28 / 05 / 2024

Sürmeli Tarhan

Sürmeli Tarhan

Sürgü Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Sürmeli Tarhan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, 2 milyon TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de kuruldu.

Tescilli güzel konut sahibi ile davalık oldu! Satılık ilanını söktü, villayı kötüledi...

2013 Türkiye Best Model'de ikinci seçilen oyuncu Deniz Özde Sürmeli, Ankara'da işlettiği anaokulunun mülk sahibi ile davalık oldu. 

Tai Veri Merkezi Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Tai Veri Merkezi Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Köse, Ümit Erdoğdu, Tarkan Özenci, Mehmet Çağrı Özaltın, Kutlugün Sürmeli ve Volkan Demirci ortaklığında kuruldu.

Sema Güral Sürmeli Kimdir? Sema Güral Sürmeli nerede doğdu?

Sema Güral Sürmeli kimdir? Sema Güral Sürmeli’nin mesleği nedir? Sema Güral Sürmeli hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Sürmeli Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürmeli Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sürmeli tarafından kuruldu.

Hisar İstanbul Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hisar İstanbul Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Beykoz’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Kürşad Sürmeli tarafından kuruldu.

Motta Mimarlık Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Motta Mimarlık Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret  Anonim Şirketi Kadıköy’de   50 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Sürmeli tarafından kuruldu.

Dafne Yapı İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dafne Yapı İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Gazi sürmeli tarafından kuruldu.

İnşaatı süren Kocaeli Şehir Hastanesi'nin akıbeti mecliste!

İnşaatı süren Kocaeli Şehir Hastanesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kanyon Özel Yapı Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kanyon Özel Yapı Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL Hakan Bartu Sürmeli tarafından kuruldu.

Tahsin Tarhan: Köprüler kamulaştırılmalı!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan Kuzey Çevre Otoyolu, Avrasya Tüneli, Osmangazi Köprüsü, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün devlete yük olduğunu belirtti..

Neşet Tarhan'dan 'sanayi sitesi taşınsın' çağrısı!

Mersin’de Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, sanayi sitesinin ilçe dışına çıkartılması gerektiği önerisinde bulundu.

Sema Güral Sürmeli: Sapanca'daki arazileri değerlendirmek istiyoruz!

Güral Ailesi üç yıl önce Sapanca’da içinde sekiz markanın ve Kütahya Porselen’in showroom'un olduğu bir AVM açtı. Sema Güral Sürmeli bu yatırımın tek seferlik olduğunu, bölgedeki arazilerini değerlendirmek istediklerini söylüyor.

Kocaeli'de icra takibi dosya sayısı ile haciz dosyası sayısı mecliste!

Son 3 yılda Kocaeli'de icra takibi yapılan dosya sayısı ile haciz dosyası sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sürmeli Tarhan Haberi

Sürmeli Tarhan

Sürgü Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Sürmeli Tarhan Yönetim Kurulu Başkanlığında, 2 milyon TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de kuruldu. 


Sürgü Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; 1-) Getiri potansiyeli yüksek gayrimenkullere, gayrimenkule dayalı projelere yatırım yapmak, 2-) Portföyündeki gayrimenkullerden kira geliri ve gayrimenkul alım satım kazancı elde etmektir. 3-) Her türlü gayrimenkul ve özellikle AVM siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri , mesken, ev,apartman, işyeri ,arsa arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek Konusu ile ilgili olarak; - Konusu ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında bürolar, satış ve teşhir yerleri ve depolar açabilir, acentalıklar kurabilir. - Konusu ile ilgili araştırma geliştirme hizmetleri personel yetiştirme ve...