kaydeden Altan Elmas, Mayıs ayında teslimlerine başladıkları Sur Cadde’de teslimlerimiz hızla devam ettiğini söyledi.
  

Tempo City merkezi konumuyla dikkat çekiyor

 

Altan Elmas, 2022 yılı Temmuz'da ilk etabını teslim ettikleri Tempo City projesiyle  Kağıthane bölgesinde; AVM'ler, restoranlar ve iş merkezleriyle çevrili Maslak’ın yanı başında bulunan Tempo City hem mimarisi hem sosyal donatıları hem de Levent ve Mecidiyeköy’e 5 dakikalık mesafesiyle göz doldurduğunu söyledi. Tempo City’de 63 metrekare ile 193 metrekare arasında değişen 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.


Sur Yapı projelerinde teslimler tam gaz!

Yeşil ve mavi İstanbul Maltepe’de buluştu

Altan Elmas, Maltepe’de, şehir içinde hem orman hem de deniz manzarasına sahip olan Yeşil Mavi projesinin teslimlerine 2022 yılının ekim ayında başladıklarını söyledi. Dubleks, geniş teras ve balkonlu evlerin ön plana çıktığı Yeşil Mavi projesinin her zevke uygun daireleri arasında özellikle üst katlarda yer alan geniş teraslı, deniz ve orman manzaralı daireler dikkat çektiğini söyleyen Altan Elmas, 63 metrekare ile 304 metrekare arasında değişen 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçeneklerinin bulunduğu Yeşil Mavi’nin açık ve kapalı sosyal alanlarında, yarı olimpik açık yüzme havuzu ve açık çocuk havuzu, 2 adet kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı spor alanları, çocuk oyun alanları, trekking yolu, dinlenme locaları, fitness alanı ve hobi odası bulunuyor. 

Sur Yapı Antalya’da 1032 konut daha sahipleriyle buluşuyor!

KONUTDER: Birinci el satışlarda kredi kısıtlamaları acil olarak kaldırılmalı!

Sur Yapı Almanya ve Azerbaycan projeleri için düğmeye bastı! 


Geri Dön