05 / 05 / 2024

Sürmene Akik Evleri fiyatları

Sürmene Akik Evleri fiyatları

Sürmene Akik Evleri projesi Trabzon İl'inde yer alıyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Sürmene Akik Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Faizler uçunca otomobilde kredi kartı dönemi başladı: 'Uygun evleri de çekiyoruz'

Hem bankaların kredi musluklarını kapatması hem de otomobil kredi faiz oranlarının yükselmesi vatandaşları da kredi kartıyla otomobil alımına yöneltti. Pek çok firma otomobilin yanı sıra uygun evleri de kartla satmaya başladı...

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

Şile Mert Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Şile Mert Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile ÖZcan Sürmene tarafından kuruldu.

TOKİ Trabzon Sürmene 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Peşinat miktarı sadece yüzde 10!

TOKİ Sürmene 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Sürmene projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Sürmene 2022 sosyal konut projesi...

Trabzon'da heyelan oldu evler toprak altında kaldı

Trabzon’un Sürmene ilçesinde heyelan sonucu Oylum Mahallesi’nde boş haldeki 3 ev ile kullanım dışı okul, toprak altında kaldı. Mahalle yolunun ulaşıma kapandığı, 2 evin boşaltıldığı bölgede devam eden heyelan anları kameraya yansıdı.

Boş evlere vergi talebi!

Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Mevlüt Tezel bugünkü köşe yazısında boş evleri ve kira fiyatlarını kaleme aldı.

TOKİ Trabzon Sürmene 4. Etap kura sonuçları 22.06.2020 listesi!

TOKİ Trabzon Sürmene 4. Etap kura sonuçları 22.06.2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Trabzon Sürmene 4. Etap kura sonuçları 22.06.2020 listesi ve TOKİ Sürmene 4. Etap kura sonucu kazananlar listesi...

TOKİ Trabzon Sürmene 4. Etap kuraları bugün çekilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Sürmene 4. Etap projesinde yer alan 94 adet konutun kuraları bugün çekilecek.

Trabzon'da 6 ilçe için imar uyarısı!

Askı süreleri uzatılan imar planlarıyla ilgili vatandaşları uyaran TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şube Başkanı Ercan Şen, Ortahisar, Akçaabat, Çarşıbaşı, Sürmene, Of ve Şalpazarı ilçelerine ait 1/5000 ölçekli nazım imar planlarının askıda olduğunu hatırlattı. 

Trabzon Sürmene’deki Ruhban Okulu onarılacak!

TBMM Dilekçe Komisyonu’na başvuran bir vatandaş, Trabzon Sürmene'de yer alan Ruhban Okulu’nun onarılıp tekrar kullanıma açılmasını talep etti. Sürmene'deki Ruhban Okulu’nun turizme kazandırılması kararı çıktı...

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ Trabzon 2020 projeleri; Merkez, Araklı, Tonya, Sürmene ve Şalpazarı'nda inşa edilecek.

Yazar evleri için harekete geçme vakti!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Doğan Hızlan, bugünkü yazısında yazar evleri konusunda başlatılan kampanyayı kaleme aldı. İşte o haber...

Sütlüce'de evleri yıkılan vatandaşlardan Arda Turan'a dava!

Sütlüce'de futbolcu Arda Turan’ın yaptırdığı otel inşaatının temel kazma çalışması sırasında evleri çöken Ertürk Apartmanı sakinleri, zararlarının karşılanmadığı gerekçesiyle futbolcuya ve kardeşi Okan Turan'a tazminat davası açtı.

Sürmene Akik Evleri fiyatları Haberi

Sürmene Akik Evleri fiyatları

Sürmene Akik Evleri toplam 99 adet daireden oluşuyor. Projedeki daireler 151 metrekare ile 157 metrekare arasında değişen alanlara sahip. Proje 3 blok şeklinde yükseliyor.


Sürmene Akik Evleri 12 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. Trabzon İl'inde yükselen projenin 10 metrekaresi sosyal alan için ayrıldı. Proje AKS Grup imzasıyla hayata geçiriliyor.


Sürmene Akik Konutları projesinde güvenlik, çocuk yüzme havuzu, basketbol, kamelya, otopark, yürüyüş yolları ve çocuk havuzu, gibi sosyal imkanları bulunuyor.


Sürmene Akik Konutları minimum fiyatları 160 bin TL' den başlıyorken maksimum fiyatları 210 bin TL' ye kadar yükseliyor. Projedeki daireler 2015 yılının sonunda teslim edilecek.


Sürmene Akik Evleri iletişim bilgileri!

Adres:Trabzon Cad. No: 132 Yomra – Trabzon

Tel:  0 462 344 01 71

Web: http://www.aksgrupinsaat.com/

Tülay...