29 / 04 / 2024

Süra Yapı Malzeme Elemanları İnşaat adres

Süra Yapı Malzeme Elemanları İnşaat adres

Süra Yapı Malzeme Elemanları İnşaat Hafriyat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Sülün tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Başakşehir, Altınşehir Mahallesi, Osmanlı Caddesi'nde kuruldu.

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı: İkinci el otomobil fiyatlarındaki artış durdu! Sıra betoncular ve çimentocularda! 

İkinci el araba fiyatları geçtiğimiz aylarda sıfır otomobil fiyatlarının önüne geçmişti. Ticaret Bakanı Ömer Bolat tarafından yapılan denetimler ve yeni yaptırımlarla otomobil piyasası normale döndü. Sıra inşaat sektöründe,  çimento ve beton fiyatlarına geldi. Fiyatların düşmesi için bakanlıktan müd

Yeni asgari ücret belli oldu! Şimdi sıra özel sektör ara zamlarında! Özel sektör çalışanlarına ne kadar zam yapacak?

Asgari ücret artışının ardından şimdi sıra özel sektör zamlarına geldi. Asgari ücretteki yüzde 34 oranındaki zam oranı özel sektör çalışanlarına hangi oranlarda yansıyacak? Özel sektör çalışanlarına yüzde kaç zam yapılacak? Detayları haberimizde…

EYT’de devrim niteliğinde kolaylık! EYT’liler derin bir oh çekti! Artık SGK’da saatlerce sıra beklemenize gerek kalmadı!

EYT’ye başvuru e-Devlet’ten de yapılabilecek. Artık SGK’da saatlerce sıra beklemenize gerek kalmadı! EYT’nin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından EYT başvuruları e-Devlet üzerinden erişime açılacak.

Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği (Sıra No: 459)'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ Sıra No: 540!

Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği (Sıra No: 459)'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ Sıra No: 540 bugünkü 31901 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No 393'te Değişiklik!

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No 393'te Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31588 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No 396'da Değişiklik!

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No 396'da Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31555 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No 382'de Değişiklik!

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No 382'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31555 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No 355'te Değişiklik!

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No 355'te Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31555 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No 345'te değişiklik!

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No 345'te Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31555 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No 300'de değişiklik!

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No 300'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31555 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No:401!

401 sıra nolu Milli Emlak Genel Tebliği, bugünkü 31343 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte tebliğ kapsamında yapılan düzenlemeler...

Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği Sıra No:521!

521 sıra nolu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği, bugünkü Resmi Gazete'de yayımdı. İşte tebliğ kapsamında yapılan düzenlemeler...

Milli Emlak Genel Tebliği Sıra No:400!

400 sıra nolu Milli Emlak Genel Tebliği, bugünkü 31246 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte tebliğ kapsamında yapılan düzenlemeler...

Süra Yapı Malzeme Elemanları İnşaat adres Haberi

Süra Yapı Malzeme Elemanları İnşaat adres

Süra Yapı Malzeme Elemanları İnşaat Hafriyat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmail Sülün tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Başakşehir, Altınşehir Mahallesi, Osmanlı Caddesi'nde kuruldu. 


Süra Yapı Malzeme Elemanları İnşaat Hafriyat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Her çeşit inşaat malzemesi, her çeşit tesisat malzemeleri ile diğer yapı elemanlarının toptan alım satımını, imalatını, pazarlamasını, ithalat ve ihracatını yapmak. b) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. c) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar,...