02 / 05 / 2024

Süreyya Yücel Özden açıklama

Süreyya Yücel Özden açıklama

Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi Başkanı Süreyya Yücel Özden,Türkiye 'nin enerji sorununa esas çözümün nükleerden ziyade yenilenebilir ve yerli kaynaklarda olduğunu dile getirdi...

Ufuk Bala Yücel kimdir? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ufuk Bala Yücel hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev alıyor? İşte Ufuk Bala Yücel ile ilgili merak edilen her şey...

Yücel Sitesi Malikleri, Teknik Yapı'nın yarattığı mağduriyetin sona ermesini istiyor! 

Teknik Yapı'nın kentsel dönüşüm sürecinde Yücel Sitesi maliklerini ve Yücel Park projesinden konut satın alan müşterilerini mağdur ettiğini söyleyen vatandaşlar bu mağduriyetin sona ermesini istiyor...

Gama Holdig'in acı günü! Yücel Özden vefat etti! 

Gama Enerji Şirketi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi inşaat mühendisi Yücel Özden hayatını kaybetti. 

Bahçeşehir Koleji Konya Kampüsü bu yıl açılacak!

Konya’daki Bahçeşehir Koleji’nin kampüs tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklama yapan Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel; "Biz bu hayalimizi Konya'daki gerek devlet ve gerekse özel okullarla birlikte gerçekleştirmek isteriz” dedi.

Süreyya Yalçın'dan '97 milyon dolarlık miras' açıklaması!

2016 yılından beri Amerika-Miami’de yaşayan Süreyya Yalçın'ın babasından kalan mirası almak için Türkiye'ye geldiği iddia edilmişti. Yalçın'dan konu ile ilgili açıklama geldi.

Süreyya Yalçın’a babasından 1.6 milyar dolar miras!

Cemiyet hayatının en bilindik isimleri arasında yer alan Süreyya Yalçın, 10 yıl süren miras davası sonucunda, dün 1.6 milyar dolar miras almaya hak kazandı...

Fikirtepeli mağdurlar Süreyya Operası önünde eylem yapacak!

Fikirtepe’de 2012 yılında başlayan kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yıkılan evlerin sahipleri seslerini duyurabilmek için Kadıköy Bahariye Caddesi'ndeki Süreyya Operası önünde sanatsal eylem yapacak.

Yücel Çelikbilek: Beykoz'da mülkiyet bitti sıra imara geldi!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’in ilçe sakinlerini imar ve mülkiyet konularında bilgilendirdiği toplantıların 13.sünü Ortaçeşme'de gerçekleştirdi.

Yücel Kara: Yaşama spor katıyoruz!

Acarlar Şirketler Topluluğu’nun spor kulübü markası Coliseum, 8 bin üyeye ulaştı. AcarBlu Rezidans’ta açtıklarını söyleyen Coliseum Sports Club Genel Müdür Yardımcısı Yücel Kara, "Yaşama spor katıyoruz." dedi

Yücel Tayyarcan: Emlak sektörü zor süreçten geçiyor!

Ankara Çankaya'daki Beytepe Köyüm Emlak Sahibi Yücel Tayyarcan, emlak sektörünün zor bir dönemden geçtiğini belirtti. Tayyarcan, “Üstüne bir de kayıt dışı emlakçılar eklenince işler daha da içinden çıkılmaz bir hal alıyor” dedi.

Kazım Yücel: Kayseri Kocasinan'da tramvay yer altına alınmalı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocasinan Meclis Üyesi Kazım Yücel, Kayseri'nin ilerleyen yıllarda göç alacağını söyleyerek, "Tramvay, ilerleyen yıllarda trafik sorunu yaşamamak için Anatamir'in oradan Doğu Garajı'na kadar yerin altına alınmalıdır" dedi.

Süreyya Beşe'nin çocuklarından Garaj İstanbul için dava!

Kilisli işadamı Süreyya Beşe’nin ölümünün ardından başlayan miras kavgası, yine mahkemelik oldu. Beşe’nin 16 yıl önce otel karşılığı mirastan feragat eden çocukları, Garaj İstanbul binası için üvey annelerine dava açtı.

Süreyya Yapı İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Süreyya Yapı İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Süreyya Yerlikaya Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Avcılar'da kuruldu.

Süreyya Yücel Özden açıklama Haberi

Süreyya Yücel Özden açıklama


Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi Başkanı Süreyya Yücel Özden, yenilenebilir ve yerli enerji kaynaklarının en üst düzeyde değerlendirilmesi gerektiğini, Türkiye'nin enerji sorununa esas çözümün nükleerden ziyade yenilenebilir ve yerli kaynaklarda olduğunu söyledi.


Özden, "Bir nükleer güç santrali yıllık ortalama 15-20 milyar kilovat enerji sağlar. Türkiye senede 240-250 milyar kilovatsaat enerji tüketiyor. Türkiye, suyunu, rüzgarını, jeotermal enerjisini, yenilenebilir enerji potansiyelini kullansa tükettiğine yakın bir kapasitede üretim yakalayabilir" dedi.


Özden, AA muhabirine yaptığı açıklamada, enerjinin Türkiye için yaşamsal önem arz ettiğini çünkü bu konuda Türkiye'nin yüzde 70 oranında dışa bağımlı bir ülke olduğunu söyledi.


Elektiriğe talebin hızla arttığını vurgulayan Özden, arz güvenliği için yatırım yapılması gerektiğine işaret etti. Bu noktalar dikkate alındığında yerli ve yenilenebilir kaynakların olabildiğince değerlendirilmesi gerektiğini belirten Özden, "Yoksa artan...