18 / 05 / 2024

Süreyya Yalçın güllerin savaşı malikanesi

Süreyya Yalçın güllerin savaşı malikanesi

Başrollerini Damla Sönmez, Canan Ergüder, Sercan Badur, Serap Aksoy ve Barış Kılıç'ın paylaştığı Güllerin Savaşı dizisinin çekimleri, babası Faruk Yalçın'ndan Süreyya Yalçın'a kalan malikanede yapılıyor.

Gazze’ye olası kara saldırısı haberi altın, gümüş ve petrolü resmen uçurdu! Fiyatlar tavan yaptı!

Gazze’ye kara saldırısına yönelik tedirginlikler, emtia piyasalarında yeni endişe yarattı: Altının ons fiyatı, İsrail-Hamas çatışması nedeniyle yüzde 5.47 artarak, 7 ayın en yüksek haftalık kazancına ulaştı. Gümüş yüzde 5.2 yükseldi. Petrol fiyatı ise varil başına 90 doların üstünü gördü.

Emtia piyasasında düşüş sürüyor, satış bakısı engellenmiyor! Altın, gümüş, buğday, mısır... Bir bir sıralandı!

Emtia piyasasındaki düşüş sürüyor. Peki altın, gümüş, buğday, mısırda son durum ne? İşte ayrıntılar...

Opel Combo Life'a dudak uçuklatan zam! Combo Life'ın Mayıs 2023 fiyatlarını gören inanamadı! 

Opel Combo Life'a bu ay resmen dudak uçuklatan zam geldi. En sevilen ticari araçlar arasında yer alan Combo Life'ın Mayıs 2023 fiyatlarını gören inanamadı... İşte Combo Life Mayıs 2023 fiyat listesi...

Altın fiyatlarında yer yerinden oynadı! Gram altın esti, çeyrek altın gürledi! 12 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları 

Altın fiyatlarında haftanın son işlem gününde yer yerinden oynadı. Seçime sayılı günler kala altına olan talep artarken fiyatlar resmen fırladı. Gram altın esti, çeyrek altın gürledi. Altın fiyatları bugün ne kadar? 12 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları.

Altın bilezik fiyatları füze gibi fırladı! Görenler gözlerine inanamadı! 8 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları!

Altın bilezik fiyatları 8 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları araştırılıyor.  8 Mayıs Pazartesi 2023 tarihli 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarının güncel alış ve satış fiyatları belli oldu. 8 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları!

Altın, gümüş, petrol, buğday, mısırda son dakika! Emtia piyasasında dalga boyu yükseldi! Değerli metaller yükseldi mi? 

Geçtiğimiz hafta karışık bir seyrin hakim olduğu emtia piyasasındaki son durum açıklandı. Peki altın, gümüş, petrol, buğday, mısırda son durum ne?

Porsche Macan’nın yeni fiyatını görenler resmen dondu kaldı!  Porsche Macan’nın mayıs ayı fiyatı belli oldu!

Spor otomobil devi Porsche Macan’a mayıs ayı fiyatı belli olurken, bir kere daha zam geldiği görüldü. Spor araba tutkunları Porsche Macan’ın güncel fiyatını merak ediyor. İşte 7 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Volkswagen T-Roc fiyatlarında büyük şok! Volkswagen T-Roc'un mayıs ayı fiyatını görenler çok şaşırdı!

Türkiye’de en çok sevilen otomobil modelleri arasında yer alan Volkswagen T-Roc’a gelen zam resmen dudak uçuklattı. Volkswagen T-Roc’un Mayıs 2023 fiyatlarını görenler büyük şok yaşadı. İşte 7 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Opel Astra'ya gelen zam dudak uçuklattı, Mayıs 2023 fiyatlarını gören inanamadı! Opel Astra ne kadar?

En çok sevilen otomobil modelleri arasında başı çeken Opel Astra'ya gelen zam adeta dudak uçuklattı, söz konusu aracın Mayıs 2023 fiyatlarını gören inanamadı... Peki Opel Astra ne kadar?

Altın fiyatlarında cumartesi sürprizi! Altını olan koşun hemen! Bu rakamlar ilk kez göründü! 6 Mayıs 2023 altın fiyatla

Altın fiyatları hafta sonunun ilk gününde yükselmeye devam ediyor. Altın fiyatlarında cumartesi sürprizi yaşanıyor. Bu rakamlar ilk kez göründü. 6 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Fiat Egea Cross'a tam 38 bin TL indirim geldi! Egea Cross'un Mayıs 2023 fiyatlarını görenler inanamadı!

Fiat Egea Cross'a tam 38 bin TL indirim geldi. Fiat Egea Cross'un Mayıs 2023 fiyatlarını görenler inanamadı. Peki Fiat Egea Cross fiyatları ne kadar?

Altın resmen tozu dumana kattı! Bu rakamları görenler gözlerine inanamadı! Hemen bakın! 4 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları dün açıklanan Amerika Merkez Bankası (Fed) Faiz kararından sonra yükselişe geçti. Altın resmen tozu dumana kattı. Bu rakamları görenler gözlerine inanamadı. Hemen bakın! 4 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altın kan kaybediyor! Bu rakamları görenler gözlerine inanamıyor! Hemen bakın! 2 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci gününde kan kaybediyor. Altın fiyatları aşağı yönlü hareket ederken yatırımcılar gördükleri rakamlara inanamıyor. Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? Hemen bakın!  2 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Süreyya Yalçın güllerin savaşı malikanesi Haberi

Süreyya Yalçın güllerin savaşı malikanesi

Kanal D'de başrollerini Damla Sönmez, Canan Ergüder, Sercan Badur, Serap Aksoy ve Barış Kılıç'ın paylaştığı 'Güllerin Savaşı' 3 hafta önce başlamıştı. Dizinin çekildiği Darıca Bayramoğlu'ndaki bahçeli, havuzlu, 4 katlı müthiş köşkün en az 9 milyon dolar değerinde olduğu iddia edilmişti. Bu malikane herkesin dikkatini çekmişti. Kime ait olduğu merak konusuydu. 


Posta Karnaval malikanenin sahibini buldu; Süreyya Yalçın. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın dayısı, 2 Aralık 2008'de hayatını kaybeden dünyanın sayılı zenginlerinden Faruk Yalçın'ndan kızı Süreyya Yalçın'a kaldı. Sosyetik güzelin eğitim için yurt dışına çıkmadan önceki çocukluk yılları Bayramoğlu'ndaki bu malikaneden geçiyordu. Med Yapım'ın sahibi Fatih Aksoy "Güllerin Savaşı çekimi için Süreyya Yalçın'ı ikna etmeyi başardı. Ama ne kadar kira verdiğini açıklamadı" dedi.


Posta...