18 / 05 / 2024

Sürmene Gemi Donatı ve Tahmil Tahliye İşletmeleri Anonim Şirketi adres

Sürmene Gemi Donatı ve Tahmil Tahliye İşletmeleri Anonim Şirketi adres

Sürmene Gemi Donatı ve Tahmil Tahliye İşletmeleri Anonim Şirketi, Mecit Çetinkaya, Ahmet Nur Çebi, Tayfun Çebi tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta kuruldu

Uğur UES 273 D2K 204 litre buzdolabı fiyatında büyük sürpriz! Buzdolabı almak isteyenler hemen baksın!

Buzdolabı konusunda adından sıkça söz ettiren Uğur, son teknolojik özelliklerle donatılmış bir buzdolabı üretti. Uğur, UES 273 D2K 204 litre buzdolabını uygun fiyat fırsatıyla satışa sundu.

İstanbul'da 15 yılda 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanı imara açıldı! 

İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Tarık Balyalı,  2004-2019 yılları arasında İstanbul’da 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanının imara açıldığının altını çizerek, depremi işaret etti. Balyalı, İBB binalarının da riskli olduğunu söyledi. 

iPhone 15 serisinin devlet sırrı gibi saklanan özellikleri gün yüzüne çıktı! Bakın yeni iPhone nasıl görünüyor!

Heyecan verici sızıntı: Apple hayranlarının ve teknoloji meraklılarının merakla beklediği iPhone 15 serisine dair yeni ayrıntıları ortaya çıkardı. İddialara göre, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max ultra ince çerçeveler ve kavisli ön camlarla donatılmış büyüleyici bir tasarıma sahip olacak.

Astral Denizcilik Makina Gemi Söküm Ve Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Astral Denizcilik Makina Gemi Söküm Ve Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Yontucu tarafından kuruldu.

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

Teknolojik özellikler ile donatılmış BMW 3 serisi fiyatıyla Mayıs ayında yine gündeme geldi

BMW 3 Serisi, lüks  otomobil olarak tasarlanmıştır. yüksek performanslı motoru, çevikliği ve yol tutuşuyla sürüş keyfi sunar. BMW 3 Serisi, dinamik bir sürüş deneyimi sunar ve yüksek hızlarda bile dengeli ve kontrol edilebilir kalır. Peki 10 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Üstün sürüş özellikleri ile donatılmış Kia Sorento uygun fiyatlarla bayilerde

Kia Sorento, sürücü asistanı teknolojileri ve diğer güvenlik özellikleri ile donatılmıştır. Bunlar arasında çarpışma önleme sistemi, şerit takip asistanı, akıllı hız sabitleyici, kör nokta uyarı sistemi ve diğer özellikler yer alır. Peki Kia Sorento 09 Mayıs 2023 fiyat listesi

Güvenlik özellikleri ile donatılmış Ford Transit Custom Mayıs ayı zammı ne kadar?

Ford Transit Custom, sürücü ve yolcuların konforu için birçok özellik sunar. Bunlar arasında arka park sensörleri, geri görüş kamerası, hız sabitleyici, yol bilgisayarı, klima, elektrikli camlar ve diğer özellikler yer alır. 09 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Koçtaş'ta elektrikli süpürgelere indirim geldi! İşte 8 Mart 2023 güncel fiyat listesi…

Koçtaş, en son teknolojiyle donatılan elektrikli süpürge modellerinde indirim fırsatı sunuyor. Peki, Koçtaş’ta indirime giren elektrikli süpürgeler hangileri, fiyatları ne kadar? İşte indirime giren ürünlerin fiyat listesi…

Türk deniz ticaret filosunun dünya sıralamasındaki yeri belli oldu!

Her geçen gün büyüyen Türk deniz ticaret filosunun sıralaması belli oldu! Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu gemi sayısının 413'e ulaştığını söyledi. İşte Türkiye’nin dünya sıralamasındaki yeri…

Kruvaziyer turizminde rekor! Yolcu sayısı 2022’de 1 milyonu aştı!

Bakan Karaismailoğlu, geçen yıl gemi sayısını tam 12 katına çıktığını ve yolcu sayısının da 1 milyonu aştığını açıkladı.

Şile Mert Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Şile Mert Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile ÖZcan Sürmene tarafından kuruldu.

Meile'den yeni tasarım süpürge fırsatları! 10 Ekim 2022 fiyat listesi... 

Çeşitli teknolojilerle donatılmış Meile elektrik süpürgelerinde en güncel yenilikleri topladık. Süpürgelerin özellikleri ve fiyatları... 

Sürmene Gemi Donatı ve Tahmil Tahliye İşletmeleri Anonim Şirketi adres Haberi

Sürmene Gemi Donatı ve Tahmil Tahliye İşletmeleri Anonim Şirketi adres

Sürmene Gemi Donatı ve Tahmil Tahliye İşletmeleri Anonim Şirketi, Mecit Çetinkaya, Ahmet Nur Çebi, Tayfun Çebi tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 10 Ocak'ta kuruldu. 


Sürmene Gemi Donatı ve Tahmil Tahliye İşletmeleri Anonim Şirketi iş konusu; İskele rıhtım inşaatı ile ilgili proje hazırlamak iskele rıhtım inşaatı yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Sürmene Gemi Donatı ve Tahmil Tahliye İşletmeleri Anonim Şirketi adres: Altunizade, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi, Bestekar Sadettin Kaynak Sokak,...