23 / 07 / 2024

Survivor Nihat ev alıyor

Survivor Nihat ev alıyor

Turabi: Yarışmalardan 2 milyon TL ve ev kazandım!

Survivor yarışmasıyla ün kazanan Turabi Çamkıran, samimi açıklamalarda bulundu. Çamkıran, katıldığı yarışmalardan yaklaşık 2 milyon TL ve bir ev kazandığını açıkladı.

Survivor ev ödülünü kim kazandı?

Survivor'ın yeni bölümünde büyük ödül heyecanı yaşandı. Anneleriyle birlikte yarışan yarışmacılardan 5 tanesi ev ödülünü kazandı. 

Survivor'da dev ödül: 4 yarışmacıya Nef Sancaktepe'den ev!

Survivor 106. bölümde yarışmacılar anneleri ile birlikte yarışacak, kazanan 4 yarışmacıya ev hediye edilecek.

Acun Ilıcalı ödül olarak ev verir mi?

Posta Gazetesi yazarı Mesut Yar bugünkü yazısında 'Survivor'ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'nın ödül olarak ev verebileceğini açıkladı.

Nihat Öztürk'ten Bodrum'a TOKİ müjdesi!

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Bodrum'daki ihtiyaç sahiplerini ev sahibi yapmak için TOKİ konutlarını hayata geçireceklerini söyledi.

Atakan Arslan yeni ev alacak!

Survivor yarışmasını şampiyon olarak tamamlayıp 500 bin TL kazanan Atakan Arslan bu parayla ev almayı düşündüğünü belirtti.

Nihat Altınkaya, Survivor'dan kazandığı parayla ev aldı!

Oyuncu Nihat Alptuğ Altınkaya, Renkli Sayfalar programına konuk oldu. Sevilen oyuncu Survivor'dan kazandığı parayla ne yaptığını da anlattı..

Nihat Öztürk: Suriyeliler'e ev verilmeyecek!

AK Parti Muğla milletvekili Nihat Öztürk, Bodrum'da yapılacak TOKİ konutlarına 3 bin Suriyelinin yerleştirileceği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Muğla'ya yapılacak iki yeni yurt, ev fiyatlarını düşürecek!

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Muğla'nın en önemli sorunlarından birinin de kira fiyatları olduğunu belirterek yeni yapılacak iki yurdun ev fiyatlarını normale indireceğini söyledi.

Turabi Çamkıran, Survivor'dan kazandığı parayla ev aldı!

Survivor yarışmasında iki kez şampiyon olan Turabi hakkında merak edilenleri 'Aramızda Kalmasın' programına anlattı. Turabi, Survivor'dan kazandığı parayla ev aldığını söyledi.

Nihat Zeybekci: Denizli'de konut sorunu çözülecek!

AK Parti olarak Denizli'nin konut sorununu çözeceklerini dile getiren Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Vatandaşımızı 250 TL taksitle ev sahibi yapacağız. Talebe göre, ihtiyaçlar karşılanıncaya kadar konut yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması ödülleri sahiplerini buldu!

UTİB tarafından 4’üncüsü düzenlenen Türkiye Ev Tekstili Tasarım Yarışması ödül töreni, UTİB ve BTSO Başkanı İbrahim Burkay’ın evsahipliğinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin de katılımıyla gerçekleşti...

Survivor Nihat, ev alacak!

Survivor Nihat ev alıyor Haberi

Survivor Nihat ev alıyor


Survivor yarışmasında birinci olan oyuncu Nihat Altınkaya, önceki akşam ada arkadaşı Hayim ile birlikte Amavutköy'deydi. 


Zorluklarla geçen yarışma sonrası günlük hayata yavaş yavaş adapte olduklarını anlatan ikilinin aynı gece, bir balıkçı ile ardından iki ayrı kebapçıya gitmeleri herkesi şaşırttı. "Aslında çok acıkmadık ama biraz gezelim istedik" diye espri yapan Altınkaya, yarışmada kazandığı 500 bin lira ile ev alacağını...