29 / 04 / 2024

Surtaş İşlet. İnş. San ve Nak. Ltd. Şti

Surtaş İşlet. İnş. San ve Nak. Ltd. Şti

Surtaş İşlet. İnş. San ve Nak. Ltd. Şti. tarafından; Kalker Ocakları , Kırma Eleme ve Hazır Beton Tesisi projesi için 12 Şubat 2015 saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Let İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Let İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Elena Budozhapova ve Melih Uslu ortaklığında kuruldu.

Danıştay, Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planını iptal etti!

Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planının iptali talebiyle açılan davalarla ilgili olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje için açılan itiraz davaları çerçevesinde, Danıştay'ın imar planlarının kesin olarak iptal edilmesi kararı aldığı ortaya çıktı. 

Giresun'daki gölet ve barajların inşaat kalitesi TBMM gündeminde!

Giresun'da bulunan bazı gölet ve barajların inşaat kalitesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yap-işlet-devret projelerinde borçlarının ertelenmesi talebi mecliste!

Yap-işlet-devret projelerinde firmaların pandemi nedeniyle devlete olan borçlarının ertelenmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Karabat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hamdi Akın: Yap-işlet-devret modeli finansman modelidir!

CEO Club Banka Dışı Finans Zirvesi'nde konuşan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, yap-işlet-devret modelinin günümüzde yanlış anlaşıldığını, finansman modeli olduğunu ifade etti....

Golyat kurbağası yavruları için gölet inşa ediyor!

Bir dergide yayınlanan çalışma ile Golyat kurbağasının, yavrularını korumak için taş taşıyarak gölet inşa ettiği ortaya çıktı. 

Faik Öztrak’tan yap-işlet-devret projelerine tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan'ın yap-işlet-devret projeleri için devletin kasasından para çıkmadığını söylemesinden sonra CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, hayata geçirilen projeler için bu yıl yandaş inşaat şirketlerine 9,5 milyar TL ödendiğini iddia etti.

Datça yat limanının akıbetiyle ilgili 5 soru!

Yap-işlet-devret modeli ile inşaatına başlanan Datça yat limanının akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi yapıldı!

Yap-işlet-devlet (YİD) modeliyle ihalesi gerçekleştirilen Aydın-Denizli Otoyolu Projesi için Powerchina International Group Limited, Powerchina Road Bridge Group Co. Ltd, Özgün İnşaat Taah. San. ve Tic. Ltd. Şti. iş ortaklığından teklif geldi.

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi 26 Mart'ta!

Aydın-Denizli Otoyolu Projesi Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli kapsamında tüm istekliler arasında kapalı teklif alma usulü ile 26 Mart 2019 tarihinde saat 10:30'da yapılacak. 

Keşke bütün projeleri yap-işlet-devret yöntemiyle yapabilsek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, projelerin önemlilerini, öncelikli olanlarını ve yap-işlet-devret yöntemiyle yapabileceklerini, finansman bulabileceklerini ilgili mevzuat gereğince yap-işlet-devret yöntemiyle yaptıklarını belirterek, "Keşke bütün projeleri yap-işlet-devret yöntemiyle yapab

Residence Inn Deluxia ön satış!

Residence Inn Deluxia ön satışları başladı. Teknik Yapı imzasını taşıyan proje Bahçeşehir Gölet manzarasına, AVM'lere ve 3. Havalimanı'na yakın konumu ile dikkat çekiyor. 

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesi 27 Kasım'a ertelendi!

16 Ekim'de ihaleye çıkılması beklenen Aydın-Denizli Otoyolu Yap İşlet Devret Projesinde ihale tarihi ertelendi..

Surtaş İşlet. İnş. San ve Nak. Ltd. Şti Haberi

Surtaş İşlet. İnş. San ve Nak. Ltd. Şti

Surtaş İşlet. İnş. San ve Nak. Ltd. Şti. tarafından, İzmir İli sınırları içerisinde 200901160, 200901161, 200901162, 200901172 Ruhsat Numaralı alanlarda ''Kalker Ocakları , Kırma Eleme ve Hazır Beton Tesisi projesi planlanmaktadır. Söz konusu proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için “Halkın Katılıma Toplantısı” yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Karakuyu Köyü Kahvehanesi

Toplantı Tarihi: 12.02.2015

Toplantı Saati:...