08 / 05 / 2024

Sürpa Demir İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret

Sürpa Demir İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret

Sürpa Demir İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Orhan Sakarya tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Haziran 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

TOKİ Muş Ovası 1. Kısım projesi inşaatı ihalesi yarın!

Muş Ovası Sulaması 1 Merhale (1 Kısım) Projesi İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Samsun 19 Mayıs Barajı Sulaması İnşaatı ihalesi yarın!

Samsun 19 Mayıs Barajı Sulaması İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

Sılam Yapı İnşaat Dekorasyon Demir Çelik Elektronik Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sılam Yapı İnşaat Dekorasyon Demir Çelik Elektronik Nakliye Ticaret Limited Şirketi buügn Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Biçer tarafından kuruldu.

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Demir İnşaat'ta 0.98 faiz oranı devam ediyor!

Demir İnşaat,Ulusal Kampanya’ya verdiği desteği, başlattığı “Evde fırsat dönemi” ile sürdürüyor. Şirket, yatırımcıları yüzde 20 indirim yüzde 0.98 faiz oranıyla ev sahibi yapmaya devam edecek. 

Demir İnşaat, Büyükçekmece sponsorluğunu 1 yıl uzattı!

Demir İnşaat, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekibi ile olan isim sponsorluk sözleşmesini uzattı.

Demir İnşaat'tan Albatros arsasının satışına ilişkin açıklama!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir Büyükçekmece’deki Albatros Parkı olarak bilinen arsanın satışı konusunda çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Demir İnşaat Ukrayna'da 2 konut projesiyle büyüyor!

Dünya Gazetesi Köşe Yazarı Kerim Ülker bugünkü yazısında Demir İnşaat'ın Ukrayna'daki çalışmalarını konu aldı. İşte o yazı..

Ahmet Ender Erol Demir İnşaat’ın Genel Müdürü oldu!

İnşaat sektöründe 30 yılı aşkındır faaliyet gösteren Demir İnşaat’ın Genel Müdürlüğü’ne deneyimli bir isim atandı. İnşaat sektöründe 27 yıllık deneyime sahip olan Ahmet Ender Erol, Demir İnşaat’ın yeni Genel Müdürü olarak görev yapacak.

Demir İnşaat Büyükçekmece Basket Store açıldı!

Demir İnşaat Büyükçekmece hem sportif olarak hem de kurumsal olarak büyümeye devam ediyor. Spor Toto Basketbol Süper Ligi'ne geçtiğimiz sezon yükselen ve bu yıl ülkemizi Avrupa'da da temsil etmeye hak kazanan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol, taraftar mağazasını açtı.

Demir İnşaat Anadolu'da kentsel dönüşüme açılıyor!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Anadolu'da kentsel dönüşüm projelerine ağırlık vereceklerini açıkladı.

Demir İnşaat'tan 33. yılına özel kampanya!

Demir İnşaat Beylikdüzü, Esenyurt ve Büyükçekmece'de yer alan konut projelerinde 33. yılına özel kampanya yaptı. Alıcılara kira öder gibi ev sahibi olma şansı sunduklarını söyleyen Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Şimdi ev almak için doğru zaman" dedi.

Demir İnşaat'ta Babalar Günü kampanyası!

Demir İnşaat, Beylikdüzü’nün en özel lokasyonunda yükselen projesi Demir Romance'ta Babalar Günü’ne özel, ''Yüzde 10 iskontoya ilave olarak 10 bin TL indirim’’ uyguluyor.

Sürpa Demir İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Haberi

Sürpa Demir İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret



Sürpa Demir İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Orhan Sakarya tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Haziran 2015 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.


Sürpa Demir İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1.Şirket her türlü  yapı malzemelerinin alım ve satımını yapmak,inşaatların bakım ve onarımını yapmak. Yapı malzemelerinin yurt içi ve yurt dışı ithalat ve ihracat işlerini yapmak,yurt içi donanım ve pazarlama işlerini yürütmek. 2 Şirket her türlü inşaatların yapım işlerini yapmak.inşaatlar için gerekli ekipmanları hazırlamak,konut inşaatları yapmak 3. Şirket her türlü nakliye hizmetlerini yapmak.nakliye hizmetleri için gerekli ekipmanları hazırlamak,yurt içi nakliye hizmetlerini yapmak,ev dev eve taşımacılık işlerini yürütmek,yurt dışı nakliye hizmetlerini yapmak. 4.Şirket her türlü metal ve A metal  malzemelerinin alım ve satımını yapmak.gerekli olan ekipmanları hazırlamak.dükkanlar kurmak,kiralamak,yurt içi dağıtım hizmetlerini...